directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez: “no crec que Mas hagi trencat els acords amb ERC subscrits el gener”

El president de l’ANC dóna la garantia que l’entitat sumarà i no dividirà i que la transversalitat no es trencarà

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El president de l’ANC, Jordi Sànchez, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha deixat clar que l’Assemblea no trencarà la transversalitat i no farà un pas endavant només amb un partit. Llistes, programes i acord de governabilitat, és la definició d’una “proposta electoral en sentit ampli”, ha dit Sànchez, que ha afegit que hi ha una gradació de mesures i propostes que s’inclouen dins aquest concepte. Sànchez ha explicat que intentaran buscar el mínim de llistes possible, però sobretot que hi hagi elements compartits (logos, mateiral, actes...) i el més important: aconseguir el compromís inequívoc que el 27-S comença un nou procés i per això ha reclamat que els  acords de governabilitat per després del 27-S “es comencin a bastir ara”.

Comparteix
   


Etiquetes
“Podem tenir grans acords d’unitat tenint tres llistes diferents”

Ens preocupa tant l’acord previ al 27S, com què farem a partir del 27, ha dit. En aquest sentit ha remarcat que si la gent vota ‘No? L’ANC es centrarà només en que la Diada sigui un èxit, i el 27S també. Si la gent vota ‘Sí’? Es posaran ràpidament a intensificar el treball amb els partits per buscar el màxim d’acords possibles, per tirar el país endavant. En aquest sentit ha dit que hauran de ser discrets. 

Cal sumar esforços i sensibilitats

Sànchez considera que en pocs dies podem veure situacions que no preveiem fa una setmana i per això creu que “hem d’estar mentalitzats que encara poden passar moltes coses”, i ha insistit que “cal sumar esforços i sensibilitats”. Sobre la CUP ha assenyalat que representa una espai de compromís amb la independència i serà un actor molt important en el nou Parlament. “Contra més gent sumem, millor”.

Tenim la majoria absoluta a tocar

Sànchez ha assenyalat qu ela demoscòpia demostra que no hi ha alternativa guanyadora al bloc independentista i ha recordat que “Estem en un moment on se’ns dirà de tot, se’ns acusarà de tot i es diran moltes mentides, i nosaltres volem la independència per disposar de tots els elements, per fer d’aquest un país potencialment millor i més just”.

La campanya no serà tensa 

“No serà una campanya tensa, nosaltres hem donat un exemple de civisme. Aquest país no vol independència per anar contra ningú, sinó per donar més oportunitats a la gent d’aquest país, ha destacat el president de l'ANC, i ha afegit que és evident que hi haurà qui voldrà trencar-ho tot, i "fer veure que això gairebé és la Guerra Civil", però decidim el que decidim, "la convivència està assegurada”. 

“No hem arribat fins aquí per perdre’ns en petites discussions”

El president de l’ANC  ha insistit que “estarem a l’alçada del que la gent ens demana, i trobarem la manera de mobilitzar per transformar en vots el 27S”, i ha recordat aquells que des de les esquerres confronten la independència a la justícia social que el nostre projecte de país és una societat més justa i per això calen totes les eines d’un estat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
;:_;,-.,-.,->>><<<<< fletxa -.,-.,-.,-,-.,-.,-.,_:_;_;_:;_;_;_:;-.,-.,-,-.,,
2 de juliol de 2015, 18.13 h

#13 idiota


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
2 de juliol de 2015, 13.17 h

#12

qUERIDO nazi,

pUES A MI LO QUE ME ESTA PARTIENDO EL PECHO ES VER A LOS DE erc Y DE cdc TIRARSE LOS TRASTOS A LA CABEZA.

POR FIN, EL JUNQUERAS HA VISTO EQUE EL MAD MASS VA DE FAROL Y LLEVA AÑOS TIRANT DE VETA CON LA PATRAÑA DE LA INDE.


