directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jordi Sànchez vol aparcar l’agitació i fomentar la pedagogia

El president de l’ANC afirma que en la votació d’aquest dissabte a Cardona no hi va haver "cap tensió" i que Liz Castro tindrà un "paper transcendental" en la projecció internacional del paper de l'assemblea.

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El nou president de l'ANC, Jordi Sànchez, aposta per potenciar la "pedagogia, no tant l'agitació", en aquesta nova etapa de l'assemblea, en què s'han d'aconseguir "nous adeptes" a l'independentisme, més enllà de "cognoms, llengües i orígens". En una entrevista al 3/24 Sànchez s'ha mostrat convençut que a Catalunya "no existeix" cap majoria alternativa al sobiranisme i confia que a partir del 27 de setembre s'iniciarà un procés constituent que "ja es veurà com s'acaba concretant". 

Comparteix
   


Etiquetes
Sànchez ha explicat que a partir d'ara l'ANC ha d'intentar "arribar a tots els racons" de la societat per aconseguir més suport al projecte independentista, més enllà dels "cognoms, llengües orígens". Per aconseguir-ho, ha dit, s'ha d'explicar, "veure les preocupacions, no tant fer agitació com fer pedagogia". I també s'ha obrir el debat sobre els avantatges i inconvenients de la independència, ha afegit.
 
En aquest sentit, el nou president de l'ANC s'ha mostrat convençut que "no hi ha cap dada objectiva que avali" que l'independentisme ha tocat sostre i ho ha qualificat d'argument "interessat".
 
Per això, creu que el 27 de setembre s'iniciarà un procés constituent en què "el Parlament haurà d'assumir tot el protagonisme" Un procés que "ja es veurà com s'acaba concretant" i que no durarà una setmana. "Que ningú s'ho pensi".
 
Sobre el resultat que pugui tenir el procés electoral de setembre Sànchez està convençut que actualment no hi ha a Catalunya una majoria social alternativa al sobiranisme: "Es un escenari que no contemplo", diu, perquè la gent ha assimilat que tenir un estat propi no és un "debat identitari" sinó "la manera que els fills puguin progressar".
 
Sànchez també ha assegurat que el fet que hi hagi partits que encara no s'han afegit al full de ruta de cara a les eleccions de setembre, com ICV o UDC, no vol dir que no s'hi acabin sumant.
 
 
Sobre les eleccions a l'ANC en què ell ha sortit escollit president, Sànchez ha assegurat que Liz Castro, la candidata més votada pels socis una setmana enrera, tindrà un paper "transcendental" en la projecció internacional. Ha destacat que en el terreny de la mobilització social els coneixements de Castro són "només a partir de lectura de llibres" i en canvi ell va tenir un paper destacat a la Crida. El nou president de l'ANC ha assegurat que en la votació no hi va haver "cap tensió".
 
 
Pel que fa al paper que jugarà a partir d'ara l'antiga direcció, i especialment Carme Forcadell, ha assegurat que ella continuarà tenint "un espai" en el projecte "però no perquè se'ls concedeixi sinó perquè l'assemblea és transversal". També ha revelat que Forcadell li va aconsellar que segueixi treballant per "la unitat de tots".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
imbecil=aragoneses fletxa imbecil=aragoneses
19 de maig de 2015, 20.29 h

#19 imbecil


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
19 de maig de 2015, 19.02 h

#18 DE LOS AÑOS 2010 Y 2011
La Generalitat adeuda la prestación por hijos menores de 3 años a 200.000 familias
Varios afectados denunciarán porque ya han pasado los cinco años que se fijó el Govern para hacer los pagos

http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/generalitat-adeuda-prestacion-por-hijos-menores-anos-200000-familias-4197206




Y DENTRO DE ESPAÑA, LA REGION CATALANA ESTA EN LA COLA GRACIAS AL PRUSES Y AL MASS.
MAS DINERO PARA BUTIFARRENDUMS Y EMBAJADAS Y MENOS PARA EDU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Jaume fletxa Barcelona
18 de maig de 2015, 14.52 h

JORDI SANCHEZ, UNA BONA TRÍA PER LA ANC!!!! POLÍTIQUES SOCIALS + INDEPENDÈNCIA

Jordi Sánchez farà el que hauríen d'haver fet els de l'ANC de Carme Forcadell, a més de fer, I MOLT BEN FET, el seguit de movililitzacions increïbles: fer veure a la gent que la vessant social és totalment complementària i derivada de la independència.

Amb la independència, el sacramental de milers de milions que van a l'España subvencionada (la de la mamona Marca España) anirían a incrementar el ben... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jaume fletxa Barcelona
18 de maig de 2015, 14.41 h

CATALUNYA versus ESPAÑA

MARCA CATALUNYA = INVERSIÓ MILIONÀRIA DE VOLKSWAGEN A CATALUNYA (i Navarra) DE 4.200 MILIONS D'EUROS. Toma ya!!!!

MARCA ESPAÑA = Apart de les 4 vides, pèrdua d'un Airbus a Sevilla que val 200 milions d'Euros. Es possible que Europa tanqui Airbus España. Diuen que és un desastre.
MARCA ESPAÑA = Després de gastar-se 300 milions d'Euros en el seu Circuit del 'Caloret' a València que va ser un fiasco, ara han d'anar pagant al Sr. Ecclestone uns 30-40 milions d'Eu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
18 de maig de 2015, 13.03 h



RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA


COMUNICADO
--------------------------


Ante el inicio de la campaña electoral para elegir a los representantes de trece parlamentos autonómicos, dos ciudades autónomas y de miles de municipios en todo el denominado Estado español, nos dirigimos desde nuestra organización resistencial a la opinión pública para analizar la situación que debe afrontarse en estos comicios y la forma en que deberían llevarse a cabo unas políticas que restauraran los derechos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
18 de maig de 2015, 11.00 h

JORDI SÁNCHEZ, VA FER UNA GRAN TASCA A LA CRIDA, D'ALLÀ LI VE L'AVAL PER PRESIDIR L'ASSEMBLA NACIONAL CATALANA, I AMB LA VICEPRESIDENTA, I TOT EL SECRETARIAT, SEGUR QUE FARÀ MOLT BONA FEINA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
17 de maig de 2015, 22.36 h

Estic d´acord en fomentar la pedagogia del procés, explicant exactament el que significa la independència política, social, cultural i econòmica de Catalunya, però això ja s´està fent, potser sí que a nivell de petits actes i valdrà la pena transformar-los en actes més multitudinaris i alhora didàctics.
Ara bé, exactament, què vol dir deixar l´agitació? Potser no mobilitzar les masses? I no tornar a estar en comunió per l´objectiu marcat? Potser patinem ja.
Incloure els rebec... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Synera fletxa Barcelona
17 de maig de 2015, 19.53 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictàmen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
bejota fletxa bcn
17 de maig de 2015, 19.45 h


#10 eres mas burro y mas imbécil que yo mismo, que ya es decir


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
17 de maig de 2015, 19.11 h

aburrit, pesat, un enterramorts d'ICV com la COLAU.
Tant treballar per regalar-ho tot a aquest borinot comunista
Apa, adeu, que aixó no té cap futur. com el montilla el seu amo i senyor


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.