directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran rabiós: “el procés no pot acabar bé"

El líder d’Unió assegura que la seva persona serà essencial en la resolució del conflicte.

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Segons informa l'ACN,  Josep Antoni Duran i Lleida, ha "celebrat" aquest dimarts que CDC i ERC "es posin d'acord en alguna cosa" i hagin arribat a un preacord. Segons Duran, l'entesa entre CDC i ERC d'aquest dilluns posa punt i final a un "espectacle" que calia aturar, i ara podran oferir "quelcom més que baralles sobre les llistes". Amb tot, ha insistit que el procés "no pot acabar bé" i que Mas "és molt conscient que està en un embolic". També ha assegurat que la seva persona serà essencial en la resolució del conflicte. "Estigui on estigui en el futur seguiré essent molt útil", ha dit.

Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista a RNE, Duran ha posat en dubte la viabilitat d'una llista amb majoria de la societat civil. "No concebo un Parlament de Catalunya amb molt pocs polítics" perquè "el Parlament dirigeix la política del país" i "hi ha un dia a dia que cal gestionar", ha dit.
 
Amb tot, segons Duran, Mas "és molt conscient que està en un embolic" i el que està passant entre ERC i CDC és que hi ha una "lluita per l'hegemonia per l'independentisme". Per tot plegat, ha dit, "les coses no poden acabar bé" i s'està projectant "manca de confiança i de credibilitat.
 
"Els crítics han crescut a la meva ombra"
 
Duran i Lleida també ha reflexionat sobre la situació de la seva formació per la sortida dels crítics que han engegat Demòcrates de Catalunya. Ha apuntat que el sector dels crítics li mereix "respecte" malgrat les "crítiques que cada dia tiren sobre nosaltres".
 
"Tots ells han crescut a la meva ombra i han estat presents a llistes internes que jo encapçalava i jo els acollia", i "tots han participat de càrrecs públics que jo tenia alguna cosa a veure", ha sentenciat.
 
En tot cas ha insistit en la petició del secretari general d'UDC perquè tornin les actes de diputats i regidors "perquè no tenim un sistema electoral de llistes obertes on el nom és fonamental, sinó que s'han presentat sota el paraigües de les sicles de partit".
 
Segons el líder d'UDC, ara la formació ha d'afrontar el "repte nou" d'anar en solitari a les eleccions al Parlament en un moment en què Catalunya viu una "situació difícil" a nivell econòmic i social, i també des del convenciment que no es pot sortir de "l'embolic" del procés "si no és dialogant". "Cal seure a la taula, posar-se al lloc de l'altre i no aixecar-se fins que no s'assoleixi un acord", ha dit.
 
"Seguiré essent molt útil"
 
Duran ha reiterat que Ramon Espadaler serà el cap de llista d'UDC als comicis del 27-S perquè malgrat que ell "és un referent" la gent "vol renovació". Pel que fa a les eleccions espanyoles ha afirmat que ara per ara "res és descartable" però primer cal "concentrar les energies" a Catalunya.
 

En tot cas, ha assegurat que ell és "una de les millors persones que en els pròxims temps serà necessari en aquest país", perquè "o el diàleg torna a fluir" o això "serà un problema per a Catalunya, per a Espanya i per a Europa".
 

Segons Duran "un cop acabat el cicle electoral a Espanya" es trencarà la dinàmica actual i la seva figura serà essencial en la resolució del conflicte. "Estigui on estigui seguiré essent molt útil", ha afirmat, perquè "arribarà el dia en què aquestes humils reflexions s'imposaran".
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
Cèlia fletxa BCN
16 de juliol de 2015, 17.13 h

más quisieras Cerillu!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
pengyu fletxa tarragona
15 de juliol de 2015, 22.46 h

El mal que a fet el Duran ja està fet i no podem fer res. Ja es hora que els catal@ns ens donguen conte qui son els enemics de la Terra. El 27 de S. a per la Republica Catalana i al Borbo que el donin pel..........


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
pengyu fletxa tarragona
15 de juliol de 2015, 22.33 h

La gent vol renovaciò! A les pròximes eleccions tu i el frare Espadaler aneu a buscà feina a Madrid. que segù que as fotaràn al paro....!Roma no paga a los traidores!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
pEPET fletxa EL VENDRELL
15 de juliol de 2015, 19.39 h

Aquest tio necessita la vacuna anti ràbica i de pas que es la posin al seu gos guardià menuts fatxes VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
15 de juliol de 2015, 13.24 h



Comunicado de la Resistencia :

Recientemente se han constituido los nuevos gobiernos en los Ayuntamientos y pronto en la mayoría de Comunidades Autónomas del estado español, producto de las elecciones llevadas a cabo el 24 de mayo, y que han configurado un mapa novedoso del reparto de poder, como consecuencia de la nueva correlación de fuerzas resultante de dichas elecciones.

Se han formado pactos y gobiernos de conveniencia , en los que abundan alianzas llamativas y clarificadoras en m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
thor fletxa Girona
15 de juliol de 2015, 07.40 h

En tot cas, ha assegurat que ell és "una de les millors persones que en els pròxims temps serà necessari en aquest país", perquè "o el diàleg torna a fluir" o això "serà un problema per a Catalunya, per a Espanya i per a Europa". MOLT DE COMPTE QUE AIXÒ ES UNA AMENAÇA


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
15 de juliol de 2015, 01.21 h

Aquest intrigant finalment ha aconseguit que veiéssim la qualitat del teixit de les seves disfresses i li ha passat com a l'emperador del conte. Ha quedat nu davant dels seus conciutadans. Se li veuen totes les vergonyes i abonyegaments i ell encara es creu que va vestit i disfressat amb molt bones teles. Hi han miralls al Palace?


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Xifré fletxa Terrassa
15 de juliol de 2015, 00.42 h

A dormir has d´anar!! i no al Palace a casa teva


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Jo fletxa Catalunya
14 de juliol de 2015, 22.08 h

Abans s'acabarà en Duran que el procés.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Eduard fletxa Barcelona
14 de juliol de 2015, 19.28 h

En Duran rabios.... vol dir que anem be.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.