directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

BcnenComú comença a descobrir l’espoli permanent que practica Espanya també a Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona lamenta que els PGE obvien Rodalies, la Sagrera i els accessos ferroviaris al Port. Una lamentable tradició que ICV no ha volgut reconèixer fins ara

Comentaris 105  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- L'Ajuntament de Barcelona ha valorat els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per al 2016 i ha lamentat "el retard" i "l'ordre de prioritats equivocat" de les inversions en infraestructures pendents a la capital catalana. "El govern del Partit Popular porta quatre anys retenint i obviant projectes clau com els accessos ferroviaris al Port, les inversions a Rodalies i la Sagrera", ha assenyalat la tinenta d'alcalde d'Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz. "Són grans projectes crítics per a la ciutat, amb un ritme d'implantació molt allunyat de les previsions ", ha reblat Sanz, que considera també que les poques inversions prioritàries de l'Estat "no coincideixen amb els interessos de la ciutat".


Comparteix
   


Etiquetes

Governar té avantatges, la tinent d’alcalde Janet Sanz(ICV) descobreix que Espanya també maltracta Barcelona

En aquest sentit, per al consistori barceloní el tren llançadora a l'Aeroport de El Prat no té caràcter prioritari en un context de posada en marxa -el proper any- del tram de la línia 9 entre l'Aeroport i Fira de Barcelona. La quarta tinenta d'alcalde ha assenyalat els accessos ferroviaris al Port de Barcelona, les inversions a Rodalies o l'estació de la Sagrera i l'adequació dels seus entorns i el carril bus de la B-23 com a projectes prioritaris, amb un nivell d'inversió molt baix i que requereixen una execució urgent. Dels accessos ferroviaris al Port, Sanz ha deplorat que ja faci 9 anys que se'n va realitzar l'estudi informatiu "i el projecte encara no estigui licitat".

Janet Sanz descobreix les inutilitats de les terceres vies que ha defensat el seu partit

I pel que fa a Rodalies, del pla i la inversió promesa pel Ministeri de Foment de 4.000 milions d'euros a tota la xarxa "no se n'ha executat ni el 25%", ha calculat la quarta tinenta d'alcaldia, que -a banda- recorda que les inversions prioritàries pactades amb la Generalitat per valor de 306 milions d'euros també tenen un grau d'execució totalment insuficient. "A Rodalies les inversions previstes no faran que augmenti la capacitat, la fiabilitat ni la freqüència de la mobilitat quotidiana dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona, que és el necessari en aquests moments", ha assenyalat Sanz.

Pastor rebrà Colau el proper 1 de setembre per explicar-li a l’alcaldessa com és practica l’espoli a Barcelona

"Continua vistosament malmesa, amb el paviment trencat, els edicles provisionals i el final del carrer Provença amb les obres inacabades", ha enumerat Sanz. "El govern central segueix sense dignificar l'espai i retornar-lo a la ciutat per a l'ús ciutadà", ha constatat Janet Sanz, que ha remarcat que les obres de restitució s'han posposat una vegada rere altra. Sanz ha avançat que tots aquests assumptes els abordarà l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb la ministra de Foment, Ana Pastor, en la reunió prevista per al proper dia 1 de setembre.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
10 d'agost de 2015, 11.53 h



Comunicat de la Resistència Antiespanyola :

Els acords aconseguits entre algunes de les més importants organitzacions polítiques i ciutadanes que estan a favor de la Independència a Catalunya ( CDC , ERC , ANC , Òmnium Cultural ,etc. ) per concórrer en una llista unitària a les eleccions del 27- S , mostren la força que la unió entre les diferents organitzacions i plataformes pot aportar al Procés de Construcció Nacional Català .

