directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Colau carrega els neulers de la seva incompetència negociadora a la CUP, ERC i el PSC

Avisa aquests partits que seria "imperdonable" que tots ells posessin "per davant els interessos partidistes" deixant de banda "els de Barcelona".

Comentaris 42  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

La líder de BComú creu que només ella representa els interessos de Barcelona i pretén imposar sense cap concessió el seu programa de ciutat. La CUP i ERC ja han alertat que no es veuen entrant al futur govern d’Ada Colau. Quim Arrufat va ser taxatiu en aquest sentit alertant que la CUP “no rebaixarà el seu programa electoral ni farà de crossa de cap partit”, i Alfred Bosch ha deixat clar que “Barcelona, com a capital, ha de liderar el país en un procés tant important” i que ignorar això “és una gran equivocació”. Però Colau en comptes d’entrar a negociar i dialogar els acusa de posar els interessos  partidistes per davant dels de la ciutat, una forma poc elegant si el que vol és teixir consensos. 


Comparteix
   


Etiquetes

Els interessos de Colau són els de Barcelona?

La líder de Bcomú, ha celebrat aquest dijous la primera assemblea amb veïns després de guanyar les eleccions el passar 24 de maig. Segons informa l’ACN, des d'una plaça del Poblesec, Colau ha aprofitat per  carregar contra el  PSC, ERC i la CUP, amb qui està negociant la seva investidura i els possibles acords de govern municipal. I és que els ha avisat que seria "imperdonable" que tots ells posessin "per davant els interessos partidistes" deixant de banda "els de Barcelona".

Discurs exclusiu

Sobre la seva decisió de no signar el full de ruta independentista de l'ANC, CDC, Òmnium i ERC, Colau ha assegurat que  "sempre ha dit el mateix, abans, durant i després de la campanya". "No estem per entrar a la utilització partidista d'un procés popular que lluita per la sobirania i pel dret a decidir com ha fet CiU, un procés molt ampli del que sempre hem dit que estarem al costat. Però no estarem al costat de CiU, ni serem mai el seu aliat, ni entrarem al seu joc, perquè és un partit plegat de corrupció i que retalla drets socials", ha sentenciat.

Colau vol un bany de masses el dia de la seva investidura

Durant el diàleg entre els veïns i els regidors electes de Bcomú, Colau ha fet una convocatòria pública per omplir la plaça Sant Jaume el dissabte dia 13 de juny, a les 17.00 hores. I és que serà aleshores quan ella serà, previsiblement, investida alcaldessa, i pretén fer part d'aquest acte amb la gent que s'hi concentri allà.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#42

Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
6 de juny de 2015, 08.56 h

#38 Jo també suscric amb tu.

La SuperMan Donguilla ja ha demostrat el que val: S'ha baixat les calces a la primera de canvi. I la culpa és dels altres (segons ella). Aquesta bleda no te ni pajolera idea de negociar: ha demostrat a Teleafónica que els odia però no pot viure sense ells (fins que no facin fora a la Colau de l'Ajuntament Teleafónica sap que pot fer el que li roti) i a la competència li ha demostrat que vol canviar per motivacions polítiques, sense cap fonament econòmic ni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
fideli fletxa Rdns
6 de juny de 2015, 08.14 h

Com pot ser que Barcelona pugui ser regida per una paia que fa quatre dies era una "asaltabancs"?... per l'amor de déu, que ens hem begut l'enteniment?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
fideli fletxa Rdns
6 de juny de 2015, 08.12 h

#38 et subscric: la fAda Colau, un Frau...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38

Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
6 de juny de 2015, 02.13 h

No crec que a dia d'avui la votés ningú a aquesta estúpida. Quin fàstic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
pengyu fletxa tarragona
5 de juny de 2015, 23.41 h

Voldria dir que vueste es la que posa interesos partidistas per devant com son els del sr. Pablo Iglesias, i del sr.Herrera, i despres el del seu propi partit, clarament. La sra. Colau te que comprende que per millora la calitat social, rapidament es anar cap una Republica Catalana, i no perdes amb el españolisme de Iglesias. Sra. Colau no comence be la tasca social que vustè està compromesa...Llegueixi la historia i veurà que el espanyolisme tan de esquerras com de dretes sempre a maltra... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Joan fletxa Barcelona
5 de juny de 2015, 19.08 h

A la candidatura més votada, l'hi correspon per principi elemental intentar formar govern municipal.
En no representar majoria absoluta dintre del consistori, hauria de fer pactes amb altres grups per a arribar a acords i fer possible la governabilitat, però ¡compte! que els altres grups poden fer exactament el mateix.
Donar les culpes als qui hauria d'intentar entendre's suara en aquestos moments no es precisament gaire intel·ligent i per a fer-ho cal tenir habilitat i constància de que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
PODEMOS és una estafa fletxa Ciudadanos i Podemos són els nous PP-PSOE dissenyats per la casta de l'IBEX35.Són les marques blanques del sistema per si "s'enfonsen" els originals del PP-PSOE.Promocionats per La6,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
5 de juny de 2015, 18.55 h

Carolina Bescansa de PODEMOS és filla d'una rica familia gallega fundadora de "LABORATORIOS BESCANSA", amics íntims de Manuel Fraga i dels Reis d'Espanya.
http://www.abc.es/local-galicia/20150321/abci-carolina-bescansa-dinastia-gallega-201503201936.html

L'oncle de Carolina Bescansa de PODEMOS és el fundador de "TELEVES" multinacional amb 750 treballadors i una facturació de 192 milions d'euros.
http://es.wikipedia.org/wiki/Telev%C3%A9s

Pablo Bustinduy del Consejo Ciudadano de PODEMOS és ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
anònim fletxa Barcelona
5 de juny de 2015, 16.16 h

La Colau està fatal! Gràcies ERC i CUP per defensar els vostres interessos d'una manera tan ferma, sou un exemple a seguir. Colau, bonica, acaba la carrera va, i quan tinguis un mínims doncs ja et podràs plantejar això de jugar a ser política...perquè per ser polític es necessita capacitat, i tenir capacitat no signifia ni ballar la conga quan es guanyen unes eleccions, ni acusar a partits exemplars i decents com són ERC i la CUP, ni tampoc voler fer coses tant intel·ligents com treur... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.