directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Una gran xiulada eclipsa l'himne espanyol a la final de la Copa del Rei

Tant el FC Barcelona com l'Atlètic de Bilbao havien rebut una carta del govern espanyol per evitar aquesta mostra de rebuig

Comentaris 44  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

(ACN).- Una gran xiulada ha eclipsat l'himne espanyol que ha sonat aquest dissabte a l'inici del partit de la final de la Copa del Rei que s'estan disputant el FC Barcelona i l'Atlètic de Bilbao. Amb aquest gest, les aficions catalana i basca han mostrat el seu rebuig a aquesta peça musical i a la monarquia espanyola, representada per primera vegada pel rei Felip VI, que havia assistit en el passat a diferents finals en condició de príncep d'Astúries. Els dos clubs havien rebut una carta del govern espanyol per evitar els xiulets a l'himne espanyol, com va passar a Mestalla el 2009 i al Vicente Calderón el 2012. Tot i això, a fora de l'estadi diferents organitzacions independentistes han repartit xiulets.

Comparteix
   


Etiquetes
Aquesta setmana el president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, va dir que actuaria per la via legal contra els que xiulessin i també contra els clubs.
Per la seva banda, el Futbol Club Barcelona, a través del seu vicepresident, Jordi Cardoner, va dir que el club no dirigiria res i que la gent actuaria com cregués convenient. Això si, va demanar que hi hagués respecte per les persones, els símbols i les institucions.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#44
carles fletxa barcelona
2 de juny de 2015, 16.37 h

Respeto es lo que piden los nacionalistas? No se puede respetar al que no respeta, esto ha sido una falta grabe al pueblo Español, claro que tienen el derecho de hacerlo y también nosotros de no respetarlos.

No se como algunos paya.sos incultos son capaces de decir que esto es una invasión, por favor ser un poco más cultos y si mirais la historia nadie os obligó listos!!!

Sabéis porque no tenéis pasta? Porque no parias de abrir embajadas y pujol os ha robado 500 millones de euros con ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
dfsadfssdf fletxa dfasdfsfasdsdf
2 de juny de 2015, 13.56 h

El que de veritat eclipsa L'HIMNE ESPANYOL ES QUE LA FINAL NO LA JUGUÉS EL REAL MADRID, NI CAP EQUIP REPRESENTANT DE LA NACIÓ ESPANYOLA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
1 de juny de 2015, 16.29 h



Sería importante internacionalizar aún más toda la situación política actual y el contencioso entre las naciones ocupadas y el estado español, mediante pitadas al himno español cuando juegue la selección española, ya que ese tipo de encuentros son seguidos masivamente a nivel mundial, por ejemplo durante una eurocopa , o el mundial de fútbol.

Tendrían que desplazarse miles y miles de catalanes , vascos, etc. y cuando fuera a sonar el himno español, sacar pancartas independentista... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
1 de juny de 2015, 13.08 h

COMUNICADO
--------------------


Tras las elecciones municipales y autonómicas llevadas a cabo recientemente, se han abierto unas expectativas inusitadas hasta la fecha ante la espectacular irrupción en el mapa político de fuerzas casi desconocidas hasta hace poco más de un año, Podemos ( con diversas marcas ) y Ciudadanos, que han tomado auge ofreciendo medidas mágicas que solucionen la acuciante necesidad de amplias capas de la sociedad, sometidas
sin reparos a la maquinaria explotador... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
31 de maig de 2015, 21.02 h

JO els diria als del GOVERN ESPANYOL DEL P.P. DE RAJOY ...... Una cosa NO Volgueu tornar apagar un INCENDIO UN FUEGO un Foc amb GASOLINA com va fer al Govern Espanyol VA TIRAR GASOLINA ENCIMA UN FUEGO .. Ban tenir un gran Resultado EL Fuego se hiso mas grande LA XIULADA VA SER MOLT MES GRAN I FORTA .... ESBA DESCONTROLAR Qui se li ocurreix apagar un incendio con Gasolina sois JILIPOLLAS TONTOSD Los del P.P. ... Com sels ICORREIX PROVOCAR de aquesta man... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Never Ending Story fletxa Neverlandia
31 de maig de 2015, 20.07 h

#38 imbecil


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
31 de maig de 2015, 18.54 h

EL HEDOR NAZI DE TVEN3 ES TAN FUERTE QUE PROVOCA QUE LA ORGANIZACION NAZI CAC ACTUE DE OFICIO CONTRA LA CADENA

DENUNCIADO POR PSC, ICV, PP Y C'S

El CAC abre una actuación de oficio sobre la emisión de este jueves del programa '.CAT' de TV-3
El espacio invitó solo a representantes de los partidos soberanistas para debatir sobre las elecciones del 27-S

http://www.elperiodico.com/es/noticias/tele/cac-abre-una-actuacion-oficio-sobre-ultima-emision-del-programa-cat-tv3-4231086


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS i CORRUPTES = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
31 de maig de 2015, 16.56 h







Com voleu que vagi bé un país governat per uns tarats mentals que davant una xiulada tan MASSIVA, tan POPULAR com aquesta, són prou CRETINS per en comptes d'analitzar políticament els fets, pensar que ho podran arreglar pel camí de sempre, de la "manu dura", amb crits , amenaces i sancions.




Pot haver-hi una PROVA INDISCUTIBLE més clara de que la gent del PP és DEFICIENT INTEL.LECTUAL ??




I què hem de pensar dels pobres esPANOLIS CASPAnyols que els voten majoritàriament ?... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS i CORRUPTES = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
31 de maig de 2015, 16.51 h





#28 Ja t'he dit en altra lloc que el principal càncer que té Ecspanya és el CRETINISME IDIOTA DELS POBRES MEDIOCRES PEDANTS COM TU.




Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
PODEMOS és una estafa fletxa Ciudadanos i Podemos són els nous PP-PSOE dissenyats per la casta de l'IBEX35.Són les marques blanques del sistema per si "s'enfonsen" els originals del PP-PSOE.Promocionats per La6,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
31 de maig de 2015, 14.55 h

Carolina Bescansa de PODEMOS és filla d'una rica familia gallega fundadora de "LABORATORIOS BESCANSA", amics íntims de Manuel Fraga i dels Reis d'Espanya.
http://www.abc.es/local-galicia/20150321/abci-carolina-bescansa-dinastia-gallega-201503201936.html

L'oncle de Carolina Bescansa de PODEMOS és el fundador de "TELEVES" multinacional amb 750 treballadors i una facturació de 192 milions d'euros.
http://es.wikipedia.org/wiki/Telev%C3%A9s

Pablo Bustinduy del Consejo Ciudadano de PODEMOS és ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.