directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

“No queremos la puta piojosa esa en la alcaldía de Badalona”

Recull d’impressions dels manifestants favorables a García Albiol a la plaça de la Vila del municipi del Barcelonès Nord

Comentaris 141  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

El xoc que s’ha viscut aquest migdia aquest matí a la plaça de la Vila de Badalona entre partidaris i detractors de Xavier García Albiol no té precedents i no s’ha repetit en aquesta magnitud a cap consistori català. Però... Quines motivacions han portat la gent a mobilitzar-se? El recull d’opinions, impressions i comentaris que ha recollit aquest migdia el directe!cat davant el consistori badaloní en l’àmbit ‘albiolista’ són especialment frapants. 

Albiol ha sortit al balcó abans de deixar la vara d'alcalde, entomant botifarres d'alguns veïns
Albiol ha sortit al balcó abans de deixar la vara d'alcalde, entomant botifarres d'alguns veïns

Comparteix
   


Etiquetes

"Son cerdos, no se lavan"

L’odi, l’insult i les desqualificacions han estat la tònica en les declaracions dels veïns ‘albiolistes’ al directe!cat: “No queremos la puta piojosa en la alcaldía de Badalona”, “la ciudad estará llena de mierda”, “son cerdos, no se lavan”, “esta tía es una puta”, en referència a la nova alcadessa, Dolors Sabater (CUP), han estat algunes impressions.

"Pondrán mezquitas, qué asco!"

D’altra banda, el racisme atiat per García Albiol també està molt interioritzat en molts veïns, que així ho han expressat a el directe!cat: “La delincuencia de los rumanos volverá a subir”, “pondrán mezquitas en todos los barrios, qué asco!”, “lo que hemos ganado en cuatro años, lo perderemos en nada”, “los moros serán los únicos que tendrán ayudas y libros gratis” o bé “ya está subiendo la delincuencia”.

"El socialista se tendría que morir"

Molts ‘albiolistes’ apuntaven als socialistes com a ‘culpables’ del relleu al capdavant del consistori: “Todo, por culpa del socialista [Jordi Serra], que se tendría que morir, si lo encuentro le estiraré del bigote”, “los socialistes se han vendido a los partidos nuevos”, “el PSC ha traicionado a los vecinos de Badalona porque se ha vendido a los que quieren la ruptura de Cataluña”. Dolors Sabater ha pogut ser investida pels vots favorables dels socialistes, que encara negocien si se sumen al govern municipal, que segur que conformaran Guanyem Badalona (CUP+Podem), ERC i ICV.

"El pueblo unido, jamás será vencido!"

El miler llarg de seguidors del líder popular han profanat càntics clàssics de l’espanyolisme més ranci:  ‘Tongo, tongo’, ‘Viva España’, ‘Manos arriba, esto es un atraco’, ‘España, España’, ‘Perdedores! Perdedores!’, ‘El pueblo unido, jamás será vencido’, ‘Albiol, amigo, el pueblo está contigo’ o bé ‘Socialistas, traidores’. Alguns, recorden a la impotència i la ràbia que van expressar alguns madrilenys en les dues ocasions en què es van quedar a les portes de celebrar uns Jocs Olímpics.

"Fora feixistes de l'Ajuntament"

D’altra banda, els contraris a l’alcalde sortint han fet clams a favor de la independència, han taral·lejat la cèlebre cançó de l’Elèctrica Dharma ‘La presó del Rei de França’, i han entonat càntics de ‘Fora feixistes de l’Ajuntament’. Alguns veïns s’han mostrat emocionats davant el canvi que s’ha consumat avui a Badalona:

"El PP, un tumor a Badalona"

“És un dia històric”, o “hem recuperat la dignitat”, han estat comentaris recorrents. Sobretot, però, la gent encara posava el crit al cel per haver hagut d’aguantar Albiol durant quatre anys: “Aquí el PP ha estat un càncer, un tumor que s’ha estès, i hem de treballar perquè aquest partit torni a ser un partit marginal, com ho havia estat i ho és a molts pobles”. Un veí deia que “Badalona no es pot identificar durant més temps amb aquest personatge [García Albiol]”, mentre que un altre ha afirmat que “l’ambient d’avui l’ha creat ell, però l’oposició ho ha permès”. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
Castelldefels fletxa Castelldefels
14 de juliol de 2015, 23.57 h

