directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 12:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Millor Barcelona, els trolls del vot perdut

La coalició de partits que integren els arxienemics de SI i RCat, es dedica a fer de cavall de troia de l’independentisme a les xarxes

Comentaris 66  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 21 vots )
carregant Carregant

La coalició que integra Solidaritat Catalana per la Independència i Regrupament.cat, ha decidit fer un altre flac favor a l’independentisme mantenint una coalició, Millor Barcelona, que no té cap opció d’obtenir representació a l’Ajuntament de Barcelona, segons tots els sondejos i l’opinió del carrer. La resta de vot útil que produirà en el si del sobiranisme podria perjudicar també i, sobretot, els partits que defensaran la independència el 27S si segueixen amb la tossuderia de presentar llistes.

SI segueix increptant, malgrat la pèrdua interna de suports fins la residualitat
SI segueix increptant, malgrat la pèrdua interna de suports fins la residualitat

Comparteix
   


Etiquetes

Reagrupament, al sol que més escalfa

L’acord que tenia la formació exERC amb els republicans al Congreso va perdre sentit quan van signar un acord amb CiU en la qual s’integraven, perquè creien que l’aliança amb la Convergència de Mas era l'única via per assolir la independència. Aquest fet, que entrava en contradicció amb postulats anteriors de Joan Carretero que deia que votar CiU era “d’idiotes”, va donar-los visibilitat a l’hora de signar el preacord del full de ruta que encara resta obert. Reagrupament però, ha decidit marcar perfil propi per les municipals i mirar de provar sort per si sola en una estranya coalició amb els seus arxienemics de SI.

Solidaritat Catalana, només els queda fer de trolls a les xarxes

El partit liderat per Uriel Bertran (ex-ERC) i López Tena (ex-CiU), no ha deixat d’emetre abruptes contra aquestes dues formacions des de la seva aparició fins la seva expulsió del Parlament per part de la ciutadania en les darreres eleccions de 2012. Mitjançant principalment Tena, SI dedica més temps a criticar CDC o ERC, sota el pretext d’esdevenir els guardians del procés, que els partits unionistes. Molts militants i simpatitzants ho han deixat de ser des del moment que ha començat a córrer bilis. En aquestes municipals, en coalició amb RCat, les poques aparicions mediàtiques de la coalició han servit per intentar desprestigiar CDC o ERC.

A SI solament li resta intentar seguir essent el cavall de troia de l’independentisme, fent de trolls per les xarxes, com ha fet avui Uriel Bertran, que ha tingut diverses enganxades amb d’altres independentistes, quan ha anat a buscar el cos a cos fent RT de la notícia on Alfred Bosch proposa tres condicions per establir aliances amb qui surti vencedor de les eleccions a Barcelona, es digui Trias o Colau. Entre aquestes hi figura el procés cap a la independència. La secretària de Política Internacional d’ERC, Elisabet Nebreda li ha respost amb contundència: “el que t'hauria de preocupar és aconseguir els vots necessaris per poder estar tu/vosaltres en aquesta disjuntiva”.

El 27S, cal no perdre ni un sol vot

La batalla que esclatarà en 27 de setembre per les eleccions al Parlament de Catalunya serà titànica. Ningú no sap ben bé del cert com hi arribarà l’independentisme ni tampoc l’unionisme, però està clar que cada vot serà examinat amb microscopi, si cal, ja que el futur d’un país lliure i sobirà estarà en joc. Caldrà que les tres forces que tenen opcions reals de sortir (CDC, ERC i CUP), acumulin, amb la fórmula que finalment triïn, el màxim de vots de l’independentisme possibles. És per això que per fer possible l’èxit d’aquests comicis d’històrica rellevància, cal mostrar generositat i evitar l’aparició de llistes que, amb l’ànim d’obtenir protagonisme, puguin manllevar decisius vots a l’independentisme, en un moment absolutament clau.
 
