directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas i Duran apadrinen Xavier Trias en la seva proclamació com a candidat de CiU a Barcelona

L'acte arriba en un moment dolç per a la federació nacionalista amb els millors resultats a les enquestes

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Xavier Trias ja ha estat proclamat candidat a l'alcaldia de Barcelona. Així, CiU dóna el tret de sortida de la precampanya que espera que porti a Trias fins a la victòria que les enquestes li atorguen. A l'acte, Trias s'ha fet acompanyar pels líders de la federació. Artur Mas, president de CiU, ha dit que 'després de 32 anys de socialistes a l'Ajuntament', ja albira el 'rèquiem' que farà fora el PSC. El secretari general, Josep Antoni Duran i Lleida, ha dit que allà on governen els socialistes 'és on pitjor van les coses' i ha apuntat que el PSC està 'en decadència'. Trias ha demanat no refiar-se'n i ha garantit una victòria que, si no aconsegueix serà, segons ha dit, 'responsabilitat meva'.
mas duran trias
Comparteix
   


Etiquetes
L'estació del Nord de Barcelona ha acollit aquest dissabte al matí l'acte de proclamació pública de Xavier Trias com a candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona. L'auditori, ple de gom a gom, ha pogut escoltar, a més de Trias, a Mas i Duran, que han explicitat el seu suport al candidat confiant-li el 'futur de la ciutat' i proclamant-lo ja 'futur alcalde' de la capital catalana. L'ex-president de la Generalitat, Jordi Pujol, ha estat present a l'acte a través d'un vídeo on ha lloat, com tots els participants, les 'virtuts' de Trias. Tot i ser un acte previ a les eleccions municipals, a CiU són conscients que la primera cita amb les urnes la tenen abans en els comicis al Parlament de Catalunya, i que Artur Mas de la juga. I per això, tots han fet referència a la 'importància' de mobilitzar el vot de suport a l'actual cap de l'oposició perquè arribi 'el canvi' a la Generalitat. El propi Trias ha volgut trencar el mite de què un triomf de Mas perjudicaria la seva candidatura per allò de mantenir l'equilibri de la plaça Sant Jaume, i ha reivindicat que una victòria a les eleccions catalanes seria 'un èxit clamorós' i un 'ajut inestimable per guanyar a l'Ajuntament'.

En el seu discurs, Trias ha fet referència a la llarga trajectòria del seu equip 'treballant' per poder estar a les portes d'una victòria que li atorguen les enquestes. Tot i recomanar-los 'gaudir del moment dolç' que viuen els convergents, Trias ha advertit que no poden 'refiar-se'n' i relaxar-se, i per això ha demanat 'el major suport possible' per a l'any que resta fins a les eleccions. Trias, a més, ha reivindicat el seu projecte i l'ha confrontat al dels socialistes. 'CiU no és el partit de dretes despectiu que diuen alguns; podem apostar i apostem per la justícia social més que molts d'aquells que es diuen d'esquerres', ha dit entre aclamacions dels assistents. Trias s'ha mostrat segur de guanyar les eleccions i ha demanat 'recollir gent de tots els cantons' perquè això dona 'credibilitat i confiança', i s'ha erigit com a 'responsable' màxim si no arriba la victòria pels convergents.

Abans de tancar l'acte Trias, però, han intervingut els dos líders nacionals de CiU. El president de la federació, Artur Mas, ha retret a PSC, ERC i ICV que 'si després de 23 anys de govern del president Pujol, ells demanaven un canvi per aixecar les catifes i obrir les finestres i per regeneració democràtica, què hem de demanar nosaltres després de 32 anys de govern socialista ininterromput a l'Ajuntament de Barcelona?'. 'Quan Trias sigui alcalde, no només haurem d'aixecar catifes i obrir finestres; haurem d'obrir finestres, portes, aixecar catifes i aixecar rajoles', ha sentenciat. I és que Mas creu fermament en les possibilitats de Trias. Tant és així que ha explicat que creu que 'el cicle dels socialistes s'acaba' i que el 'bunyol de la Diagonal' acabarà representant 'el rèquiem dels socialistes, perquè no es pot fer pitjor'.

