directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La caverna mediàtica sospira per una victòria d’Ada Colau

Volen impedir que la ciutat de Barcelona caigui en mans de Trias i Bosch i el suport de la CUP. La victòria de Barcelona en Comú és la garantia d’aturar el procés independentista

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

“Antes roja que rota” i la candidatura populista d’Ada Colau i ICV-EUiA és la jugada perfecta, aquest és el veritable motiu que la campanya mediàtica dels grans mitjans cap a la cap de llista de l’operació “Colau”. Els grans mitjans espanyols, començant pel grup Atresmedia propietat de la família Lara, han potenciat la seva imatge envoltada de populisme pur i dur a semblança del paper que va representar Alejandro Lerroux ara fa 100 anys. Van començar amb Podemos i Pablo Iglesias i van comprovar que amb Ada Colau es formava una parella explosiva per intentar trencar la majoria independentista. També els grans mitjans de comunicació a Catalunya i una part del periodisme progressista del país hi ha jugat perdonant la buidor de les propostes i, sobretot, amagant que ni tant van fer les primàries promeses.

Comparteix
   


Etiquetes
A data d’avui la candidatura de Colau serà comptada amb els regidors del no a la independència

Diguin el que diguin els opinadors progres, els regidors de Barcelona en Comú seran comptats al costat dels regidors del PSC; PP i Ciudadanos. És la portada que busquen desesperadament els mitjans de la caverna i els grans mitjans catalans contraris a la independència.

Tant sols el vot a CiU, ERC i la CUP garanteix la victòria independentista a la capital del país

Si els barcelonins que van anar a la “V” van a votar, la majoria independentista a la capital de Catalunya serà una realitat.

L’escàndol esquitxa l’Observatori DESC/ICV-EUiA /Barcelona en Comú

#NovaPolítica o com convertir una ”ONG” de partit subvencionada amb diner públic en una llista populista. Milers d’Euros públics per consolidar un projecte polític. No és una broma, és una realitat duta a terme principalment durant els anys de govern d’esquerres a Catalunya i a Espanya però sostinguda pel govern de CiU a la Generalitat i a l’Ajuntament. En set anys, des del 2008 al 2014, l’Observatori DESC ha rebut subvencions públiques de més de 3,8 milions d’euros, principalment de la Cooperació Espanyola, Ajuntament de Barcelona i la Cooperació Catalana, fins aquí res a dir. El problema sorgeix quant et fas la pregunta, i amb tots aquest diners que han fet?
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#34
24 de maig de 2015, 21.19 h

ARA JA CAL PARLAR DEL DIA 25-M Dia de GRANS CANVIS ALS Ajuntaments A MOLTS FA MOLTA MOLTA FALTA EL CANVI Per que hipogui entrar AIRE FRESC I NET Tregui la mala hulor que deixa LA CORRUPCIÓ I RETALLADES .. Arriba EL CANVI ...ADEU a las Majorias Absolutes QUE ALGUNS DISFRUTABEN .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
23 de maig de 2015, 22.30 h

Desde Uruguay ns informan que es mentira esa carta, no existe nadie en el frente amplio con ese nombre y menos de secretario.Mentira, y es parte del nervisismo de la derecha corrupta de Barcelona por perder el pesebre. Pueden ponerse en contacto con el Frente Ampluo, y si tienen problemas se puede preguntar a Jordi Évole.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
23 de maig de 2015, 19.57 h

#28

Querida NAZI,

Es evidente que NO todos los NAZIS sois del mismo palo. Como muy bien dice el otro amiguito NAZI (si, el de les catarctes del Niagara), ya os matareis despues entre vosotros.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Pedro Rueda fletxa Colònia de Sant Pere (Mallorca)
23 de maig de 2015, 02.40 h

El comentari amb la foto de l'entrada d'un cambasta concentrazió "Arbeit macht Frei" nazi
És de molt mal gust i ja está bé de banalitzar amb aquestes coses,una mica més de respecte
per els milions de morts d'aquesta barbarie , basta ja de comparar aquesta aberració amb
Catalunya. Qui és capaç de fer això demostra què és ell el que més s'asembla a un nazi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa El poble català ja està fart de la PERVERSIÓ POLÍTICA que és l'estat espanyol. RES NO ATURARÀ LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA !
22 de maig de 2015, 23.01 h


#26
#28 Serena, no t'hi trenquis gaire el cap, amb en Josep de Cardedeu, ja veus que és un xic . . . tossut , sovint li hem intentat explicar que l'estratègia política exigeix intel.ligència i discreció , però o no ho entén o és que no ens vol fer cas.

De totes maneres, ell seria el contrapès equitatiu a les declaracions d'aquell nano de CiU, que de vegades signa "Gentil d'Osona" i que fa tot el possible per criticar ERC.

L'un i l'altre haurien de pensar que ja passarem comptes una... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
22 de maig de 2015, 21.56 h

28) ..Serena ja que JO Separo les dues Eleccions Aquestes SON Municipals EL 24-M Despres ja arribaran las Autonomicas el famos 27- S que esperu no acabi com va acaba el pobre 9-N No cal dir res mes veritat SI Ser lo que dic UNA CATALUNYA INDEPENDENT Millor si no manda LA DRETA Ques C.I.U. ... PROU CORRUPCIO I PROU RETALLADES ...¿ Qui va fer LA REFORMA LABORAL ? ELS Tradicionals Partits Poplitics de Sempre ......P.S.O.E. = P.S.C. ... C.I.U. y P.P. Que ta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
22 de maig de 2015, 20.49 h

Mira Josep Pagès , t'estas posant en contra de Catalunya, no se si t'assabentes del que dius.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
22 de maig de 2015, 20.42 h

ES Veritat ADA COLAU ella sola no podra GUANYAR Per SER Alcaldessa .. Aqui ara estindran que mullar altres Partits Politics ¿ QUIN AJUNTAMENT DE BARCELONA VOLENM DE DRETES HO UN D´ESQUERRES QUE NO SIGUIN ELS DE SEMPRE ELS DEL P.S.O.E. = P.S.C. ? Cal un NOU PARTIT Politic per collons cal mandar ala opsició tots els partits politics Tradicionals C.I.U. I P.S.C. = P.S.O.E. Que descansin uns anys i pensin millor tot lo que han fet malament C.I.U. Ha fet moltes coses ma... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
22 de maig de 2015, 20.35 h

La colao no pot güanyar, convertiria Barcelona amb un poble xavacà...és una mentidera , una xarlatana i molt violenta... no us deixeu enrredar voteu partits independentistes, si no ho lamentarem..


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
22 de maig de 2015, 20.30 h

¿ PER QUÈ ADA COLAU NO PODRA GOVERNAR EL AJUNTAMENT DE BARCELONA ? Per que es DONA I D´ESQUERRES ,, Te recordu a LA Ciutat Governa una Alcaldessa ben gorda Dona Corrupta que malgasta molt diners publics del OP.P. de la Dreta i no ja cristo gros la tregui del Ajuntament ni la justicia ADA COLAU No sóc fan sullo no me agrada BARCELONA EN COMÚ .. Pero ARA Per veura FORA LA DRETA DEL AJUNTAMENT i no entri altra cop el P.S.O.E. = P.S.C. . JA Seria hora BARCEL... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.