directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La xarxa esclata contra la pregunta d’Unió

La pregunta ambigua d’Unió s’ha vist com una traïció a Mas i a la memòria de Carrasco i Formiguera a més d’un sotmetiment a la legalitat espanyola.

Comentaris 41  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

La pregunta que la direcció d’Unió ha decidit formular a la militància el proper 14 de juny i que no ha generat consens ni dins la pròpia direcció de la formació, ha estat rebuda amb fortes critiques i acudits a la xarxa que la interpreten com a l’enèsima i última presa de pèl Duran i el seus. No s’entén que a tres mesos de les eleccions i formant part del govern, Unió faci el trist paper d’entorpir el full de ruta del procés i posi en dubte el lideratge del president Mas. 

Comparteix
   


Etiquetes
Aquestes són algunes de les piulades, però n’hi ha milers més

‏@JordiGraupera  Els duranistes posen més condicions a la llibertat de Catalunya que a la pertinença a l'Estat espanyol.

@AgustiBordas  Certament, avui en Duran li ha posat massa maquillatge a la Ramoneta #Unió

‏@AgustiBordas  En Duran ha preferit imposar l'aparell del comitè de govern a l'opció de consens exigida per la militància; ara caldrà el vot de càstig.
‏@AgustiBordas  Finalment, la militància d'@unio_cat comença a preparar el merescut comiat de @ciuduran

@francescabad  Estic irritat amb la comèdia d Duran i els seus. Però sobretot estic trist pel q representa d vexar el llegat moral i d compromís d Carrasco

‏@francescabad  Cal tenir molta sang freda per compartir taula d Govern amb el MHP Mas al matí i trair-lo i apunyalar-lo d'aquesta manera a la tarda

@RaholaOficial Sí que es compromet: no a la independència, no al procés constituent, sí a la legalitat espanyola.

‏@RaholaOficial  Per entendre la pregunta d' @unio_cat cal un manual d'instruccions. Diplomàcia vaticana per no comprometre's en res. Patètic.

‏@fmarcalvaro  La direcció d'@unio_cat oblida que ha arribat l'hora de parlar clar. Tot el que no sigui això afebleix Mas i posa obstacles al procés

‏@salvadorcardus  La idea de 'pregunta clara' del comitè de govern d'UDC i d'Espadaler passarà als annals del ridícul i al récord Guiness de la presa de pèl.

‏@eIpaiscat  La pregunta d'Unió necessita manual d'instruccions #PreguntaUDC

‏@MonicaSabata  La independència no arribarà fent el camí de l'ambigūetat!

‏@quimtorra  Dir-li pregunta a "això" és faltar-li el respecte a la paraula pregunta.

‏@CarlesMundo  La pregunta d'Unió llença la pilota al teulat de CDC xq sigui Artur Mas qui decideixi trencar CiU. Duran en tindrà prou quedant-se quiet.

‏@eduardvoltas  La pregunta d'UDC és un NO així de gran a Artur Mas. A veure si la militància hi està d'acord. ‏

@eduardvoltas  Hi ha molts polítics catalans treballant molt fort perquè el 27S no sigui un plebiscit. La pregunta d'UDC va en aquesta direcció.
 
@MelciorComes  A Unió són marxistes de Grouxo Marx: "La part contractant de la part altrament contractant, etc."

‏@MelciorComes  Crec que en el paper d'Unió hi falta una renúncia explícita a la dictadura del proletariat.

‏@IndepCast  Es en momentos como los actuales en los que los políticos deben posicionarse. Lo de hoy de UDC debería ser su sentencia. ADIOS.

‏@contrastant2014  La pregunta d'Unió delata l'espanyolisme banal dels dirigents guanyadors: "la legalitat" és "la legalitat espanyola"

‏@Gargotejant  Si jo fos de CDC em vindrien ganes de fer una pregunta a la militància.

‏@jjpallaresc  CDC s'ho ha deixat fer tot, és la part forta i ha actuat com la dèbil. Si no AMPUTA ja la gangrena se la menjará de viu en viu

‏@Andreumasd  fins i tot els manuals d'Ikea s'entenen més #ésderècord

‏@mirodavid  Al final cal admetre que la pregunta d'UDC ha sigut clara. En un primer moment costa d'entendre, però quan l'entens es veu tot molt clar.

‏@Granollacs  I després diran que Unió no és partidari de l'eutanàsia! @unio_cat

‏@Granollacs  Una victòria del vot en blanc és la darrera oportunitat perquè els militants d'@unio_cat salvin un patrimoni polític de 84 anys

‏@cesciglesies  Tot plegat sona a "La Vida de Brian", amb una dreta així no anem bé com a país

‏@toniaira Crec evident que #lapreguntadUDC no busca com a resposta un sí o un no de la seva militància, sinó el trencament o el jaure del soci conver.

