directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’Estat maltracta psicològicament Catalunya a través dels mitjans

L’unionisme rabia per l’entrevista d’ahir a Oriol Junqueras, mentre als mitjans espanyols la presència d’independentistes és nul·la

Comentaris 49  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

TV3 és plural. Ho és i ho ha estat sempre. Els criteris de proporcionalitat de la pública són clars i responen a la representativitat dels mitjans. Tots els partits tenen presència a les entrevistes tant a la televisió com també a Catalunya Ràdio. A l’altre extrem de l’Ebre, la proporcionalitat desapareix.

TL d'Enric Millo aquest matí
TL d'Enric Millo aquest matí


Informe de novembre de 2014 de Mèdia.cat
Informe de novembre de 2014 de Mèdia.cat

Comparteix
   

Mentre en ple procés independentista, als mitjans públics catalans se’ls hauria de suposar un servei de país i decantat totalment per la independència, la cadena pública obra en conseqüència als seus principis i al codi deontològic de la professió, i segueix mostrant una proporcionalitat a les entrevistes i les tertúlies exquisida. Malauradament, les cadenes espanyoles segueixen jugant brut i no donen veu a un independentisme que pot acabar reformant de veritat un Estat decandent i amb tics cacis. Malgrat aquesta clara diferència de criteris, són precisament els diputats unionistes els qui critiquen TV3 per manca de pluralitat, enlloc de criticar les cadenes espanyoles. D’això se’n diu maltractament psicològic.

L’unionisme utilitza la queixa per intentar-nos absorbir cap al seu marc mental

Avui els partits unionistes treien escuma per la boca. Bon reflex d’això era el timeline d’Enric Millo, on havia repiulat diversos membres de la caverna, queixos de la “manca de pluralitat de TV3” per haver entrevistat Oriol Junqueras com a Cap de l’Oposició tot just després de que Mas signés el decret de convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya. Toni Cruanyes ja prevenia ahir quan deia que es realitzava l’entrevista a la que tenia dret un cop a l’any el Cap de l’Oposició. Iceta i d’altres polítics es queixaven que en aquells moment ja no era Cap de l’Oposició formalment, però el decret de convocatòria d’eleccions anticipades ha entrat en vigor avui.

La realitat: molts tertulians unionistes a la pública catalana, 0 a la pública espanyola

A cada tertúlia que es realitza  TV3 o a Catalunya Ràdio hi ha presència de tertulians unionistes. Aquests es queixen després que TV3 és la tele del procés, que no els donen veu, però el fet és que no triguen a parar la mà per cobrar per cada tertúlia en la qual apareixen. Aquest fet no s’ha produït a Televisión Española, on no s’ha convidat cap polític ni tertulià independentista per donar ni que sigui una mínima imatge de pluralisme. A les privades espanyoles, la xifra és de pràcticament zero. L’informe sobre pluralitat als mitjans de Mèdia.cat així ho denunciava el novembre de 2014.

Un partit que només té una alcaldia a Catalunya, és el partit triar per representar la opinió de la ciutadania catalana  als canals espanyols

Al mateix moment que Enric Millo retuitava al seu company Santi Rodríguez, a Joaquim Coll, a Xavier Rius, i a d’altres, Inés Arrimadas intervenia al programa de la Sexta ‘Al Rojo Vivo’ (canal que va propulsar a la fama a Pablo Iglesias), per explicar el decret de convocatòria d’eleccions anticipades del president Mas. Quina representativitat i credibilitat té un partit que només té una alcaldia a tot Catalunya i 9 escons de 135 al Parlament, per comentar aquest esdeveniment, més que un diputat de Convergència o d’Esquerra Republicana? Després hem vist a Iceta. Els diputats unionistes catalans són entrevistats com si fossin corresponsals de l’Estat espanyol a Catalunya. L’Estat espanyol té molta por, i per això recorre al principi del maltractament a aquest nivell.
 
 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#49
Jaume fletxa Barcelona
5 d'agost de 2015, 18.04 h

ÚLTIMA HORA: SEGONS EL CIS, CIUDADANOS BAIXA 2,7 PUNTS. POBRE PERRUQUETES!!!

