directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rigol: “Els polítics hem de fer pinya, tots plegats, per la independència”

Els independentistes d’Unió, molt organitzats, planten cara amb actes, vídeo, xarxes socials, i discurs clar

Comentaris 61  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Antoni Castellà, Joan Rigol, Núria De Gispert i Mercè Jou han presentat aquest migdia la campanya pel vot negatiu a la consulta interna d’UDC parlant sense pèls a la llengua: “Votar No és votar Sí a un estat independent”. És l’eslògan de la plataforma Hereus UDC 1931, creada ad hoc, amb un to marcadament independentista: “Els polítics hem de fer pinya, tots plegats, per la independència”, ha dit Rigol. 

rigol, castellà, de gispert
Comparteix
   


Etiquetes

"Pregunta gens clara, confusa, i d'interpretació molt equívoca"

L’expresident del Parlament ha recordat l’independentisme de Carrasco i Formiguera, i les figures de Coll i Alentorn i Pau Romeva per justificar la batalla que han començat avui: “Els polítics hem de fer pinya, tots plegats, per la independència”. També ha criticat la pregunta de la direcció, ja que segons ell, “no és gens clara, és confosa, i d’interpretació molt equívoca respecte els resultats”.  Ho ha dit amb un to contundent, gairebé enfadat, que denota el caldo de cultiu acumulat que l’ha empès a fer el pas.

Rigol i de Gispert, amb contundència

Rigol ha parlat més clar que mai, fins i tot més que en els seus posicionaments com a president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Igual de sorprenentment contundent ha estat Núria de Gispert, una altra dirigent històrica que fins ara es mantenia en la neutralitat. “No ens mou cap altre objectiu que anar amb un pronunciament clar”, ha afirmat.

Consulta interna amb poques garanties

Al seu torn, Antoni Castellà ha estat crític amb les escasses garanties democràtiques per la votació que ha plantejat la direcció del partit. El secretari d’Universitats ha demanat tenir accés al cens electoral i sobretot ha denunciat que l’òrgan de control de la votació els ha denegat una còpia de les actes de les meses fins que no es conegui el resultat global el dia següent. Tot i que no ho ha dit Castellà, això vol dir que la direcció tindria tota la nit per manipular els resultats i els crítics només tindrien la paraula dels militants presents als escrutinis per defensar-se.

Vídeo propi de l'esquerra alternativa

Els crítics d’Unió han desplegat en molt poc temps una campanya d’actes, entre els quals destaca un a l’Ateneu Barcelonès demà a la tarda amb tots els militants històrics que els donen suport. Un vídeo amb imatges de manifestacions antifranquistes i independentistes, que semblava propi d’un partit de l’esquerra alternativa, i activitat via xarxes socials completen els cinc dies de campanya que tenen per davant. L’objectiu: convèncer els electors d’UDC d’un posicionament que compta amb 1.019 signatures, “un 25% de la militància”, segons de Gispert. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#61
BEJOTA fletxa bcn
11 de juny de 2015, 12.10 h

E. MUNICIPALS
CATALANS: 7.571.127

CENS: 5.376.160

VOTANTS: 3.049.806

Separatistes: 1.398.099

Separatistes: 18'46%

N.B. RES DE RES I MENYS VOTS TRENCAPTRIES QUE AL QUEBEC I ESCOCIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
PODEMOS és una estafa fletxa Ciudadanos i Podemos són els nous PP-PSOE dissenyats per la casta de l'IBEX35.Són les marques blanques del sistema per si "s'enfonsen" els originals del PP-PSOE.Promocionats per La6,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
9 de juny de 2015, 17.49 h

Carolina Bescansa de PODEMOS és filla d'una rica familia gallega fundadora de "LABORATORIOS BESCANSA", amics íntims de Manuel Fraga i dels Reis d'Espanya.
http://www.abc.es/local-galicia/20150321/abci-carolina-bescansa-dinastia-gallega-201503201936.html

L'oncle de Carolina Bescansa de PODEMOS és el fundador de "TELEVES" multinacional amb 750 treballadors i una facturació de 192 milions d'euros.
http://es.wikipedia.org/wiki/Telev%C3%A9s

Pablo Bustinduy del Consejo Ciudadano de PODEMOS és ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
9 de juny de 2015, 15.32 h

#58 No insisteixis BEJOTA, ja sabem que per a tu no passa el temps. DURAO BARROSO VA DEIXAR EL CÀRREC DES DEL QUE VA DIR AIXÒ l'1 de NOVEMBRE DE 2014. Des d'aleshores han canviat moltes coses, de fet Cameron ha comunicat a la Reina Isabel II que impulsarà un referèndum per a decidir si EL REGNE UNIT ABANDONA LA UE.
No et preocupis BEJOTA, un "faux pas" ho pot fer qualsevol. Per cert, ja t'has enterat que ha mort Elvis Presley?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
BEJ0TA fletxa bcn
9 de juny de 2015, 14.35 h

Barroso responde a Mas que Catalunya quedaría fuera de la UE si se independiza


El presidente de la Comisión Europea asegura que no tiene competencias para pronunciarse acerca de la consulta soberanista prevista para el 9 de noviembre


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57

Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
9 de juny de 2015, 09.18 h

Els independentistes d'Unio hauràn de crear un corrent propi, com han fet els socialistes o integrar-se a Convergencia. No serà vist com a cap pecat. Millor seria empro, aprendre del que fa la societat civil organitzada que, amb l'objectiu comú de treballar per la independència, sent els seus components de pensament transversal, (ANC, Omnium, Debat Constituent, Juristes per independència, Convencio constitucional, Sobirania i justica, el pais que volem i molts altres que ara s'hi afegir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
9 de juny de 2015, 08.54 h

#53 - wuau, wuau , wuauwuauwau , wuau
Anacleto Aragoneses, NO ET POSIS CATXONDO, REINA
wuau wuau wuau wuauwuau wuau


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS i CORRUPTES = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
9 de juny de 2015, 08.31 h




#53 Per què serà, dic jo, que quan un pobre degenerat franquista acusa algú d'alguna cosa, TOTS SABEM IMMEDIATAMENT que en realitat és ell qui ha de ser acusat d'allò mateix.


Jo ja sabia, ALBERTO-ANACLETO-FLATULENCIO ARAGONESES, que tu eres un pobre semi-analfabet que amb prou feines sabies escriure la teva pròpia llengua, que escrivies ACIENDA sense hac, i que al.lucinaves nazis per tot arreu, projectant en els altres els teus desitjos més o menys conscients, però , francament,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
9 de juny de 2015, 08.04 h

#52

¿TU, QUE ESCRIBISTE "les cataractes del Niagàra" (http://www.directe.cat/noticia/407488/desobeim-l-alcalde-de-torroella-de-montgri-es-nega-a-treure-l-estelada-malgrat-la-trucada-#comentari-376345) , PENSANDO QUE LAS ·cascada" ERA SOLAMENTE LO QUE HACES CUANDO VES ZOOFILIA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS i CORRUPTES = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
9 de juny de 2015, 07.20 h

#1
#4
#5
#6
#9
#10
#13
#17
#18
#20
#21
#24
#25
#26
#29
#30
#31
#33
#48 huah huah huAH HUAH HUAH HUUAAH ! ! ! !. . . La gentussa pancastellanista VA DE BÒLID ! ! ! !




Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.