‏@toniaira  La centrada que ha fet Unió pel trencament seria digna d'un golàs de CDC tipus Messi. #AquestAnySí? #AquestAnyTampoc? Els va el/la final.

‏@egel71 Con esta pregunta, UDC no firmará la hoja de ruta, tanto si sale Sí como si sale No. O CDC actúa rápido o el proceso tiene un serio problema

@Apujolmas  Pregunta d'UDC:

Hem humiliat prou unes sigles històriques del catalanisme?
-Sí, tant com hem pogut
-No, encara podem fer més el ridícul
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#41
5 de juny de 2015, 12.51 h

Benvolgut Dural, perque no et quedes a viure a Madrid i així tu i molta gran quantitat de catalans estarem mes tranquils!
Ets massa gran per la política jove d'avui, tu estas embafat de la politica de les espanyes, si us plau jubilet i ves a viure a l'hotel de luxe que sempre estas de Madrid.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Emili fletxa Terrassa
4 de juny de 2015, 22.22 h

Josep Antoni Duran i Lleida, no estaries més a gust visquent a Madrid?. . . . Va home va, decideix-te d'una vegada, no pateixis pels qui ens quedem a aquí, potser ningú et trobarà a faltar, o potser sí però contents tots. Que no veus que vas contra corrent? Ara ens toca INDEPENDÈNCIA, però no sé a tu que et toca. Sabries contestar la teva pròpia pregunta?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
4 de juny de 2015, 12.17 h

#33 La "pregunta" no és altra cosa que un "órdago" de Duran a Mas perquè sigui Mas qui trenqui la coalició i es trenqui Unió, però Duran s'emporti la marca Unió. Mas ha de ser molt astut i maniobrar amb cautela per no caure en les trampes de Duran. La Unió de Duran sense CDC podria ser utilitzada contra el procés, rebre un suport econòmic i mediàtic molt important dels lobbys unionistes, treure prou escons gràcies a aquest ajut i convertir-se en una "pedra a la sabata" per al proc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
4 de juny de 2015, 07.40 h

#19

¿I AQUEST TAMPOC SURT DE CASA SEVA BAJO PALIO ?. Aquest elements, propis de èpoques feixistes, em la seva mes pura esencia , son els qui atien l'odi que no volem per res. No deuen viure feliços a Catalunya. Està clar que tenen els seus grupets feixistes i que es retre-alimenten . Deu fer por sentí els seus comentaris.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
enric fletxa besalú
3 de juny de 2015, 23.59 h

En Duran, encara no ha perdut l'esperança de ser ministre del que sigui del govern espanyol, pobret....


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
3 de juny de 2015, 21.00 h

DURAN I LLEIDA Lider de UNIÓ moltes vegades a dicho trencare C.I.U. Fare el meu partit sopl sense Artur Mas pero mai hufa mai MARXA EL COVARD ...... No ha de fer cap ESTUPIDA PREGUNTA Tan llarga SI NO VOL LA INDEPENDENCIA Que deixi abandoni C.I.U. Que se separi de E.R.C. Si esqueda que firmi EL FULL DE RUTA Ho millor que se JUBILE Deixi ja la politica ESTA CADUCADO Es masa VELL per aquesta politica de Joves DURAN I LLEIDA ES EL ABUEL... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
3 de juny de 2015, 20.30 h

#34 ¿que le pasa al asaltapiscinas que no hace ningun DEMOLEDOR comentario del corte de mangas que le ha hecho Ada Colau al soberanismo y al Junqueras?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
PEPET fletxa El Vendrell
3 de juny de 2015, 19.36 h

#24 Miserable eres un miserable


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
PEPET fletxa El Vendrell
3 de juny de 2015, 19.35 h

El president ha de prendre mesures urgents amb aquesta colla de traïdors o ell acaba amb Duran i Cia o ells acaben amb Més ho tinc claríssim VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Emili fletxa Terrassa
3 de juny de 2015, 19.19 h

No entenc per que no aclareixen a quina legalitat es refereixen.Si és l'espanyola HOTENIM BEN CLAR, són uns embolica -troques i prou, no, i prou no, NO VAN A FAVOR DE LA LLIBERTAT DE CATALUNYA, això és el que jo en dedueixo. En diuen "botiflerime" d'aquesta posició?.
Doncs això.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.