directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Els deu primers de la llista de Colau al descobert

Joan Contijoch desemmascara en un demolidor article “Qui hi ha al darrere d’aquest gran teatre televisiu que s’anomena Ada Colau”

Comentaris 63  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 35 vots )
carregant Carregant

L’advocat, politòleg i assessor del Grup Parlamentari de CiU al Congrés i al Senat, Joan Contijoch, en un article publicat al seu blog posa al descobert “l’engany de la suposada revolució democràtica” que pretén vendre Ada Colau i Barcelona en Comú. A través d’un breu retrat dels deu primers noms de la llista de Colau i de les seves trajectòries laborals, Contijoch posa en evidència  les contradiccions entre el discurs de Colau i la realitat. Barcelona en Comú es presenta com una organització que vol canviar les regles del joc i tornar les institucions a la ciutadania, però a la pràctica és un club d'amics amb vincles amb ICV, la vella política i els seus tics.
 
El retrat dels 10 potencials regidors que fa Contijoch

L’advocat  recorda que Colau defensa que els candidats de la seva coalició de partits tenen diferents trajectòries, que representen la majoria social i són sinònim de revolució democràtica. Veiem:
 
Ada Colau, treballa per un lobby finançat amb diners públics

Treballa a l'Observatori DESC (Drets Econòmics Socials i Culturals), entitat que es finança íntegrament amb diner públic. El seu finançament prové: 39% Ajuntament de Barcelona, 27% Agència Espanyola per la Cooperació i Desenvolupament (Ministeri Exteriors), 17% Generalitat de Catalunya, 15% Fons Europeus, la resta altres institucions públiques locals.

Gerardo Pisarello, un privilegiat contra els privilegis

El dos de Colau és un Argentí resident a Barcelona des de el 2001, és vicepresident del Observatori DESC i professor de dret constitucional a la UB. Pissarello branda un discurs contra els privilegis d’uns pocs quan ell mateix és un privilegiat.

Laia Ortiz, l’anticasta que mai ha treballat a l’àmbit privat.

Política professional ha ocupat un escó durant 10 anys. Als 26 anys va ser diputada d’ICV al Parlament de Catalunya per després fer el salt al Congres fins avui.
 
Jaume Asens, de l’ONG a la poltrona

Secretari de DESC, advocat i membre del Grup de Recerca d'exclusió i control social de la UB com Pisarello, advocat de l’equip jurídic de l’Observatori DESC destaca per la seva defensa dels casos de defensa dels drets humans i dels moviments socials.
 
Janet Sanz,  li “molen” els cap d’anys a Baqueira Beret.

Política professional de la branca ICV, va ser regidora de l’Ajuntament de Barcelona des dels 26 anys. Mai ha treballat a l’àmbit privat.

Raimundo Viejo, casta acadèmica

Gallec. Pes pesat a Podemos. Resident a Barcelona des de el 2005. Professor de Ciències Polítiques a la Universitat de Girona. És els ulls de Pablo Iglesias a Barcelona.

Gala Pin, defensora del dret a l’habitatge amb hipoteca

Activista amiga d’Ada Colau a la PAH membre d’aquesta plataforma des de 2012.

Agustí Colom, representat “comercial” ICV.

Casta acadèmica i política. Professor del Departament de Teoria Econòmica de la UB. Membre de la Sindicatura de Comptes del 2004 al 2011 (a proposta ICV), al 2012 ICV el va tornar a proposar per un nou mandat de 7 anys però el Parlament de Catalunya ho va rebutjar. El salari anual dels síndics és de 100.821,11 €.
 
Laura Pérez Castaño.

Feminista. Membre del Consell Ciutadà de Podemos BCN. Reclama en el seu discurs desmuntar i desconstruir este sistema desigual i criminal, “que deixa sense menjar a molts per engreixar uns pocs”. Contijoch proposa que faci  un cafè amb la Ortiz, Sanz i en Colom abans d’anar junts a les llistes.
 