YA LO DIJERON UNOS GRANDES GURUS DE LA POLITICA

SE COMERAN LOS UNOS A LOS OTROS

ANTES SE FRACTURARA CATALUÑA QUE ESPAÑA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS i CORRUPTES = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET
1 de juliol de 2015, 21.53 h



#4
#6 COM M'AGRADA VEURE TOT L'ESPANYOLAM COMPLETAMENT ESVALOTAT, DESFICIAT, ESPANTAT , ANGOIXAT, DEDICANT HORES I MÉS HORES A FORAGITAR LES SEVES PORS, SOVINT INSULTANT (amagadets darrera els ordinadors perquè no tenen collons d'insultar cara a cara) , cagadets de por per la IMPARABLE INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, criant úlceres gàstriques, . . .



Pobres miserables, sovint em fan mitja pena, però no vull compadir-los, perquè a més de rònecs i desgraciats, són com nens petits amb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
1 de juliol de 2015, 21.23 h


#9 No t'angoixis tant, Eduard, que aquí, al menys de moment, no hi ha baralles. De moment no ha vingut ningú a provocar, i la presència del torracollons de l'Aragoneses ens uneix a tots contra ell.

Però, si has dit tres vegades això de CDC, ERC i CUP, podries haver tingut el detall de posar una vegada a cad partit el primer,no les tres vegades a CDC, no et sembla? vull dir així:


CDC , ERC , CUP

ERC, CUP, CDC,

CUP, CDC, ERC

Hauria sigut més elegant i menys partidista, crec jo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
1 de juliol de 2015, 21.17 h


#6 Ara parles sol, Cagarroneses? o a qui li parles? Ja sé que t'han martiritzat tant que has perdut el tetus, però tanmateix hauries de procurar mantenir les formes i no semblar boig, no et sembla?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Eduard fletxa Mataró
1 de juliol de 2015, 18.06 h

VOTEU CDC, ERC o CUP!!!!

Qualsevol altra opinió que generi discussions no és bona!!

Si us plau!! Feu comentaris com aquest!! No genereu confrontacions!!

No us n'adoneu que perjudiqueu el procés!! A mi m'és igual si es presenten junts, separats, qui va de primer i qui va d'últim. No me n'agrada cap!! però sabem que votar CDC, ERC i CUP és INDEPENDÈNCIA!

Als que no us caigui bé CDC, ERC o CUP, però us considereu independentistes, tapeu-vos els ulls i demaneu el vot a un d'aquests pa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
1 de juliol de 2015, 15.39 h

#3


Y QUE PASARA CON LA MARIQUITA DEL ARAGONESES ?

ELLA TAN AFEMINADA Y TAN VICIOSA ? LA VAIS A ACEPTAR ?

ESTA OPERADA, YA NO TIENE PITO. SERÁ ESO UN PROBLEMA ?





Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
1 de juliol de 2015, 14.38 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictàmen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
1 de juliol de 2015, 12.43 h

Querido NAZI,

Ve a consultar en “els 10 m de la biblioteca de casa” ,si encuentras alguna referencia a “les cataractes del Niàgara”.

PALETOOOOOOOOOOOOOOOOOO


Querido NAZI,

Menudo charnegazo que estas hecho. No hago otra cosa que encontrarte un nivel de LAPAO tal que los becarios del Directe a tu lado merecerian un premio en los "Jocs Florals".

Supongo que cuando escribiste "cataractes del Niagara" te la estarias cascando viendo porno gay y te dio verguenza escribir "Cascades del... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
1 de juliol de 2015, 11.51 h



Comunicado de la Resistencia :

Recientemente se han constituido los nuevos gobiernos en los Ayuntamientos y pronto en la mayoría de Comunidades Autónomas del estado español, producto de las elecciones llevadas a cabo el 24 de mayo, y que han configurado un mapa novedoso del reparto de poder, como consecuencia de la nueva correlación de fuerzas resultante de dichas elecciones.

Se han formado pactos y gobiernos de conveniencia , en los que abundan alianzas llamativas y clarificadoras en m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.