directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 20:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

#AmuntGirona El cel haurà d’esperar

El Girona es jugarà l’ascens a Primera Divisió amb el Saragossa

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Joaquim Bohigas i Mollera(Girona).- La conjugació de l’empat del Girona FC davant un Lugo molt motivat a Montilivi (1-1) i la estranya àmplia victòria del Sporting al camp del Betis (0-3) deixa els catalans fora de l’ascens directe a favor dels asturians. Els gironins, en un partit tens en què, fins i tot, s’ha suspès durant un quart d’hora, tenen una nova oportunitat de pujar a l’elit del futbol estatal en la promoció. El rival és el Saragossa. El primer partit es juga dijous que ve, dia 11, a Saragossa (vuit de la tarda). El següent, a Montilivi el diumenge dia 14(5 de la tarda).

© Joaquim Bohigas i Mollera


© Joaquim Bohigas i Mollera


© Joaquim Bohigas i Mollera


© Joaquim Bohigas i Mollera

Comparteix
   


Etiquetes

COMBINACIÓ DE RESULTATS NEFASTA

Decepció entre els 10.000 aficionats reunits a Montilivi, que esperaven ser testimonis de l’ascens directe del Girona FC, l’únic club de capital de demarcació catalana que no ha jugat a la Primera Divisió del futbol estatal. Els catalans gairebé depenien d’ells mateixos per situar-se a l’elit del futbol estatal, però es va materialitzar una de les combinacions de resultats que ningú volia. El Lugo, que es va presentar a Montilivi amb la permanència assegurada, sumava un balanç pobre en les darreres 10 jornades de lliga regular però es va esforçar fins el final a fi d’aigualir la festa dels gironins.

PATIMENT DELS AFICIONATS GIRONINS

Els aficionats locals no veien gens clara la possible victòria final fins que Sandaza, amb la pilota cedida per Granell, va fer pujar l’1 a 0 en el minut 44 . A la segona, el Lugo va continuar amb la mateixa tònica i, a mesura que s’acostava el final, els sospirs van sovintejar entre els seguidors. El Lugo creava perill i molts ja preveien un final d’infart. Montilivi va emmudir amb el gol de Caballero en temps afegit (m. 92), que donava l’ascens directe al Sporting. Tanmateix, a falta de 40 segons (l’àrbitre va sumar 4 minuts als 90 inicials), Florian Lejuen va marcar el 2-1, anul·lat per fora de joc.

AGRESSIÓ I INVASIÓ FINAL

Això va provocar l’agressió d’un aficionat del gol sud a l’assistent, fet que va provocar la suspensió del partit durant un quart d’hora. En no informar-se, molts aficionats van marxar del camp pensant que el partit havia acabat. Tanmateix, l’àrbitre va fer acabar l’encontre. Al final, invasió de camp i sensació, entre els aficionats gironins, que el Lugo va jugar molt motivat i incredulitat per l’àmplia victòria del Sporting al Benito Villamarín.
 
EL SENTIMENT PEL GIRONA ES DESPERTA

Una part rellevant dels aficionats que van assistir a l’encontre portaven les samarretes blanc-i-vermelles del club (d’aquesta temporada o d’anteriors) o les que, en els darrers dies, han ofert dos rotatius de la ciutat. En menor número, les bufandes i banderes, que s’agitaven al vent en el moment d’animar l’equip. Des d’hores abans de l’inici del partit, era fàcil de veure aficionats blanc-i-vermells amb objectes de marxandatge. Les entrades per l’encontre es van esgotar la matinada del diumenge 31 de maig al dilluns 1 de juny, després de la victòria a Mallorca (0-1) en els darrers moments (Sandaza, minut 77), cosa que verifica l’excepcional atenció que havia despertat aquest esdeveniment esportiu. Els aficionats sense entrada han tingut diverses opcions per seguir el partit: Canal+; els històrics cinemes Albèniz oferien la retransmissió via televisió; diverses emissores de ràdio locals i nacionals; i les xarxes socials, que aquests darrers dies bullien parlant del Girona.

SENSE PROBLEMES DE MOBILITAT

Abans i després del partit, l’ajuntament va posar a disposició dels aficionats d’un servei gratuït d’autobusos que va enllaçar els aparcaments dissuassoris (Parc Científic, Mas Gri i Pavelló Municipal de Palau) fins l’estadi. En els darrers partits a casa, en què l’afluència d’aficionats s’ha incrementat de manera significativa, no han existit problemes de circulació rodada a excepció dels voltants de l’estadi coincidint amb l’arribada i sortida dels aficionats.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
8 de juny de 2015, 13.01 h

#7


JUSTO, ESTÀS JUSTO COMO UN CHOTO. ACUDE A QUE TE LIMPIEN LAS NEURONAS, PORQUE VIVIR ASÌ , ES UNA AMARGURA.

