directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

L'hospitalització del Borbó a Barcelona va costar 5.000 euros el dia

La Sarsuela només pagarà els 25.000 euros que va costar tancar Barnaclínic, el cost dels tractaments mèdics els pagarà la sanitat pública

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'hospitalització del monarca espanyol Juan Carlos al Clínic de Barcelona va costar 25.000 euros, a raó de 5.000 euros el dia, que ja han estat facturats per l'hospital a la casa reial espanyola. La factura, que acabaran pagant tots els ciutadans de l'Estat, inclou el tancament total de la totalitat de la planta privada Barnaclínic, que conté 16 habitacions, però no els costos mèdics del tractament i la operació, que pagarà la sanitat pública en una combinació de pagament públic i privat insòlita i feta a mida pel Borbó. Per 'motius de seguretat' la Zarzuela va reservar les 16 habitacions de Barnaclínic, però només se'n van utilitzar 8, on van instal·lar-hi escortes, membres del cos militar que acompanya el monarca i el personal administratiu del rei. Ara correspon al Departament de Salut de la Generalitat fer els tràmits necessaris perquè els costos públics de l'hospitalització siguin a càrrec de la sanitat pública madrilenya, on viu el Borbó.

Comparteix
   


Etiquetes
A més també va fer falta habilitar una sala per les recepcions oficials, on el monarca espanyol va rebre les visites d'aquells que, com el president de la Generalitat o el president de l'Estat espanyol, van acostar-se per retre-li homenatge.

La factura dels 25.000 euros no inclou les despeses de cirurgians, instrumental i quiròfans de la intervenció pública, que de moment els ha pagat l'administració catalana a l'espera que siguin facturats a Madrid. Els 5.000 euros diaris si que inclouen el curiós 'reforç' de personal d'infermeria que va necessitar el monarca els dos dies posteriors a l'operació.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
synera99 fletxa Arenys de Mar
4 de juny de 2010, 09.03 h

No sé de què us escandalitzeu. Trobo normalíssim que en aquests temps, en què l'economia està destroçant famílies i amargant la vida de milers de patidors ciutadans, amb qui les cúpules juguen com si fossin titelles, doncs que un senyor, que no mereix gaire atenció per part del poble (ens aporta alguna cosa positiva?) ignori el "seu" sistema sanitari (allí on hi viu) i faci una despesa desorbitada a l'altre punta del mapa a càrrec del eixut i retallat calaix dels recursos del poble, e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Teresa fletxa Reus
4 de juny de 2010, 08.05 h

Ara ja sé per què m'han rebaixat el sou, em quedo més tranquil·la, els meus diners han anat a parar a una bona causa, aquest senyor no tenia ni cinc per a operar-se i entre tots li hem fet el favor. Estic segura que si algun dia em trobo en les seues circumstancies ell també ho farà per mi. Ah!, per cert, li voldria dir que aquests estiu no puc anar de vacances!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.