Jas veus, el partit que s'ho anava a menjar tot, Ciudadanos, del Perruquetes Rivera, la Soc-Arrimadas, i els corruptes Cañas i Nart, està baixant, com la gent inteligent com jo preveïem. I ho diu el CIS, no algun diari afí a la Generalitat, a la ANC, o als sospitosos habituals per els tarats del blog (Aragoneses, Facha de Vich, BJ, Rivas, y otros malandrines).

Pobre Perruquetes. Ara no podrà influir. I que es p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
PODEMOS és una estafa fletxa Ciudadanos i Podemos són els nous PP-PSOE dissenyats per la casta de l'IBEX35.Són les marques blanques del sistema per si "s'enfonsen" els originals del PP-PSOE.Promocionats per La6,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
5 d'agost de 2015, 15.55 h

Carolina Bescansa de PODEMOS és filla d'una rica familia gallega fundadora de "LABORATORIOS BESCANSA", amics íntims de Manuel Fraga i dels Reis d'Espanya.
http://www.abc.es/local-galicia/20150321/abci-carolina-bescansa-dinastia-gallega-201503201936.html

Pablo Bustinduy del Consejo Ciudadano de PODEMOS és fill d'una ministra del PSOE, endollada a Red Electrica Española gràcies a les portes giratòries.Ha estudiat a París i Nova York.Amb només 31 anys ha viscut 7 anys als Estats Units.Bec... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Jaume fletxa Barcelona
5 d'agost de 2015, 13.18 h

LA NAZIFICACIÓ DELS MEDIS DE COMUNICACIÓ ESPAÑOLES

Al règim nazi (Hitler & Co; Franco & Co) del que tant saben i parlen els RUCS DEL BLOG (= Aragoneses, BJ, Facha de Vich, Rivas, i tots els estúpits alies que tenen) els medis estaven supercontrolats i la pluralitat de opinions NO EXISTÍA.

Això és el que passa ara amb les opinions a les tertúlies i informatius dels medis 'españoles' comparat amb els catalans al parlar del procés independentista. Deixant a part Teles impresentables (... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Antonio Casares fletxa Hospitalet
5 d'agost de 2015, 11.15 h



#34 ¿Tu no te enteras de la vida, pedazo de gilipollas ? ¿ Tomando el pelo, dices? Claro, como que a tii te toma el pelo todo dios en este digital, se te dispara la paranoia i ves cosas raras.

Te llaman Micaela Romualda y creo que adivino por qué. Por si acaso yo no me pondria detras tuyo


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Joan M fletxa VCJ
5 d'agost de 2015, 11.04 h

Volem ser LLIURES, no tenim amos, som persones lliures que decidires el millor per nosaltres i els nostres fills, fer un pais nou, com els millors.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
5 d'agost de 2015, 09.56 h

#43 Perdona company, però jo tinc entès que lo correcta es Més enllà del Sénia, clar que puc estar equivocat, però es el que he sentit tota la vida.

I referent a l'odi de l'espanyolam, diem el que va dir ahir en Jordi Cuixart a la Plaça de SAnt Jaume : Si Espanya no ens estima com som, nosaltres sí que ens estimem com volem ser.

Mes clar, IMPOSSIBLE


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
5 d'agost de 2015, 08.49 h

Més enllà del Cinca. No "Ebre"


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
4 d'agost de 2015, 20.28 h


Som demòcrates i pacífics i volem exercir el dret a vot per definir el futur.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, rey de España y de todos los españoles (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
4 d'agost de 2015, 20.08 h

?Y TU , QUERIDO NAZI PALETOOOOOOOOOOOO, PRETENDES CORREGIR A LOS DEMAS?

¿TU, QUE ESCRIBISTE "les cataractes del Niagàra" (http://www.directe.cat/noticia/407488/desobeim-l-alcalde-de-torroella-de-montgri-es-nega-a-treure-l-estelada-malgrat-la-trucada-#comentari-376345) , PENSANDO QUE LA •cascada" ERA SOLAMENTE LO QUE HACES CUANDO VES ZOOFILIA?








Querido NAZI,

Ve a consultar en “els 10 m de la biblioteca de casa” ,si encuentras alguna referencia a “les cataractes del Niàga... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
4 d'agost de 2015, 17.56 h

#37



Ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji


No me estaba engañando ? Ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji



Que putas las vas a pasar el 27S ya te plaño, pobre


plañidera,llorona cascañola, ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji ji



Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.