JUSTO, CON ESTAS IDEAS, ME SUPONGO ES VD. UN SEÑOR MAYOR. NO SE AMARGUE LOS AÑOS QUE LE QUEDEN. VIVA BIEN Y SIN

AMENAZAS, QUE ESTO ES DE "NENAZAS".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
8 de juny de 2015, 12.34 h



COMUNICADO
--------------------


Tras las elecciones municipales y autonómicas llevadas a cabo recientemente, se han abierto unas expectativas inusitadas hasta la fecha ante la espectacular irrupción en el mapa político de fuerzas casi desconocidas hasta hace poco más de un año, Podemos ( con diversas marcas ) y Ciudadanos, que han tomado auge ofreciendo medidas mágicas que solucionen la acuciante necesidad de amplias capas de la sociedad, sometidas
sin reparos a la maquinaria explotad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Lluis C fletxa Banyoles
8 de juny de 2015, 11.57 h

Jo he estat a Montilivi. NO HAVIA VIST A LA MEVA VIDA UN ROBATORI TANT DESCARAT I A PLENA LLUM DEL DIA
Si be, no ha sigut un dels partits millors de l Girona, cal dir-ho; des del primer moment s'ha vist clarament que l'arbitratge ens
perjuducaria. Si be a la primera part ha sigut més dissimulat, a la segona ja no he tingut cap dubte. Qualsevol que hagi estat al camp
ho pot afirmar. I a conseqüència d'això, i a prolongar inexplicablement 4 minuts el partit (recordem que aleshores el Girona ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
8 de juny de 2015, 11.19 h




EL PUTO BETIS SE HA DEJADO GANAR PARA QUE HAYA OTRO EQUIPO ESPAÑOL EN PRIMERA, Y PERJUDICAR A UN EQUIPO CATALÁN,...

DE TODOS MODOS, SI SE CONSIGUIERA LA INDEPENDENCIA, EL GIRONA JUGARÍA EN PRIMERA DIVISIÓN EN CATALUNYA, Y NO EN NINGUNA LIGA ESPAÑOLISTA, QUE NO LE HACE FALTA PARA NADA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
8 de juny de 2015, 11.15 h



HA SIDO AUTÉNTICA MALA SUERTE, EL GIRONA DEPENDÍA DE SÍ MISMO PARA SUBIR, SÓLO NECESITABA UN GOL, JUGABA EN SU CAMPO, LO TENÍA TODO A FAVOR, Y NO HA SIDO CAPAZ !!!

JOOOODERRR !!!

ESAS OCASIONES NO SON PARA DEJARLAS ESCAPAR.


A VER CUÁNDO SE VEN OTRA VEZ EN OTRA !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
justo fletxa INTERVENCIÓN MILITAR EN CATALUÑA, YA !!!
8 de juny de 2015, 11.13 h



Hago un llamamiento a la Guardia Civil y a las Fuerzas Armadas para que tomen cuanto ante por manu militari el territorio catalán, y se imponga el toque de queda. Es una vergüenza que los terroristas catalanes estén manipulando a España de esta manera, es inconcebible !!!

Hay que sacar los tanques a la calle y tomar el control de Barcelona y las provincias catalanas, y detener a los separatistas catalanes, todos a la cárcel !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
kitanovski fletxa santpedor
8 de juny de 2015, 10.29 h

El futbol espanyol està podrit.

Ahir vaig anar a veure el Sabadell-Osasuna. L'Osasuna és un club que des de sempre ha jugat brut, als despatxos i aprofitant-se de la seva hisenda foral.

El Sabadell, que no es jugava res, anava guanyant 2-0 quan de cop van i expulsen Anibal (el davanter bo del Sabadell pels que no el coneixeu) per no res. Just després, venia el 2-1 en una clara falta. Van marcar el 2-2 i els seguidors d'Osasuna van entrar en massa al terreny de joc durant uns 8 minuts que, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
8 de juny de 2015, 09.16 h



¿ES CERT EL QUE HE SENTIT AQUEST MATÍ, QUE PER ALLÀ VOLTA-BAN MALETINS ?

SI FOS AIXÍ, CON TAL DE PERJUDICAR A CATALUNYA, FEINA MARCA ESPAÑA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ramon fletxa L'Estartit
8 de juny de 2015, 09.06 h

Quin escàndol!!! La puta podridura de la lliga espanyola!!! Les primes, els escàndols arbitrals, i tota aquesta puta merda espanyola. Al Girona segur que li cau una bona sanció (al gilipolles del Ronaldo l'acoronen quen fa una de les seves) i segur que li cau ràpid. Les primes no s'investigaran i tots cap a casa ben contents perquè ja s'han follat un altre equip català.

Quan diuen que a quina lliga jugarem quan siguem independents, queda clar: aquesta lliga xapussera, de país tercemundi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
8 de juny de 2015, 08.12 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictàmen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.