directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 08:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas: "Jo hi sóc mentre formi part de la solució. I me n'aniré quan formi part del problema"

El president de la Generalitat es mostra "preocupat" pel futur de Barcelona després de la victòria de Colau

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat, Artur Mas, ha ratificat la seva voluntat de seguir liderant el procés si guanya les eleccions del 27-S. "Si guanyo haig de continuar. Jo hi sóc mentre formi part de la solució i me n'aniré quan formi part del problema", ha assegurat Mas en una entrevista aquest diumenge al diari 'La Vanguardia'. "A criteri d'alguns ja formo part del problema, però encara no sé si són majoria o no els que pensen així. Per això ho ha de referendar la gent a les urnes", ha continuat el president de la Generalitat, que també s'ha mostrat certament contrariat per la victòria d'Ada Colau a la capital catalana. "Em preocupa el futur de Barcelona", ha comentat el president de la Generalitat.

Mas, Trias, artur mas, xavier trias
Comparteix
   


Etiquetes

"Estic preocupat per la capacitat que hi haurà en aquesta ciutat que té una gran embranzida i que ha aconseguit un prestigi excepcional"
Ha continuat Mas, que considera la ciutat "com la gran targeta de presentació de Catalunya al món". "Estic preocupat per la capacitat que hi haurà de governar aquesta ciutat amb eficàcia, amb rigor i fins i tot amb sensibilitat", ha reblat el president de la Generalitat, que ha recordat els estirabots que li ha dedicat la mateixa Ada Colau al seu partit i a la seva persona. "No només parla de la màfia, sinó que ens diu lladres. I jo em pregunto, quan a una persona li dius mafiós i lladre, deus haver de provar alguna cosa, perquè si no... és la santa Inquisició", ha lamentat Mas. 

"Podem debilita el procés sobiranista"

Sobre Podem, el president de la Generalitat tampoc s'ha mossegat la llengua en l'entrevista a 'La Vanguardia' i ha assegurat que es tracta d'un partit "més reaccionari que progressista". "Dit d'una altra manera, és molt més trencador el 9-N i el projecte sobiranista que no pas determinats discursos inflamats que estem sentint", ha puntualitzat Mas. "Podem és un nou actor que, en la mesura en què sigui decisiu al Parlament de Catalunya, o canvia molt, o debilita el procés sobiranista, clarament. És així, ens agradi o no", ha reflexionat en veu alta el president català, que ha tornat a negar que es repensi la data de les eleccions del 27-S.

"Demorar el 27-S podria ser pitjor"

"Hi ha molta gent que entén que demorar-les més podria ser pitjor", ha sentenciat Mas, que ha insistit que la convocatòria "és el compliment d'un compromís". "I és un compromís derivat de pactes, no d'un caprici meu", ha afegit el president de la Generalitat. "El sentit d'aquestes eleccions avançades un cop més és poder fer la consulta que no ens han deixat fer de cap altra manera, d'una manera normalitzada", ha explicat Mas, que ha defensat també la conveniència d'anticipar els comicis catalans a les eleccions espanyoles. "Un avantatge és que partim d'una posició clara des de Catalunya, i ja haurem definit quin és el nostre terreny de joc", ha valorat. 

"Sabrem si hi ha o no una majoria sobiranista al Parlament, perquè això s'ha de veure. Jo no dona per fet que aquesta majoria hi serà, vull saber si hi és o no hi és", ha constatat el president de la Generalitat, que ha finalitzat defensant la necessitat d'una candidatura àmplia de cara al 27-S. "La meva intenció és eixamplar l'espai amb aquell concepte que vaig desenvolupar de la Casa Gran del Catalanisme, que vol dir sumar i aplegar sensibilitats diferents", ha enumerat Mas. "Evidentment s'ha de fer des d'una òptica d'aquella gent que com a mínim defensi el dret a decidir, no dic ja la sobirania plena. Hem de sumar el màxim de gent possible", ha conclòs.