Han estat necessàries moltes reunions per aproxi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Resolt fletxa Catalunya
10 d'agost de 2015, 00.14 h

#70 Però tu que et penses que paguem a Catalunya? Si l'estat espanyol en cus a impostos.
Ja has demostrat sobradament la teva manca de recursos intel·lectuals i educació i el teu magne patetisme. Ens ha quedat clar que el teu CI ronda els 70 punts. Un consell: Retira't abans no prenguis mal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
fideli fletxa rdnes
10 d'agost de 2015, 00.03 h

A on té l'Estelada l'Ada? ...ja en té?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Francesc fletxa Calders
9 d'agost de 2015, 18.18 h

Que escriguin en aquest digital gent com en Cotarelo, en Cardús, en Sala Martín, en Culla, ja comença a fer bona olor. Que s'expliquin raons i es donin arguments. Podrem passar ja, sense ni llegir-los, d'aquests pobres, amb firmes impertinents que ho expliquen tot i que, fins ara, acaparaven el digital. Benvinguts!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
9 d'agost de 2015, 15.53 h

UN GOBIERNO DE DELINCUENTES PRESUNTOS O SIN PRESUMIR

La visita de Rato al ministro Fernández Díaz ha provocado un gran revuelo en la opinión. No ha faltado el habitual aguafiestas recordando que si tan esperpéntica cita se hubiera producido en cualquier otro país europeo, el ministro habría dimitido ya o estaría destituido entre la rechifla general. En España, no. Que un presunto delincuente acuda a una reunión "cordial" con el ministro del Interior no tiene nada de extraño. Es posib... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
Francesc fletxa Calders
9 d'agost de 2015, 11.45 h

A Catalunya, ser d'esquerres és ser independentista. És que no ho enteneu?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#99
9 d'agost de 2015, 02.07 h

AQUÍ VALE TODO

Di que sí, Rajoy, que aquí vale todo.

Si tú has cobrado sobresueldos de procedencia dudosa durante veinte años. Si has incumplido todas tus promesas electorales y hecho lo contrario de lo que prometiste. Si nombraste ministra a una analfabeta funcional como Mato, incapaz de distinguir una aspirina de un todo terreno. Si estabas orgulloso de Camps. Si dijiste a Matas que harías en España lo que él en Baleares. Si animaste al presunto delincuente Bárcenas, compadre tuyo ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#98
Santi Capellera fletxa Barcelona
9 d'agost de 2015, 01.43 h

#81 Amb la independència de Catalunya el concepte hispànic es recuperarà amb normalitat, com es recuperarà la normalitat del concepte ibèria o ibèric, igual que als països de la seva influència el concepte escandinau és un fet normalíssim i habitual. Naturalment, els suecs, els noruegs, els danesos, els finlandesos i els estons són tots escandinaus sense ser tots danesos, noruegs, finesos, suecs o estons, però comparteixen península, que és una particularitat molt pròxima. Els ib... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#97
9 d'agost de 2015, 01.24 h

TEMPS DE PROFECIES

Estem vivint una veritable envestida de vaticinis a curt termini —avui, a menys de cinquanta dies vista—, que fins i tot desborda l’apetència que tenim de pronòstics. I em temo que, a mesura que ens acostem al 27-S, l’escomesa de profecies —siguin en forma d’enquesta, d’anàlisi pseudoexperta o de desvaris febrils— encara s’accelerarà més. No cal que adverteixi que, a més, hi haurà prediccions totalment oposades depenent de les fonts i els mitjans a t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#96
9 d'agost de 2015, 01.17 h

AMAGAR UN DÈFICIT DESCOMUNAL

Finalment, el ministre Montoro i el seu empleat Ángel de la Fuente, van publicar els seus “comptes territorialitzats”.

Primera. És una vergonya que el ministre amagui les dades que haurien de ser de propietat pública i no les publiqui.

Segona. Ja he dit mil vegades que no hi ha balances fiscals bones i balances fiscals dolentes. Cadascuna és la resposta correcta a una pregunta concreta.

Tercera. Un cop vist el que han fet De La Fuente i companyia, la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.