directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 07:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Girona, la capital independentista de moda al món

El Celler de Can Roca, Joc de Trons i el possible ascens de l’equip de futbol a primera divisió posen la ciutat en boca de tothom

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La ciutat de Girona està vivint una explosió d’activitat, de creativitat i d’il·lusió que la posa de moda a Catalunya i que la situa com a model a seguir per l’empenta en temps de crisi. L’ascens del Celler de Can Roca torna a posar el focus mundial sobre la capital gironina que, per cert, va demostrar fa deu dies que la il·lusió és col·lectiva: els resultats electorals deixen 18 regidors independentistes dels 25 que conformen el consistori i gairebé dos terços de votants que donen suport a la plena sobirania. Girona és la capital independentista, i està de moda. 

girona
Comparteix
   


Etiquetes

Catalunya, seu del millor restaurant del món en 6 dels 10 últims anys

La ciutat torna a acollir el millor restaurant del món, ja que el Celler de Can Roca va recuperar el tron mundial ahir, títol que ja va ocupar el 2013. La designació de la prestigiosa revista Restaurant deixa Girona i el país a l’olimp de la gastronomia. De fet, durant els últims deu anys, Catalunya ha comptat amb el millor restaurant del món durant sis anys –del 2006 al 2009, el Bulli va estar a dalt de tot, abans dels triomfs de 2013 i 2015 del Celler de Can Roca.

Joc de Trons, pluja de turistes

D’altra banda, Girona també ha omplert portades en els últims dies pel més que possible rodatge de la propera temporada de la popular sèrie Joc de Trons a partir de setembre. La popularitat i el turisme a la ciutat poden pujar com l’escuma en el futur, i el fet que Girona sigui la capital independentista de Catalunya ajudarà a la internacionalització del procés.

La il·lusió també es trasllada al futbol

La il·lusió gironina no s’acaba aquí, ja que la ciutat també està pendent de l’equip de futbol, que té l’ascens a primera divisió a tocar. Aquest diumenge el Girona pot certificar l’èxit si guanya contra un equip que no es juga res, el Lugo. El Sporting del Gijón, que li disputa la plaça d’ascens directe, es desplaça a casa del líder de Segona Divisió A, el Betis. És una oportunitat immillorable per l’equip català per sumar un tercer equip català a la màxima categoria. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
21 de març de 2017, 12.15 h

#6 Espero que no vinguis mai més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Tomeu Franch fletxa Región Insular Balear, ESPAÑA
3 de juny de 2015, 19.56 h

La ciudad es preciosa, pero huele mal. El ambiente que hay en ella posiblemente es el más apestoso que puede haber en toda España. Es cierto, le ha quitado el galardón a la comarca del goierri en Guipúzcua, que antes era la más mal oliente de España. En estos momentos la más maloliente de España es la ciudad de Girona y la verdad es que se lo ha ganado a pulso, el ambiente que ser respira, siendo el paisaje tan bonito, es para vomitar.

Bona nit i tapeu-se gironins !!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
3 de juny de 2015, 19.04 h

la gran CASTILLA = castilla leon y sus territorios de conquista
El movimiento "Völkisch" (="Pangermanismo & españolismo o panespañolismo")... ... ... fletxa ... ... ... Breve comparativa del movimiento Völkisch con el españolismo o panespañolismo...
El movimiento "Völkisch" (="Pangermanismo & españolismo")...

Breve comparativa del movimiento Völkisch con el españolismo.

