directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#24M Garantim ajuntaments independentistes amb el vot a CiU, ERC i la CUP

PSC, PP, ICV-EUiA, Ciudadanos, Podemons I Barcelona en Comú(Ada Colau) garantia d’ajuntaments súbdits d’Espanya

Comentaris 25  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Comença la campanya municipal més important de la democràcia a Catalunya, la prèvia de les eleccions plebiscitàries del proper 27 de setembre. Sense els principals Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions en mans independentistes difícilment avançarà el procés i sobretot sense una Barcelona independentista el procés resta tocat. I avui sabem que ni Podemos de Pablo Iglesias, ni Guanyem de Ada Colau són garantia de dret a decidir, i més aviat són un greu crossa per tirar endavant un procés cap a la independència amb garanties.












Comparteix
   


Etiquetes

CUP: "Barcelona, a les teves mans"

Amb el lema "Barcelona, a les teves mans" seguit del ja popularitzat #EntremAmbForça, la CUP Capgirem Barcelona ha donat el tret de sortida a la campanya electoral de les eleccions municipals a Barcelona. Des del Portal de l'Àngel, al centre de la ciutat, la candidatura ha posat el primer cartell a l'antiga seu de Telefònica, i que ara ocupa la seu del Mobile World Capital, epicentre simbòlic de la Barcelona construïda d'esquenes als veïns i veïnes a cop de grans esdeveniments, especulació, turisme massiu i treball precari. El lloc escollit té aquests dies especial significat, enmig de la vaga indefinida dels tècnics subcontractats per Movistar que des del 7 d'abril planten cara a l'explotació i a les precàries condicions de treball i seguretat que han de suportar.
Maria José Lecha i les assistents a l'acte han rebut amb aplaudiments al grup de treballadors de Movistar han sortit amb una pancarta al seu darrere. L'acompanyaven Maria Rovira, Josep Garganté i Eulàlia Reguants, que ocupen els llocs 2, 3 i 4 a la llista, i els diputats al Parlament David Fernàndez i Isabel Vallet, que han iniciat l'encartellada als vidres del Mobile World Centre.
 
En la seva intervenció, Lecha ha expresat el suport de la CUP Capgirem Barcelona a lal lluita dels treballadors de Movistar, així com als professionals dels mitjans de comunicació que planten cara als blocs electorals. En aquest sentit, Lecha ha dit que "ens tornem a veure el 24 a la nit". Finalment, ha cridat a donar suport a la candidatura per tal d'entrar amb força a l'Ajuntament de Barcelona, i a fer-ho amb "la teva paraula, el teu compromís i la teva lluita".
 

Mas avisa que votar "forces emergents" només "servirà per criticar-ho tot" i alerta que "el que cal ara és construir"

Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat, Artur Mas, ha participar a l'inici de campanya de CiU a Barcelona, per donar suport al candidat a l'alcaldia, Xavier Trias. Just unes hores després que l'enquesta del CIS preveiés una victòria de Barcelona En Comú per davant de CiU pel 24-M, Mas ha alertat de "tot el que està en risc" si Trias no guanya. "Votar a Trias és construir un futur millor. Hi ha opcions emergents, però si se les vota servirà per criticar-ho tot. En aquest moment el país necessita construir, no criticar", ha cridat. El secretari general de CiU, Ramon Espadaler, també ha fet costat a l'alcaldable avisant que el 24-M Barcelona es juga "la governabilitat" i ha d'escollir entre "Trias i el desori".

Junqueras i Bosch remarquen el caràcter "constituent" del 24-M. El candidat republicà reivindica el seu paper de "líder" en la construcció de consensos de ciutat

Barcelona (ACN).- En el tret de sortida de la campanya, el president d'ERC, Oriol Junqueras, i el candidat republicà per Barcelona, Alfred Bosch, han apel·lat al caràcter "constituent" de la cita del 24-M per demanar un vot "majoritari" que doni embranzida al 27-S. "Ens hi juguem gran part del nostre futur, i quan t'ho jugues gairebé tot és millor jugar-s'ho amb els millors", ha assegurat Junqueras. Per la seva part, Bosch ha reiterat el seu compromís amb la defensa de Barcelona com a capital del nou estat i s'ha reivindicat com l'alcaldable capaç de liderar els consensos. A més, ha tret ferro a les darreres estimacions de vot -que els donen quatre regidors- ja que "l'enquesta del carrer" els és "favorable", ha dit.
 
Collboni vol liderar la Barcelona capital d’una autonomia

Barcelona (ACN).- El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha reivindicat la seva candidatura com una opció garant de progrés i de transformació, cap a un "canvi solvent" després de quatre anys de Xavier Trias al capdavant del consistori. En el tret de sortida de la campanya electoral de cara el 24-M, Collboni ha presentat la seva llista com a fórmula per a un projecte "d'esperança i il·lusió". "No permetrem que la dreta continuï governant quatre anys perquè ensorri tot allò que hem construït durant tants anys i que està en risc", ha dit des de Nou Barris. El candidat socialista, que ha assegurat que surten "a guanyar", ha afegit que ni les municipals ni Barcelona són "aperitiu" del 27-S.

