directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Cardús no "suma" i rep de valent a Twitter

El sociòleg posa en dubte el valor que podria tenir que BComú digués sí a la independència per necessitat i no per convenciment i amb totes les conseqüències

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La piulada del sociòleg i escriptor Salvador Cardús posant en dubte el valor que podria tenir que BComú abracés la independència per conveniència i no per convenciment isense assumir totes les conseqüències, ha generat una allau de crítiques i també algunes piulades de suport a Twitter. En el rerefons de la reflexió de Cardús hi ha el possible gir independentista d’Ada Colau que necessita el suport d’ERC i la CUP per governar, forces  que ja han deixat clar que qualssevol pacte passa per acceptar el procés independentista.


Comparteix
   


Etiquetes

Si Colau fa el gir definitiu, sigui per consciència o conveniència, l’estat espanyol tremolarà

La necessitat de sumar indecisos per la independència no és qüestionable i la victòria de BComú pot suposar sens dubte una oportunitat pel procés si ERC i la CUP juguen bé les seves cartes.  Els nervis d’alguns sectors d’CiU no estan  justificats en clau procés, la federació encara en estat de xoc per la victòria de Colau i ha mostrat alguns desencerts com proposar un govern a la ciutat amb socialistes i PP que en res afavoriria el procés, per això la reflexió de Cardús perd consistència.

Cardús s’equivoca

El sociòleg mediàtic s’excusava després d’haver rebut moltes crítiques assegurant que “Només volia dir que suport a indy no pot ser només per pacte de govern. La resta, histèria dels nous intocables.  Keep Calm”. Però errava en la consideració que rebia per part dels nous intocables. El cert és que a Cardús l’han qüestionat els “intocables” però també, i molt, piuladors de l’orbita d’ERC , de la CUP i de  Súmate, gens sospitosos de ser d’aquests “intocables”, que li recordaven que desperta tanta confiança qui vota sÍsÍ –en referència a Colau- com qui promou un pacte a la ciutat de Barcelona amb socialistes i populars. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
1 de juny de 2015, 13.04 h



COMUNICADO
--------------------


Tras las elecciones municipales y autonómicas llevadas a cabo recientemente, se han abierto unas expectativas inusitadas hasta la fecha ante la espectacular irrupción en el mapa político de fuerzas casi desconocidas hasta hace poco más de un año, Podemos ( con diversas marcas ) y Ciudadanos, que han tomado auge ofreciendo medidas mágicas que solucionen la acuciante necesidad de amplias capas de la sociedad, sometidas
sin reparos a la maquinaria explotad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
1 de juny de 2015, 09.17 h

En Cardús s'equivoca:
A) Hi ha grups que son unionistes, no per convenciment sinó per interès. Tothom te clar que això és negatiu pel procés. Si hi ha grups que son independentistes per interès, hauria de ser positiu pel procés. Dir que tot és negatiu és voler ser pessimista sense causa.
B) A més no és per interès o almenys no és totalment per interès. La Colau no s'ha convertit. Ella va votar si-si. Lògicament, ho porta discretament perquè s'ha hagut de guanyar vots de dues ba... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
PODEMOS és una estafa fletxa Ciudadanos i Podemos són els nous PP-PSOE dissenyats per la casta de l'IBEX35.Són les marques blanques del sistema per si "s'enfonsen" els originals del PP-PSOE.Promocionats per La6,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
31 de maig de 2015, 14.08 h

Carolina Bescansa de PODEMOS és filla d'una rica familia gallega fundadora de "LABORATORIOS BESCANSA", amics íntims de Manuel Fraga i dels Reis d'Espanya.
http://www.abc.es/local-galicia/20150321/abci-carolina-bescansa-dinastia-gallega-201503201936.html

L'oncle de Carolina Bescansa de PODEMOS és el fundador de "TELEVES" multinacional amb 750 treballadors i una facturació de 192 milions d'euros.
http://es.wikipedia.org/wiki/Telev%C3%A9s

Pablo Bustinduy del Consejo Ciudadano de PODEMOS és ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Isabel C. fletxa Barcelona
31 de maig de 2015, 12.51 h

Cardús té tota la raó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
31 de maig de 2015, 11.33 h


SI SENYOR CARDÚS, tota la raó, o vinc dient aquí fa dies . La Colau (ella em concret), no em mereix confiança .Els altres sí.

Apart, la veig una batlle per un scratch ., però per res important.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
31 de maig de 2015, 11.23 h

#3 La dictadura continua amb tota l'evidència que es pot, dintre d'una democràcia vigilada, i amb una justícia servil als poderosos i polititzada que és el que mereix la gentussa com tu, sou escòria i Catalunya necessita alliberàs de les vostres urpes, per tal de ser una nació Europea homologable a les autènticament democràtiques, vosaltres sou carn de dictador i rei absolut, de polítics que venen la mare per un grapat de cireres i de justícia inquisidora pèls de baix i cega pels de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Sucre fletxa Bcn
31 de maig de 2015, 11.13 h

#3 El 'càncer' de l'estat espanyol és el franquisme sociològic al qual representes. És aquest el que ha fet desagradable el vostre projecte com a estat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Santiago fletxa Mataró
31 de maig de 2015, 11.09 h

Desde 1975, España tiene tres cánceres maltratadores para ella y para sus ciudadanos después del gran cáncer de la dicatadura franquista que se vivió en el pasado.

1. El nacionalismo periférico.
2. La izquierda radical.
3. La burguesía financiera y corrupta.

Se cargaron la clase media entre todos estos tres cánceres, así como el estado del bien estar de los ciudadanos. Lo lamentable es que entre descerebrados mentales, estúpidos idealistas baratos y sinvergüenzas corruptos, est... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 37
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS i CORRUPTES = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
31 de maig de 2015, 10.54 h



Be, tu mateix, veig que no em vols creure i que segueixes queixant-te d'aquestes pestilències que t'atabalen.


El consell que jo et donava era pel teu bé, però si et penses que en realitat pretenc enverinar-te amb l'aigua i el sabó, és problema teu, jo no hi puc fer res.


Sé que encara que mil persones et juressin que l'aigua i el sabó no enverinen ni fan cap mal, tu, desconfiat com ets, no t'ho creuries.


De manera que, tu mateix, segueix patint es teus pestilents efluvis, però... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.