Duran, per la seva banda, ha acusat a l'actual alcalde de Barcelona, Jordi Hereu (PSC), de convertir l'Ajuntament en 'l'administració que més ha viscut per sobre de les seves possibilitats, que més ha estirat el braç que la màniga'. I és que pel secretari general de CiU els partits socialistes del món 'estan en decadència' i el de la capital catalana, també. 'El socialisme està en crisi, en caiguda lliure; allà on governen és on pitjor van les coses: Grècia, Portugal, Espanya, Catalunya, Barcelona...', ha sentenciat Duran.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
6 de juny de 2010, 18.56 h

#11 Aixó només és a l'abast de malalts que treballan a la redacció d'aquest panflet, com tu. Continua així.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Quim fletxa PAÏSOS CATALANS
6 de juny de 2010, 17.42 h

#9
Ex-llepant. Ara ves i vota 50, 60 0 70 vegades que ens ho creurem molt. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haaaaa....
#10


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Quim fletxa PAÏSOS CATALANS
6 de juny de 2010, 17.38 h

#9
EL TELETUVI, EL VEN ESTATUTS DEL MAS I EL CARA DURA DURAN FENT DE PALMEROS. LA FOTO NO TÉ PREU, COM TAMPOC TÉ PREU LA FOTO DEL VEN ESTATUTS MAS EL CARA DURA DURAN I EL ZAPATERO AMB EL PACTE DE LA TRAÏCIÓ A L´ESTIL MOSQUEPERROS. HA HA HA HA HA HA HA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Apredi de un enanoooo que habalaba en castellanoooooo el regionalismo de segundaaaaa i olé!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
6 de juny de 2010, 11.57 h

#8 Hosti tu!! quin odi que li teniu els tripartidistes d'ERC a CiU!!.

I després, surt l'impostor de' Joan Puigcercós diguent que cal que ERC i CiU s'entenguin (aixó si, mentres tant fent de palmeros del P$OEmontillisme).

Qué potser les enquestes no pintan be i aneu a la recerca d'un nou aixoplug?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 42   votar negatiu 52
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Quim fletxa PAÏSOS CATALANS
6 de juny de 2010, 07.35 h

EL TELETUVI, EL MAS I EL CARA DURA DURAN APLAUDINT-SE ELLS MATEIXOS O BALLEN LES SEVILLANES QUE VAN APRENDRE A LA FERIA D´ABRIL? HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA .......................


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 63
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Gerard fletxa PPCC
6 de juny de 2010, 00.37 h

Endavant Trias! II*II


Valora aquest comentari:   votar positiu 55   votar negatiu 41
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
5 de juny de 2010, 20.15 h

Si te han bajado el sueldo es porqué tienes el churro de ser funcionrio, trabajo de por vida ,yo con una licenciatura en el paro.


Valora aquest comentari:   votar positiu 52   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
5 de juny de 2010, 19.22 h

polítics, hipocritics i farsant. GRACIES A CIU A MI M¨HA BAIXAT EL SOU; CIU=ENEMICS DE CATALANS I BARCELONINS HO pagareu car, assassins de treballadors!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 48
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
5 de juny de 2010, 13.04 h

#3 Els independintes ho teniu tot perdut, 4 gats mal avinguts.


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
5 de juny de 2010, 12.36 h

Molt be. Es correcte. Llàstima que ara mateix pel que fa a Catalunya no ens interessa gens ni mica passa de mans socialistes unionistes amb Espanya a passar a mans de unionistes amb Espanya convergents. Ni a Barcelona ni a cap altre lloc. Tan a Barcelona com a tot Catalunya, ara i mes mai alcaldes i governs clarament independentistes. Tot lo altre, es mes del mateix. MERDA i MÀFIA SOCIOVERGENT CORRUPTA..!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 42
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.