#133 Viva ESPAÑA !!!! Y joderos putos catalanes independentistas, que estáis bajo la bandera española y la tenéis en vuestros DNIs españoles y la E de España en vuestras Matriculas a pesar que algún ridículo infeliz la borre ponga la absurda pegatina de CAT. (De catetos de mierda). En las elecciones generales ya veremos que pasa..... Viva ESPAÑA y viva el ESPAÑOL.
OS quiero Catalanes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Castelldefels fletxa Castelldefels
14 de juliol de 2015, 23.46 h

#139 Tristeza en Castelldefels. Ahora una prostitutas argentina hija de una madre tambien prostituta de argentina y de un padre que es buscado en su pais argentina, nos gobiernan en Castelldefels. Lo primero que han hecho es actactualizar sus sueldos y de todos sus amigos, sin estudios con falsos curriculums, que ha contratado para llevarnos a la ruina... Todo lo que habíamos ahorrado con esfuerzo de todos se va ha perder, malgastar o robar por estos individuos que ni sus vidas han sabido l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
15 de juny de 2015, 18.55 h

COMUNICADO

Tras las elecciones municipales y autonómicas llevadas a cabo recientemente, se han abierto unas expectativas inusitadas hasta la fecha ante la espectacular irrupción en el mapa político de fuerzas casi desconocidas hasta hace poco más de un año, Podemos ( con diversas marcas ) y Ciudadanos, que han tomado auge ofreciendo medidas mágicas que solucionen la acuciante necesidad de amplias capas de la sociedad, sometidas
sin reparos a la maquinaria explotadora española.

Por otro... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
14 de juny de 2015, 18.11 h

#137 - Com a mínim, per com s'expressa vostè , deu de tenir un càrrec a la FAES. Si no és així, s'el mereix. I sortir a la foto aquella de Melilla on uns quants guàrdies civils s'han fet una foto amb una estàtua de Franco. I, com pot veure, jo no insulto. Perquè té molt mèrit tenir aquestes idees i que no se li reconeguin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Galceran fletxa Badalona
14 de juny de 2015, 16.43 h

La catalibana aquesta no val per a governar Badalona. Poder ha confós Badalona amb Hernani.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
14 de juny de 2015, 13.03 h

Si la democràcia, que tan pregonen alguns que de demòcrates no en tenen res, permet els acords entre partits, el Sr. Albiol demostra amb la seva actitud que no la respecta ni accepta. Per altra banda, els crits, els insults, allò que vaig escoltar per TV de_ "Moriréis españoles"... entre altres expressions, són un pèssim exemple per als nens i els adolescents. Tanta violència verbal sols fa que destapar la realitat antidemocràtica i l'absència d'educació de gent que tenen a la ignor... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Miki fletxa Manresa
14 de juny de 2015, 12.52 h

L'Albiol, que no té un pèl de tonto, en veure diumenge passat que podía perdre l'alcaldia, va fer una serie de declaracions "que no era just que la llista més votada quedés fora de l'alcaldia"... I ha atiat la foguera per aconseguir que la gent s'encabrités en el seu favor i fent el que pretenia: mini-concentracions en el seu favor. Resultat, si vols cados, dos taces. I vesten fatxa dels collons. La ràbia et corrou, dons feste fotre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Lluis C fletxa Banyoles
14 de juny de 2015, 12.18 h

De fet l'Albiol haria d'estar content, ja que els badalonins han fet cas al seu slogan principal de "fer neteja".
I tant que han fet "neteja"!!!...han tret els feixistes espanyols de l'Ajuntament!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Lluis C fletxa Banyoles
14 de juny de 2015, 12.09 h

Era d'esperar que aquests càntics i insults contra la nova alcaldesa fossin en espanyol...
Ja se sabia que a Badalona, per degracia, hi han molts garrulos espanyols.
Esperem que amb la independència marxin cap el "pueblo".


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Lluis C fletxa Bnyoles
14 de juny de 2015, 12.07 h

Era d'esperar que aquests c`ntics i insults contra la nova alaldesa fossin en espanyol...
Ja se sabia que a Badalona, per degracia, hi han molts garrulos espanyols.
Esperem que amb la independència marxin cal el "pueblo".


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.