directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Simó expressa el seu 'respecte' a la renúncia de Llansana a anar a les llistes tot i que li hauria agradat que repetís

Comparteix que la dedicació a la política és 'temporal'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La portaveu del grup d'ERC al Parlament, Anna Simó, ha afirmat aquest dimecres que 'respecta' la decisió de la diputada republicana Marina Llansana de no presentar-se de nou a les llistes al Parlament, malgrat que ha assegurat que li 'hauria agradat' poder tornar a comptar amb la seva 'seriositat i capacitat'. Llansana, videsecretària general d'ERC de l'entorn de confiança del vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha avançat aquest dimecres que no concorrerà al seu congrés territorial com a candidata a repetir a les llistes. Llansana també ha anunciat que no serà candidata d'ERC a Igualada, cosa que havia estat valorant els darrers mesos.
anna simó, erc, esquerra, parlament
Comparteix
   


Etiquetes
En roda de premsa, Anna Simó ha assegurat que respecta la decisió 'personal' de Llansana de no repetir a les llistes que encapçalarà per primera vegada Joan Puigcercós. 'M'hauria agradat molt comptar amb la seriositat i capacitat de Marina Llansana', ha afirmat Simó. La portaveu d'ERC al Parlament ha dit compartir que 'la dedicació a les tasques de servei públic en la política' és 'temporal' –com afirma Llansana en una entrevista al diari digital anoiadiari.cat-, motiu pel qual ha decidit no tornar a repetir a les llistes al Parlament. Aquest mes de juny es faran els congressos regionals i comarcals d'ERC per elegir els candidats territorials a les llistes del Parlament.

Llansana ha estat diputada les dues darreres legislatures, i Simó ha fet una 'valoració molt positiva' de la seva 'tasca, vàlua i capacitats' durant aquest període. Llansana va entrar a l'executiva d'ERC el 2004 i va ser portaveu del partit fins el congrés del 2008, en què les negociacions per conformar una direcció amb representants de les quatre candidatures que hi van concórrer va fracassar i es va tancar amb una executiva monocolor del president electe, Joan Puigcercós, i el secretari general, Joan Ridao. Llansana va tornar a l'executiva d'ERC com a vicesecretària general el juliol del 2009, després de l'acord per incorporar l'entorn de Carod als òrgans directius del partit.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Quim fletxa PAÏSOS CATALANS
3 de juny de 2010, 07.50 h

Com d´ hipòcrites arribeu a ser els convergents i unionistes aferrats a les poltrones, cadiretes i mamelletes durant anys i panys i que no la deixen anar ni a cops de bastó i frisen per poder tornar a governar per alimentar tota la màfia que han criat a base de % i propines. Vergonya us hauria de fer si en tinguéssiu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
3 de juny de 2010, 02.35 h

Ara que les enquestes li claven a Esquerra uns resultats dolentíssims tothom s'en vol anar, normal. E botiflers!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
3 de juny de 2010, 01.07 h

Tothom ho sap que la dedicació a la política és temporam, no fa fal ta que vingui ara aquesta setciències a dir-ho, el que no aclara és que per a gairebé tots els que si dediquen, aquesta dedicació temporal abasta des de la finalització dels estudis, això qui en tingui, fins a la jubilació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Cornellanenc fletxa Cornellà
2 de juny de 2010, 22.23 h

I de què farien Puigcercós i Benach? I Montilla? I Corbacho? I Herrera? I tant d'altres! Això que fa Llansana hauria de ser obligatori per assegurar que ningú s'eternitza a la cadira.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.