directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Joan Herrera: “Qui s’ha de preocupar és Artur Mas, no el dret a decidir”

El cap de files d’Iniciativa es mostra orgullós de la victòria d’Ada Colau i es mostra predisposat a una gran confluència d’esquerres

Comentaris 28  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El líder d’Iniciativa, Joan Herrera, ha estat entrevistat per Jordi Basté a RAC1 on ha expressat la seva satisfacció per la victòria d’Ada Colau a Barcelona. Herrera ha apostat clarament per la gran confluència d’esquerres per provocar un canvi a la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, no ha volgut especificar si a ell li agradaria tornar-se a presentar, i ha dit que s’hauria de començar per parlar del que s’ha de fer abans de posar noms.

Joan Herrera ha mostrat un punt d'impetuositat en les seves declaracions
Joan Herrera ha mostrat un punt d'impetuositat en les seves declaracions

Comparteix
   


Etiquetes

ICV a favor de la gran coalició d’esquerres

Herrera, ha apostat per una confluència d’esquerres amb noms com Forcades, Oliveras, Fachín... creu que cal fer decidir-ho en un procés de primàries i la dinàmica ha de ser de “col·laboració i no de competència”. El líder d’ICV veu fora d’aquesta gran coalició a ERC perquè “han canviat el dret a decidir i la independència per la política de retallades”, i desitjaria que la CUP s’hi sumés, malgrat ha dit que no participarà del govern de Barcelona. Quim Arrufat ha explicitat que sí que estan disposats a donar suports puntuals.

La reacció de CiU

El líder d’ICV entén els nervis de Xavier Trias i de CiU per la victòria sorprenent i sense precedents de Barcelona en Comú. Trias ha reconegut que el PP se li ha ofert per governar junts la ciutat, però això implicaria la participació d’ERC, que veu antinatura. Pel líder ecosocialista, no és problema que no governi la llista més votada (pot passar a Badalona), però considera que a Barcelona no existeix aquesta majoria alternativa. S’ha queixat també que Mas no hagi felicitat encara Colau i creu que és legítim que aquesta ja parli com la futura alcaldessa.

La dissolució d’ICV en un moviment més gran

Herrera diu que no és cert que ICV hagi crescut pel fenomen Colau a Catalunya, i ha definit la funció d’ICV en tot això: “ICV incrementa vots i pot guanyar a Sabadell i Mollet. El futur és que ICV crea les condicions materials per canviar la vida de la gent. El meu patriotisme són els drets de la gent”. Herrera ha volgut fer una referència també al debat obert sobre la F1. “Les beques menjador, i les bones ràtios a l’escola pública són prioritàries”. L’ecosocialista fa trampa, perquè a Sabadell i a Mollet, ICV tampoc s’hi ha presentat com a tal. El partit ha pujat en alguns llocs i ha baixat en d’altres, però globalment, l’augment ha estat pronunciat gràcies a les grans coalicions, especialment la de Barcelona on han pujat els 120.000 vots que ha augmentat el partit a nivell nacional.

“El 27S el dret a decidir s’enforteix”

Herrera pensa que el dret a decidir s’enforteix el 27S amb Barcelona en Comú, i ha deixat clar que Colau es va comprometre a fer un referèndum per l’entrada de Barcelona a l’AMI. Però hi ha volgut passar de puntetes. A Joan Herrera no li interessa desviar el debat cap a l’eix nacional. Tanmateix, ha tingut temps per afegir que “qui s’ha de preocupar és Artur Mas, no el dret a decidir”.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#28
fideli fletxa rdnes
29 de maig de 2015, 09.24 h

Joan,et llençaran: no aportes res!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
28 de maig de 2015, 22.16 h

Nano Herrera, la teva prohibició de felicitat amb la teva sempre eterna cara d'emprenyat contra Catalunya, és una icona contra la població feliç. Sabem que vols estendre la teva infelicitat a tots els catalans i catalanes, estendre la teva infelicitat a tots els pensionistes, aturats, treballadors i futurs desgraciats, segur que hi seràs així molt feliç pensant en els possibles vots que "podeis" guanyar! Una puntualització: el llob ha "pogut" engoliu-se i de fet us ha engolit! Ara, nano... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS i CORRUPTES = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
28 de maig de 2015, 22.10 h




#25 Et repeteixes massa, pobre CAGARRONESES.



Aquesta mania de veure nazis per tot arreu, que vares atrapar sens dubte al puticlú on et vares criar (freqüentat només per nazis que no es renten, com tu) ja la coneixem, així com la feblesa del teu encèfal, tan fàcilment desequilibrable.



Però ja t'he avisat que tanta pena i tant de fàstic vol dir que o bé es tractadels efectes del ANÍS EL MONO, o bé estàs PRENYADA, o per culpa de rentar-te tan poc sovint fots una farum de cort ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
28 de maig de 2015, 21.26 h

Queridos NAZIS,

Me divierte mucho la monja cojonera, pero lo que mas gracia me hace es vuestra hipocresia y doble rasero.

Si algun/a religiosa apoyase PUBLICAMENTE a Ciudadanos o al PP, estarias con el grito en el cielo, que si Montesquieu, que si separacion de poderes, que si franquismo, que si Edad Media, que si laicismo, etc etc.


QUE PENA ME DABAIS Y QUE ASCO ME DAIS


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Eduard fletxa Barcelona
28 de maig de 2015, 20.09 h

El teu odi pel president Mas es visceral, perqué no has donat la cara a la campanya de Barcelona, sobretot que solament sortis la Colau, no fos cas que els barcelonins es donessin compte que hi estaves al darrera.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
28 de maig de 2015, 19.02 h

I ara què Herrera, vas de pintxo "barriobajero? Tu també amenaçant?
Et felicito fill, doncs has batut el rècord mundial absolut de fer desaparèixer una marca política en el menor temps possible.
Herrera, Herrera ... com t´has de veure. Ja no teniu pebrots per presentar les vostres sigles, doncs us les heu petat en un obrir i tancar de Podemos.
És clar, que uns quants dels votants fidels que teniau, han passat a opcions més valentes i transparents.
Nano, ves pensant en plegar de la pol... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
joanr fletxa Canet d'en Berenguer
28 de maig de 2015, 18.33 h

Aquest individu i la seua amigatxa estan malalts d'odi. No tenen més discurs que destralejar contra Mas, un president que els ha deixat amb el cul a l'aire i no han tingut més remei que confessar el seu espanyolisme ridícul.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
28 de maig de 2015, 16.53 h

Els pijos-lindos Herrera-Sor Camats, com fills de l'alta burgesia barcelonina mai han treballat i viuen com princeps o zars dels temps passats.
Herrera, treballar, et farà bé, gandul!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
pauet fletxa tarragona
28 de maig de 2015, 16.42 h

Qui s'ha de peocupar ets tu, bandarra! Quan quan els de Podemos us deixin sols, no traureu ni per a pipes!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Comansegarra fletxa Vilanova
28 de maig de 2015, 16.08 h

Herrera, en una boca tancada mai hi poden entrar mosques. I tu fas el contrari ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.