(="La GRAN-CASTILLA")=territorio español
="UNA SOLA LENGUA,
UNA SOLA NACION"...
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
BEJ0TA fletxa bcn
3 de juny de 2015, 17.47 h

CATALANS: 7.571.127

CENS: 5.376.160

VOTANTS: 3.049.806

Separatistes: 1.398.099

Separatistes: 18'46%

N.B. RES DE RES I MENYS VOTS TRENCAPTRIES QUE AL QUEBEC I ESCOCIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Seny fletxa Barcelona
3 de juny de 2015, 16.26 h

#8 Ets un feixista i com a feixista de baixa estofa com són tots els feixistes, un provocador de poc nivell de CI Així vas i així estàs


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Seny fletxa Barcelona
3 de juny de 2015, 16.18 h

#10 Mira tens de socialista el que les merles tenen de serps. Ets el mateix sempre canviant de nom,, però no d’estil d’escriptura. Una persona que, no té un mínim de nivell en res. Per estar en la teva Espanya, és la raó per la qual volem marxar. el teu llenguatge recorda els falangistes d’extrema dreta del franquisme. en a mi no em diguis xaval que potser podria ser el teu avi. Ets un mal educat i un sense nivell. No serviries ni per termòmetre per prendre la temperatura ja que enc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
3 de juny de 2015, 15.15 h

GIRONA ES BONA SI LA BOSSA SONA ,, GIRONA ES BONA Si tens Diners a la Cartera con tot Ara SI VUI AL GIRONA a PRIMERA DIVICIÓ Per què son mnolts Catalans quel Espanyol els seus jugadors SI SI EL GIRONA A PRIMERA DIVICIÓ ...Unaltre Equipo catalan a PRIMERA .. ... LA CUINA CATALANA Tambe esta en la primera divicion ES LA MILLOR CUINA DEL MÓN .. Ja huba ser fa anys AMB SANTI SANTAMARIA Gran Cuiner del RESTAURANT 3 ESTRELLAS MICH... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
3 de juny de 2015, 15.06 h


QUERIDOS NAZIS, Y AL DECIR NAZIS ME REFIERO A TODOS LOS NAZIS, TODOS LOS INDEPENDENTISTAS, TODOS LOS DEMÓCRATAS, TODOS LOS QUE NO VOTAIS AL PP, Y TAMBIÉN TODOS LOS DEMAS, PORQUE A MI NO ME ENGAÑAIS, YO SE QUE SOIS TODOS UNOS NAZIS DE CUIDADO, TAN SOLO EL GLORIOSO CAUDILLO FRANCISCO FRANCO ERA UN HOMBRE NOBLE Y POR LO TANTO NO NAZI.

PERO MUY EN ESPECIAL: LOS QUE NO LA QUEREIS METER DENTRO DE MI CULO SOIS LOS MAS NAZIS DE TODOS, PORQUE OS DA ASCO UN OJETE MIMOSÓN I SALEROSO QUE OS DESEA Y ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
3 de juny de 2015, 13.08 h

MARCA REGION CATETALANA

NO HA SIDO EN RUANDA, NO HA SIDO EN HAITI, NO HA SIDO SIQUIERA EN LAS HURDES O EN ANDALUCIA. HA SIDO EN OLOT

Nadie en USA, Uk, Francia, etc tenia la medicina para la difteria, solo en la Madre Rusia la han encontrado en un silo con viejas cabezas nucleares.

SI HUBIERA SIDO EN OTRO LUGAR DE ESPAÑA, LA QUE HABRIAS LIADO, QUERIDOS NAZIS, PERO COMO HA SIDO EN LA GLORIOSA OLOT BAJO LAS NARICES DE LA GENERALIDAD CATETALANA, OS CALLAIS COMO PUTAS.

http://www.elperiodico.c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
3 de juny de 2015, 12.26 h




El Celler de Can Roca, com el restaurant més antic dels pares dels Roca, estan a la sortida de Girona ANANT CAP A L'EMPORDÀ.


El Bullí, durant anys el millor restaurant del món, fins que va plegar, està a Roses, a L'EMPORDÀ.


El Motel Empordà, bressol i gresol de la Nova Cuina Catalana en temps del seu amo en Josep Mercader, també està a l'EMPORDÀ "comu su nombra indica"


I és que a cap lloc del món no es menja tan bé com a l'Empordà. I si ets un EXPERT, que defuges els ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.