El “run, run mediàtic” l’arma d’Ada Colau per ser alcaldessa de Barcelona
 
Barcelona (ACN).- La cap de llista de Barcelona En Comú, Ada Colau, ha començat la campanya disparant contra CiU i la política "privatitzadora, elitista i corrupta" del seu candidat a Barcelona, Xavier Trias. "Hem vingut a impedir que els gestors del 3% i dels diners a Andorra segueixin manant a la nostra ciutat. S'ha acabat!", ha exclamat davant les tres-centes persones que s'han aplegat a la Plaça del Mercat de la Barceloneta. Colau vol posar "odre" a la ciutat i eliminar les desigualtats que, segons ella, fomenta Trias. "No estem demanant tractes de favor, sinó exigint respecte per a tothom", ha destacat. A més, s'ha mostrat convençuda que, "per primera vegada en molt de temps" els veïns poden "guanyar" l'alcaldia.
 
Sánchez-Camacho i Alberto Fernández Diaz, dos cadàvers polítics

Barcelona (ACN).- La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha fet una crida aquest dijous als seus votants que "no s'acovardeixin davant els frontismes contra el PP ni les enquestes". El PP de Catalunya ha llançat aquest missatge en l'inici de la campanya electoral de les municipals en l'acte que ha dut a terme a Barcelona a la Sala Capella de Gràcia. Ha apostat per treballar perquè ningú faci servir les eleccions com unes plebiscitàries ni pel procés independentistes perquè "són les eleccions dels municipis i no les de Mas, Junqueras ni els separatistes". El candidat del PP a Barcelona, Alberto Fernández, ha defensat una "Barcelona independent d'estelades i d'antisistemes com Ada Colau i Pablo Iglesias"

 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#25
11 de maig de 2015, 18.09 h

SOM UN BON GRUP QUE VOTAREM, DONANT-T'HI VOT EL SUPORT A LA CANDIDATURA DE LA: CUP


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
10 de maig de 2015, 10.02 h

#20 Perdona BJ, però un disc ratllat no es gens important. ..."TOTS CONTRA EN BEJOTA ,OI? AMEN BÉ"
Hi ha gent que argumenta i d'altra que es limita a repetir les coses com si fosin una mantra. Que potser ets un antic Hare Krixna? O es que ets més curt que les mànigues d'un gec?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
8 de maig de 2015, 23.50 h

#21


FALANGITO :


No me digas Hortensa-Aragoneses RajoySS el Tartaja al asilo, y la Kola Kao condesa

de Godo. tu si que sabes Hortensia.


Porque sois tan burros,claro sois spaniards.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
tintin fletxa tontin
8 de maig de 2015, 21.02 h

#21 imbecil


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
8 de maig de 2015, 16.07 h

El CIS otorga a Colau una clara victoria frente a Trias
La candidata de Barcelona en Comú lograría 11 concejales frente a los ocho del actual alcalde

Ciudadanos se colocaría en tercer lugar con seis representantes, frente a cinco del PSC y cuatro de ERC
http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/cis-otorga-colau-una-clara-victoria-frente-trias-4164897

EL YAYO TARTAJA DEL TRIAS AL ASILO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
bejota fletxa bcn
8 de maig de 2015, 15.32 h



N.B. JA N'HI PROU D'ESPECTACLE,SR. HOMS .


N.B. QUE PENSEU ANAR L'ONU AMB AQUEST NÚMEROS ? APA,CAP ALLÁ!


N.B. MALAMENT,OI? SOL TENIU INSULT I CAP ARGUMENT...ANEM BÉ.


N.B. NO ES TRACTA DE L'ALBIOL:ÉS QUE'LS TRECAPATRIES NO CONECTAN AMB LA GENT DE BADALONA .


N.B. CAL QUE NATEGIS CATALUNYA EN COMPTES DE MIRAR D'ALTRES INDRETS.


N.B.TROBO QUE'N BEJOTA FA MAL ,OI?


N.B. #22 ET RECORDO QUE TOT ESTÁ PUBLICAT. ELS INSULTs I MENYSPREU ÉA Manca de raons.


N.B. DE QUIN PROCÉS PARLA ?

... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
bejota fletxa bcn
8 de maig de 2015, 15.11 h

E. EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa.. (=27-S).

N.B. FINS QUAN TINDREM QUE AGUANTAR AQUESTA MURGA ? DESPRÉS DEL VERGONYÓS RESULTAT DEL 9N , TOT ESTÁ VENUT IPROU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
8 de maig de 2015, 13.44 h

VEO VUESTRA IMPIEDAD Y VUESTRA IGNORANCIA, POR ESO OS VOY A ILUSTRAR CON LOS SAGRADOS TEXTOS DE ALLAH, PARA QUE VAYÁIS ABRIENDO LOS OJOS, PORQUE EL CALIFATO ESTÁ CERCA, CONVERTÍOS A LA FE DEL ÚNICO Y TODOPODEROSO :


Se hace el máximo hincapié en este Libro sobre la Unidad de Dios, que no es divisible ni multiplicable. Sólo existe una relación reconocida por el Santo Corán entre Dios y todas las demás formas de existencia, que es la relación del Creador con su criatura. Nadie compar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
joan fletxa CAT
8 de maig de 2015, 12.59 h

Lluitarem tb contra els intolerants a casa nostra. Reivindico les llistes locals que lluiten per la independència i els partits indepes que tant han fet per la causa com el PSAN, Solidaritat o RCat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
8 de maig de 2015, 12.40 h



#15 perdò, on diu "Solitari" ha de dir "SoliDari".


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.