directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez-Camacho alerta que CiU s'acosta a ERC i a l'independentisme

La líder popular acusa els convergents de tenir 'un discurs hipòcrita'

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'acostament entre CiU i ERC també preocupa el Partit Popular. La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha alertat als que creuen que el tripartit és el 'pitjor' Govern que ha tingut Catalunya que CiU no és l'alternativa, ja que 'CiU és la que està tenint reunions informals amb ERC, la que té la bandera de la independència de Catalunya i la que voldria fer un referèndum per permetre-la'. Camacho acusa els convergents de tenir 'un discurs hipòcrita', apostant per l'independentisme a Catalunya però presumint de sentit d'Estat i de salvar-li la legislatura al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.
alicia sànchez camacho
Comparteix
   


Etiquetes
Per a la líder popular, CiU no és l'alternativa al tripartit, 'un govern finiquitat i caduc', ja que la federació és la que 's'està apropant a ERC', abandera l'independentisme i aposta per la convocatòria d'un referèndum sobre l'autodeterminació. 'L'únic partit que garantim una Catalunya forta a dins d'Espanya i que som els únics que podem parar els peus a qualsevol partit que vulgui o que parli de la independència de Catalunya de la resta d'Espanya, som el Partit Popular', ha dit.

Alícia Sánchez-Camacho considera que no hi ha 'cap divisió' entre Catalunya i Espanya i que una retallada de l'Estatut no forçarà cap trencament, tal com ha alertat el president de la Generalitat, José Montilla, en una entrevista a la premsa, aquest diumenge. La dirigent ha assegurat que el canvi i la renovació que reclama el país passa per un Partit Popular al Govern amb líders 'valents i de sentit comú' que 'aturin la Catalunya del No i de la sanció'.

Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions en la clausura de l'Escola d'Estiu del PPC, que s'ha celebrat a Coma-ruga (El Vendrell) acompanyada per la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Mireia fletxa Barna
14 de juny de 2010, 09.11 h

Tranquils que Laporta triunfarà en les eleccions autonòmiques. I tindrem un partit Independentista de veritat, perque ERC sembla que te intenció de fer un tercer tripartit lamentablement


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Mark fletxa Barcelona
10 de juny de 2010, 09.21 h

Us deixo un video que reflexa de manera original la nostra situació. Ja n'hi ha prou!

http://www.youtube.com/watch?v=HYzIA3RbA7I


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
CATALUNYA ES I SERÀ MALGRAT CIU+PSOE+PP fletxa FORA LA SOCIOVERGÈNCIAPEPERA DE CATALUNYA
7 de juny de 2010, 13.17 h

Tranquila camacho, que no hi ha por de que ciu es passi a l'independentisme. ciu nomes serà independentiste, quan ja s'hagui proclamat l'independèmcia. Mentres tant fer la puta i la ramoneta, i practicar la corrupció, es el que li dona vots. Tant ciu, psoe, pp, els votan els mateixos que a nivell privat, practican la corrupció a petita escala, i com que son dels seus, per aixó els votan. Els corruptes voten als corruptes, clar, com que son dels seus.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
7 de juny de 2010, 11.46 h

Per una cop i estic d'acord amb la senyora SÁNCHEZ CAMACHO quant parla de CDC i el seu discurs HIPÒCRITA. Es el que porten fent des de el dia de la seva fundació. Es veritat el ADN convergent es hipòcrita i unionista. Molts fa anys que ho sabem. Altres ja ara també. I molts mes demà...


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
7 de juny de 2010, 11.19 h

El que hauria de fer la Camacho és explicar de qué varen tractar ella i en Montilla a les reunions secretes fetes a Palau i denunciades a la Vanguardia per en Jordi Barbeta.

Seria molt interessant, malgrat que ja ens ho imaginem: pacte a la basca...quant sumin (si és que algun dia sumen).

I si algun dia sumen, serà perqué quant la estaba derrotat, algù li va donar oxìgen a la sucursal del P$OE a Catalunya...cosa que no oblidarem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
atlasac fletxa Vila-real
7 de juny de 2010, 10.42 h

INSULTS NO!, allavors com és que existeixen tant INSULTADORS!!!, acàs NO ES UN INSULT TRACTARNOS D´IMBECILS?, com es que existeixen molts que tenen encara la mania de dir-nos que CiU és el Millor Partit Polític, o el PsoE, o el PP. o erc.
Ens creuen IMBECILS? acàs no poden haver vist la quantitat de putades que ens haveu estat fent? com us atreviu a dir-nos que, si...que...és lo millor..JO NO CREC QUE EN QUEDEN D´IMBECILS vosaltres els haveu curat (alguna cosa bona devieu de fer no?)quan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
7 de juny de 2010, 10.39 h

#6 Tens raó noi!!! Però trencaré una llança a favor d'en Quim: L'exvotant és capaç de treure de pollaguera a qualsevol. Sempre està dient el mateix amb variacions sobre el mateix tema. Aquest sí que li han gravat un xip al coco que quan s'acaba, trna a començar. Vull dir que tant va el cantir a la font que finalment es trenca.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
7 de juny de 2010, 10.17 h

#2
Si, Jaume del Vendrell. tens tota la raó amb el que dius. Els titolars diuen que la Camacho "Alerta.....". Per ells deu ser una alerta molt important, ja que es pot arribar a permetre OPINAR i DECIDIR a les persones. I aixó... aiii, no es pot permetre.

Per cert, Quim i ex votant: us foteu unes palles mentals de Ca'l Dèu, eh?. No crec que atacant partits catalans fèu gaire bé a Catalunya. (I he dit PARTITS CATALANS).
NO creieu que primer hauriem d'anar per l'independència i barallar-n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ben fletxa Reus
7 de juny de 2010, 09.42 h

Uiiiiiii, quina porrrrrrrrr!!!!! Que vénen els independentistes!!! Hahahahahaha.... Aquesta senyora és com un lloro que es limita a repetir consignes compulsivament. Té criteri propi? Sona tan fingit i tan teatral (del dolent) tot el que diu. Quina pena que em fa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
joan fletxa Reus
7 de juny de 2010, 08.26 h

Gràcies senyora Camacho per preocupar-se tant dels catalans, però avui per avui el problema dels catalans és vosté, sense vosté i añguns altres que nomésw miren cap a Madrid, Catalunya ja seria independent


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.