directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Un web permet valorar la confiança que generen els candidats a la presidència del Barça

Rosell, Ingla, Ferrer i Benedito ja han estat proclamat candidats oficials

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Des d'aquest dijous, Sandro Rosell, Marc Ingla, Jaume Ferrer i Agustí Benedito ja són candidats oficials a la presidència del Futbol Club Barcelona, segons ha confirmat la Junta Electoral del Barça després de validar-los els suports. A Rosell li han acceptat 12.635 signatures, a Marc Ingla 4.288, a Jaume Ferrer 3.935 i Agustí Benedito ha vist aprovades 2.520 firmes. Per tal de valorar la confiança que generen els quatre candidats en termes de credibilitat, fiabilitat, intimitat i defensa dels propis interessos, uns aficionats blaugranes han creat el 'Confiançatrom', una aplicació web que permet a tots els internautes valorar els candidats a la presidència. De moment ja han emès el seu vot més de 1.000 persones.

Comparteix
   

Els quatre candidats poden presentar-se doncs a les eleccions a la presidència del Barça, que se celebraran aquest diumenge 13 de juny. Del 4 a l'11 de juny se celebrarà la campanya electoral i el dia 12 de juny tindrà lloc la jornada de reflexió prèvia als comicis. El secretari Josep Cubells ha agraït 'l'esforç i la tasca minuciosa' del Síndic del club, dels interventors de les candidatures i dels empleats del club. 'Hem aconseguit que el procés de validació hagi transcorregut amb la màxima normalitat i transparència. És un orgull i demostra el bon estat de l'entitat', ha afirmat Cubells.

A continuació, el director general Joan Oliver ha ofert una informació addicional que ja havia avançat a les candidatures. 'La LFP ha fet arribar al club un informe sobre l'aval que haurà de constituir el nou president. Si el candidat guanyador reuneix els requisits per ser reconegut com a 'junta continuista' haurà d'avalar 27 milions mentre que, si no els compleix, haurà d'avalar 58 milions', ha explicat Oliver. Així, si guanya la candidatura continuista de Jaume Ferrer hauria de presentar un aval de 27 milions d'euros. Per a la resta de candidatures, l'aval haurà de ser de 58 milions d'euros.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.