 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
2 de juny de 2015, 10.58 h

BEN DIT AMB FERMESA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
1 de juny de 2015, 13.00 h



COMUNICADO
--------------------


Tras las elecciones municipales y autonómicas llevadas a cabo recientemente, se han abierto unas expectativas inusitadas hasta la fecha ante la espectacular irrupción en el mapa político de fuerzas casi desconocidas hasta hace poco más de un año, Podemos ( con diversas marcas ) y Ciudadanos, que han tomado auge ofreciendo medidas mágicas que solucionen la acuciante necesidad de amplias capas de la sociedad, sometidas
sin reparos a la maquinaria explotad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Estela fletxa Barcelona
1 de juny de 2015, 11.51 h

Doncs ja tarda ....
Seguir encara amb la por de pronunciar la paraula Independència, estar units amb gent Botiflera i tenir casos de corrupció es un problema molt important per que ho deixeu oi ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
31 de maig de 2015, 20.53 h

ARTUR MAS tu hu dius ja PODRAS MARXAR TU I TE EMPORTES A JOSE ANTONIO DURAN I LLEIDA ,, Sou el Problema per la bostra MOLTA CORRUPCIÓ I FORTES RETALLADES Sociasls De totes maneres no MARXIS Espera te faixin MARXAR LES URNES Elles diran NO TE VOLEM Com les URNES Ban DIR NO VOLIEN a XAVIER TRIAS de Alcalde de BARCELONA .. Volem a ADA COLAU de Alcaldessa Volem a una Dona ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
31 de maig de 2015, 19.50 h


CREIEM EM EL PRESIDENT. HA DEMOSTRAR SERIETAT I SER UN DIRIGENT DE PARAULA. LA LLÀSTIMA QUE EM DUES ELECCIONS NO L'HA ANAT BE. LA !ª LA SABEM, LA MUNTADA PEL FERVIENTE CATOLICO I PRACTICANTE, LA UDEF I EL MUNDO I ON ENS VAN ESBOMBAR LES ELECCIONS.
LA 2ª, LES ELECCIONS DELS SCRATCHERS ( La Colau ), QUE AIXÒ ES PER ENFONSAR QUALSSEVOL MORAL . ¿COM PODEM TINDRE UNA PERSONA AIXÌS AL NOSTRE AJUNTAMENT? . COLAU, !QUIN FRAU !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
31 de maig de 2015, 18.42 h

EL HEDOR NAZI DE TVEN3 ES TAN FUERTE QUE PROVOCA QUE LA ORGANIZACION NAZI CAC ACTUE DE OFICIO CONTRA LA CADENA

DENUNCIADO POR PSC, ICV, PP Y C'S

El CAC abre una actuación de oficio sobre la emisión de este jueves del programa '.CAT' de TV-3
El espacio invitó solo a representantes de los partidos soberanistas para debatir sobre las elecciones del 27-S

http://www.elperiodico.com/es/noticias/tele/cac-abre-una-actuacion-oficio-sobre-ultima-emision-del-programa-cat-tv3-4231086


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 25
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS i CORRUPTES = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
31 de maig de 2015, 17.16 h




#7 Nano, estàs amb això del càncer que NO CAGUES.


Ep si és que la teva NOTÒRIA DEFICIÈNCIA MENTAL prové de que tens un càncer de cervell, digues-ho i et farem tracte de favor, pobret.


A mi només m'agrada humiliar-te i ridiculitzar-te si els teus DESVARIS provenen d'estupidesa cretina ideològica, però si em dius que ets així d'imbècil per culpa d'una malaltia, no et matxucaré tant.




Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
31 de maig de 2015, 16.56 h

Pues ya estas tardando CIU ha sido el cancer de Cataluña durante estos 35 años, adios


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 27
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
PODEMOS és una estafa fletxa Ciudadanos i Podemos són els nous PP-PSOE dissenyats per la casta de l'IBEX35.Són les marques blanques del sistema per si "s'enfonsen" els originals del PP-PSOE.Promocionats per La6,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
31 de maig de 2015, 14.42 h

Carolina Bescansa de PODEMOS és filla d'una rica familia gallega fundadora de "LABORATORIOS BESCANSA", amics íntims de Manuel Fraga i dels Reis d'Espanya.
http://www.abc.es/local-galicia/20150321/abci-carolina-bescansa-dinastia-gallega-201503201936.html

L'oncle de Carolina Bescansa de PODEMOS és el fundador de "TELEVES" multinacional amb 750 treballadors i una facturació de 192 milions d'euros.
http://es.wikipedia.org/wiki/Telev%C3%A9s

Pablo Bustinduy del Consejo Ciudadano de PODEMOS és ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Internacionalitzem i guanyem fletxa .........................
31 de maig de 2015, 14.27 h

https://www.youtube.com/watch?v=Dfzd1aw7Rlc

Why Catalonia wants to be independent from Spain? Per què Catalunya vol independitzar-se d´espanya? Expliquem-nos al món i Guanyem el suport de l'opinió pública internacional. De nosaltres depèen que Catalunya se salvi o desaparegui per sempre com a poble.

SOLS EL POBLE SALVA AL POBLE Sí i Sí


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.