directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez-Camacho: 'La sociovergència és un realitat en l'àmbit de la corrupció'

La líder del PP català exigeix que no hi hagi un pacte de silenci entre partits a la comissió d'investigació del Cas Palau

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Malgrat els escàndols financers que esquitxen el PP arreu de l'Estat, al Principat els populars continuen erigint-se com l'assot de la corrupció. La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dilluns que 'la sociovergència és un fet i una realitat en l'àmbit de la corrupció', en referència al cas Palau i al cas Pretòria. Segons la líder del PPC, 'cada vegada queda més clar la bona relació per influències que hi havia entre càrrecs del PSC i excàrrecs de CDC'. La dirigent del PPC també s'ha referit a la comissió d'investigació sobre el cas Palau i ha exigit que no hi hagi un pacte silenci entre els partits. 'Volem que aquesta comissió no sigui una oportunitat per a cap formació per arribar a un pacte de silenci i que es facin maniobres perquè no s'arribi a tota la veritat', ha remarcat.
alicia sànchez camacho
Comparteix
   


Etiquetes
En roda de premsa a la seu del partit, ha indicat que 'el PSC i CiU arriben a acords i tenen voluntat d'arribar acords com per exemple en la renovació del TC, però la sociovergència és un fet i una realitat en l'àmbit de la corrupció'.

La líder del PPC ha tornat a lamentar que no s'hagi ampliat la comissió d'investigació pel cas Palau al cas Pretòria. Sánchez-Camacho ha criticat que el PSC i Montilla 'no tenen cap voluntat ni interès per investigar què ha passat amb el cas Pretòria'.

Ha manifestat que sobre el cas Palau aquest dilluns comencen les sessions de la comissió d'investigació al Parlament. 'Volem arribar fins el final per esbrinar la corrupció del cas Palau i que hi hagi responsabilitats penals i polítiques', ha alertat, al temps que ha dit que altres partits 'li volen donar a la comissió un perfil baix i tècnic'. Ha indicat que així es desprèn de les compareixences sol·licitades pels socis del Govern. 'El PPC creu que no s'ha d'amargar res i alguns no volen arribar als fons de la veritat', ha apuntat.

Ha avisat que insistiran en demanar les compareixences dels consellers Joaquim Nadal i Antoni Castells, així com les dels exconsellers Felip Puig i Pere Macias. 'Aquest cas afecta de forma indirecta a responsabilitats del Govern actual i anteriors i aquestes persones han de comparèixer'. Sánchez-Camacho s'ha mostrat sorpresa que el tripartit no vulgui que alguns consellers compareguin.

'Nosaltres no volem que s'arribi a un pacte de silenci i volem que aquesta comissió no sigui una oportunitat per a cap formació política per arribar a un pacte de silenci i que es facin maniobres perquè no s'arribi a tota la veritat'. En aquest context, ha dit que després del cas Pretòria i el del Palau 'la classe política necessita un regeneració' i, segons la candidata del PPC, això no passa ni per Artur Mas ni per José Montilla.

'Frenar iniciatives independentistes'

Després que aquest dissabte ERC fes públic que havia mantingut contactes amb CiU i demanés més reunions, Sánchez-Camacho ha tornat a alertar que 'la veritable cara de CiU és la de l'independentisme i la que es reuneix amb ERC per pactar futurs acords de Govern'. Ha assegurat que la situació 'no és 'passar d'un Govern tripartit caduc i acabat a un Govern de CiU independentista'. 'Som l'únic partit a Catalunya que podem posar fre a l'independentisme', ha recalcat, al temps que ha dit que 'són els únics que poden frenar qualsevol iniciativa d'independentisme'.

Per altra banda, ha declarat que aquest mateix dilluns s'ha registrat la iniciativa del seu partit per demanar un informe al Consell de Garanties Estatutàries sobre la ILP per prohibir les curses de toros a Catalunya. Sánchez-Camacho ha alertat que 'es pot vulnerar clarament' la Constitució espanyola.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Gemma fletxa PPCC
8 de juny de 2010, 14.05 h

ERC VENUTS!!, FORA EL PRESIDENT TORERO ESPAÑOL MONTILLA DE CATALUNYA !¡*¡!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
apendrepelsac UNIONISTES fletxa SOCIATES-CONVERGENTS i PEPEPEROS
8 de juny de 2010, 12.41 h

PPVERGÈNCIA i SOCIOVERGÈNCIA....renoi però sempre al mig i surt Convergència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
8 de juny de 2010, 12.38 h

tota la raó del mon, però es deixa als seus companys de pàtria espanyola. La màfia corrupta espanyola PSOE-PP amb ramificacions a la nació catalana es calcada a la corrupció mafiosa catalana de la sociovergència PSC-CiU. son calcades. I es que les màfies sempre son màfies, espanyoles o catalanes al final sempre son màfies ESPANYOLES les dos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jordi fletxa Barcelona
8 de juny de 2010, 10.12 h

Te raò, la sociovergencia és un pou de corrupteles. Llàstima que oblida que allà on mana el PP, la corrupciò també és a l´ordre del dia.

CIU+PSC+PP = partits corruptes


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Mengano fletxa Barcelona
8 de juny de 2010, 09.32 h

Per exemple, un cop constituit un BLOC CONSTITUCIONAL, allò que puguin pensar i dir partits ilegals i anticonstitucionals com el ppc i altres passa automàticament a estar fora de la llei, es a dir, que seria nul de ple dret, en termes jurídics, ja que "neix" fora de la llei. Seria ridícul que als EUA i hagués un partit que volgués que els EUA tornéssin a ser una colònia d' Anglaterra. Un partit així sería il.legal i no es podria ni tan sols constituir per anar encontra dels interesso n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Mengano fletxa Barcelona
8 de juny de 2010, 09.04 h

No es comparable la corrupció altruista de desviar fons per al teu partit que la corrupció dels membres del pp que son lladres i estafadors i ho fan per a enriquir-se personalment, els diagnostics són diferents, en el primer cas estem en un cas de costipat estacional i en l`laltre en un càncer avançat. La dreta castellana es tramposa i obtenen fons ilegals probablement del tràfic de drogues i altres activitats il.lícites. Els del pp no perden ocasió per a sembrar incertesa, desestabilitz... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Maria fletxa Reus
8 de juny de 2010, 08.23 h

És més fàcil veure la palla al ull del veí que la biga al propi


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim fletxa PAÏSOS CATALANS
8 de juny de 2010, 08.03 h

LA SOCIOVERGÈNCIA I TAMBÉ LA PPVERGÈNCIA , SEGONS BUFI EL VENT. VES QUÈ HI FAREM!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 23
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
8 de juny de 2010, 07.02 h

Guaita la gürtèlida!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.