directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

No cal l’espectacle mediàtic per combatre la corrupció

A més espectacle, menys sentències condemnatòries, la bona feina contra els corruptes exigeix eficàcia i no espectaculars desplegaments policials

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha demanat "prudència" al voltant del cas Innova i s'ha mostrat "sorprès" per" l'espectacularitat" de l'operació policial quan queda un mes per les municipals. S'ha queixat sobretot del fet que els agents interrompessin el ple de l'Ajuntament de Cambrils per recollir informació del govern anterior. A més, ha reclamat "celeritat" a la justícia i que "doni explicacions" sobre aquestes actuacions "mediàtiques". Turull ha posat en valor la tasca de l'alcalde Carles Pellicer al capdavant del consistori reusenc, tant en termes de transparència com de reducció de l'endeutament, i ha demanat respecte per la presumpció d'innocència d'arrestats i imputats.
















Comparteix
   


Etiquetes

El govern de Reus defensa Gomis i recorda que les obres de l'hospital es remunten a l'anterior govern tripartit

El govern convergent de l'Ajuntament de Reus tanca files a favor de la tinenta d'alcalde, Teresa Gomis, detinguda per la Guàrdia Civil en la macro operació pel cas Innova, i assenyala l'anterior govern tripartit com el responsable de les polèmiques obres del nou hospital. "Estem al costat de Gomis, defensem la seva presumpció d'innocència", ha afirmat el 4t tinent d'alcalde, Joaquim Enrech. La Guàrdia Civil s'ha emportat detinguda la tinenta d'alcalde de Reus, Teresa Gomis, després de cinc hores de registre a l'Ajuntament. Pels volts de les dues, davant una gran expectació, els agents han tret Gomis, amb l'alcalde al seu costat, per una porta lateral. És una de les set detingudes a Tarragona i l'Ebre.

Si la justícia va lenta, no és justícia, a major espectacles mediàtic, menys condemnes

El regidor Joaquim Enrech, com a portaveu del govern municipal, ha recordat que la trama no sols afecta l'Ajuntament de Reus, sinó que l'operació abraça tot Innova i l'àmbit sanitari. "Pel poc que hem pogut saber, està relacionat amb la construcció del nou hospital Sant Joan, que es va fer en les legislatures anteriors", ha remarcat Enrech.

L’Estat Espanyol malbarata la lluita contra la corrupció al prioritzar l’espectacle mediàtic per davant de la justícia

"Són fets que vénen de lluny, i em consta que Gomis no ha estat implicada en cap qüestió penal, lamentem que es vegi en aquesta situació, i com a equip de govern, estem al seu costat i la nostra solidaritat i suport vers ella", ha declarat Enrech, que no ha aclarit si Gomis dimitirà del seu càrrec.

A la vegada, ha carregat contra el grup d'Ara Reus que demana la dimissió de l'alcalde i la creació d'un govern de concentració fins a les eleccions. "Em sembla una frivolitat, una irresponsabilitat i una falta de rumb", ha criticat. "Qui hauria de dimitir és el portaveu i la resta de grup", ha etzibat.
 
L'equip de govern ha expressat la seva col·laboració amb la justícia. "Màxim respecte cap a les diligències prèvies, tant per part de les autoritats judicials com policials; per part nostra, total i absoluta transparència", ha dit Enrech. "Lamentem que el nom de Reus sigui notícia per veure's implicat en investigacions judicials", ha conclòs.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
29 d'abril de 2015, 18.44 h

#30

SIN NINGÚN ABRAZO, PORQUE NO LO MERECES TE DIRÉ:

ES NORMAL QUE NO VEAS TV3,, ES MUY BUENA TELEVISIÓN PARA TÍ. Y TU LAVADO FASCISTA YA LO TIENES HECHO HACE AÑOS. ESTÁ EN TU ADN.

MIRA TUS CASOS DE CORRUPCIÓN..... PERO CLARO ESO NO TIENE INTERÉS PARA TÍ. AUNQUE DEBIERA............ ES MUY GRAVE.

¿SABES ?, PARA SABER SOBRE LAS PRÁCTICAS DE TUS QUERIDOS NAZI-FASCISTAS, NO TE HUBIERA IDO MAL "GANAR" EL TIEMPO DE ESTE DOCUMENTAL, . REALMENTE ASQUROSAS LAS PRACTICAS DE SU PATRO... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
29 d'abril de 2015, 16.40 h

#29

Querido NAZI,

1.- TVen3 es un lavado de cerebro al que no asisto excepto Polonia y Crackovia.

2.- Tu LAPAO es vergonzoso tras 35 años de ahogo linguistico.

3.- En vez de buscar corrupcion en las catacumbas, mira el Caso innova que implica a ERC,PSC y CiU.

Un abrazo fuerte


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
29 d'abril de 2015, 15.57 h


Els feixistes habituals, veig que no parlen de allò que no els interessa. !!!

Ja os e donat un toc sobre el documental de Carmen Polo de Franco, ahir a TV3 . Pro, està clar, o entenc, es massa evident la putrefacció del
franquisme, dels que sou dignes hereus. !!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
29 d'abril de 2015, 13.24 h

#27 Les informacions que hi ha sobre el cas Innova impliquen també gent d'ERC. Però no és el cas, ni és cap desig subconscient de res, el raonament anava per un altre costat: l'impacte mediàtic de tot plegat, les úniques imatges difoses, s'han concentrat sobre CiU, tot i haver més detinguts. Les casualitats no existeixen, i potser seria bo no mirar-nos el melic i obrir l'objectiu de la càmera.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
29 d'abril de 2015, 12.33 h


#22 Crec que t'equivoques. Corrupció n'hi ha MOLTA a CiU, als seus amics del PP i al PSC , però no crec que es pugui dir el mateix ni d'Esquerra Republicana ni, em repugna dir-ho, de C's , malgrat algun "problema" fosc del Cañas i del Nard.

Crec veure en el teu comentari un desig inconscient d'implicar ERC en la corrupció, i llevat el cas del contraban de tabac, jo no en conec cap més. Res de comparable amb la corrupció de CiU, per exemple.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
29 d'abril de 2015, 12.16 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan dec... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
29 d'abril de 2015, 11.37 h

#16

PERDONE USTED, POR LLAMARLE DE ALGUNA MANERA, PERO YO VI EL FUNERAL POR TV·3. FALSEANDO COMO SIEMPRE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
29 d'abril de 2015, 09.59 h

#15

Avui segurament, no tindràs res a dir sobre "els internats de la por", COVARD.........

Si no l'has , vist aquest documental, val la pena que el recuperes a TV3, i veuràs de qui vens. DESPRÈS VES DIENT ........


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
29 d'abril de 2015, 09.33 h

#18 IMBECIL³


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
29 d'abril de 2015, 08.23 h

Suposem que el cas Innova és un entramat de corrupció, com sembla ser. Llavors, si estan afectats tots els partits de l'arc parlamentari, excepte la CUP, com és que es focalitza tot en la detenció de la regidora de CiU? I com és que es fa ara, en precampanya electoral, no abans ni després?

Quan un jutge català empra al Guàrdia civil o la Policia nacional en comptes dels Mossos, sense dir-ho fa tota una declaració d'intencions. La baula més afeblida del procés independentista és CiU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.