 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#66
Christian fletxa Barcelona
15 de maig de 2015, 00.24 h

Que no es noti massa que aquest mitjà està sota control d'un membre D'ERC. A mi hem faria vergonya dir-me periodista i saltar amb articles com aquest. Que sigueu partidistes val, però d'aquí a injuriar hi va un tros. Rectifiqueu o seràn els lectors que us faràn veure les coses clares.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#65
Toni Planas fletxa Sant Quirze del Vallès
14 de maig de 2015, 19.43 h

#64 Està clar que tothom te dret a presentar-se, però per guanyar la independència es necessita intel·ligència; a un estat com Espanya que té molt poder (legislatiu, judicial, militar) i ens va en contra, no podem anant-se dividint els independentistes.
Únicament hi ha 3 partits independentistes amb possibilitats de sortir escollits en aquestes eleccions i properes: CDC, ERC i CUP.
Tots sabem que votar a Solidaritat o Reagrupament és tirar el vot, i en comptes d'ajudar al procés, el qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#64
13 de maig de 2015, 20.22 h

Tothom té dret a presentar-se. El vot útil és el vot al partit que més s'ajusta al que voldries, la resta és tergiversar la realitat. Per cert, són els únics que proposen una DIU si hi ha majoria el 27S.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#63
Laura Obercie fletxa Barcelona
13 de maig de 2015, 10.31 h

#62
Em reitero, després de vore com les gasten els de Lopez Tena i companyia, insultant a altres independentistes, és molt millor que baixin a l'arena electoral presentant-se a les eleccions que fent entrisme a l'ANC. A diferència del treball no partidista dels militants de CiU, ERC, CUP i els independents, que són majoria, la gent de l'Uriel i lo López Tena han intentat infiltrar-se i controlar l'ANC. Finalment l'assemblea els va posar a lloc i ja no han intentat més. Que visca mil veg... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#62
PererelDigne fletxa Granollers
13 de maig de 2015, 01.15 h

#55 Per poder aconseguir la independència cal tenir la majoria dels diputats i ERC encara no ha ha aconseguit, entre altres coses perquè hi ha gent com tu que no els vota. Amb 71 diputats ja seríem independents de fa anys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
PererelDigne fletxa Granollers
13 de maig de 2015, 01.11 h

Si tant volen la independència, el que haurien de fer aquestes formacions és deixar d'emprenyar a les altres forces independentistes i sumar-se a algun partit d'aquest àmbits sense esperar cap privilegi a canvi. Si no ho fan, quedaran reclosos en la més profunda oposició exòtica i minoritària.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
12 de maig de 2015, 23.59 h

A part de que els insults entre iundependentistes no ens portaran enlloc, deixeu-me fer-vos memòria.
Durant més d´un quart de segle s´ha anat pel camí del vot útil; FEU-NOS CONFIANÇA PER SER FORTS A MADRD (recordeu?) i si no arriba a ser per las manis del 2102,2013 i 2014 encara estariem amb l´ARA NO TOCA. Els independentistes des dels 80´s forem silenciats, menystinguts i de vegades dolçament insultats pels "assenyats" DE LES TEORIES VICENSVIVISTES (de dreta i d´esquerra) que n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
jordi Negret fletxa Barcelona
12 de maig de 2015, 16.11 h

Quina noticia més neutre i més imparcial que heu publicat, no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
ENDARRERA AQUESTA GENT TANT INCOMPETENT I TAN CORRUPTE !! fletxa || || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || ||
12 de maig de 2015, 15.26 h





Reconec que havia perdut de vista Reagrupament. Em pensava que havia acabat incorporat a CiU. Procuraré no tornar-los a perdre de vista, tot i que si proliferen gaire aquests partidets grupusculars, el meu coco està massa ocupat amb dades importants per poder encabir-hi aquestes altres.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
ENDARREA AQUESTA GENT TANT INCOMPETENT I TAN CORRUPTE !! fletxa || || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || ||
12 de maig de 2015, 15.23 h




#55
#56 I, a més, MICAELA ROMUALDA, m'agradaria veure que la sífilis que vares enxampar per via materna uterina, i que t'ha deixat les neurones per sota del nivell del mar, et permet ser prou intel.ligent per a, si et vols camuflar, camuflar-te BÉ, de manera que no se't reconegui.



És clar que si a un paralític li és impossible disfressar-se d'atleta olímpic, és lògic que, per idèntiques raons, a tu et resulti impossible disfressar-te de persona normal.



huah huAH HUAH HUUAAH... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.