Mercedes Vidal, 10 anys treballant en un consorci públic

Membre EUiA. Llicenciada en ciències ambientals per la UAB. Treballa des de fa 10 anys, al consorci públic de Barcelona (BCN Ecologia) dedicat a l’àmbit de l’urbanisme i l’ecologia. Contijoch recorda que la gestió política d’aquest organisme quan Vidal va accedir al lloc de treball requeia en ICV i apunta és l’única que té perfil a Linkedin.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#63
1 de juny de 2015, 00.24 h

Ay Pilar, Pilar.....si la envidia fuera tiña.....Como se nota de donde cobra el sueldo....Y que mala memoria....
las deudas del Pi....las pagamos todos los españoles del saqueo del Palau.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#62
josp m. ponsa fletxa vilafranca del penedès
28 de maig de 2015, 12.53 h

#61 Mercé de Barcelona: Absolutament d'acord amb el teu comentari. No puc entendre que honestament pugui rebutjar el teu plantejament que és el de molts i haría de ser de tots els qui vivim, treballem i estimem aquest maravellós païs, procedents d'aquí mateix i d'arreu del món.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
Mercè fletxa Barcelona
28 de maig de 2015, 12.35 h

Josep M. Ponsa, Vilafranca Penedès: tens part de raó; els independentistes no hem parlat massa de la pobresa. Ara bé, tingues per segur que, si volem una Catalunya independent, és: 1) per deixar d'estar sotmesos a l'Estat espanyol; 2) per regir-nos per les nostres pròpies lleis; 3) per poder comptar amb TOTS els recursos que es generin a Catalunya; 4) per poder, amb aquests recursos, crear ocupació, per tal que el major nombre de persones pugui viure dignament sense dependre de la carita... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
13 de maig de 2015, 20.47 h

#40 És evident que DESC no hauria d'existir, menys impostos que pagaríem! Què ha fet Jordi Borja en 30 anys remenant les cireres a l'Ajuntament de Barcelona? Res, a part de fer-se ric. Què és Barcelona després de 30 anys de governs "progressistes" (o sigui, pijo-progres) de ICV, Jordi Borja i cia? És la Barcelona que tenim ara!!! Turistes i l'imperi del bonisme i dels discursos buits i guais (molt guais, això sí). Trias és el millor alcalde de la democràcia, només cal veure com ha... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
josep m. ponsa fletxa vilafranca del penedès
13 de maig de 2015, 16.44 h

Lavinia 100 de Barcelona: afirmes que ets independentista, però que els independentistes no parlem mai de la pobresa en un país que tingui com a prioritat el benestar de la gent.

Contrariament al que ens dius, jo estic convençut que sens eestat propi no arreglarem mai el tema social, informant-me per ací i per allà, he esdevingut coneixedor de moltes coses que no surten habitualment en els diaris i si en conferències, xerrades etc. Sé que l'import de les retallades (imposades pel sr. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
10 de maig de 2015, 20.40 h

cuando salen la lista de los otros partidos?
cuantos ministros han trabajado en empresas privadas, y cuantos no estan por la puerta
giratoria o defender a los lobis o grupos de poder'


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
10 de maig de 2015, 12.20 h

La poca roba no vota o ho fa a la poca roba.. No hi ha que pretendre que gentteta voti a gent seria y eficient. Mols s'emparen en traballar y viure del chollo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
Lavinia100 fletxa Barcelona
10 de maig de 2015, 11.57 h

Sr. Contijoch, encara no se els noms i les trajectorias dels que es presenten pel seu partit. Desitjo que no hi hagi ni un imputat ni un malversador, que d'aquestos per desgracia en tenen bastants


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
Lavinia100 fletxa Barcelona
10 de maig de 2015, 11.48 h

Donç haig de dir una cosa. A mi que sempre m'havia considerat independentista, m'espanta veure que gairebe cap partit del nostre pais, sigui capaç de parlar de la pobresa, que pateixen molts del nostres ciutadans. Vull l'independencia es clar que si, però en un pais que tingui com a prioritat el benestar de la gent, tant en materia d'educacio, sanitat i abans que res el dret a la vivenda i a menjar tots el dies. No es de rebut que el President i el batlle, siguin dels que mes cobren de tot l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
Max fletxa Barcelona
9 de maig de 2015, 21.30 h

Esta molt clar !!! La Sra . colau vol que tots els bagos que representa no treballin i la resta paguen la festa .
Lamentable!!! I el pitjor es que creu que pot millorar Barcelona.
Observeu el canvi de look que portà . Jaquetes de pell ...
Un hipòcrita com la copa d'un pi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.