directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 06:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Albiol amenaça amb una manifestació unionista de “milions” de persones

Mas ironitza que "deu estar neguitós per si quedarà el penúltim o l'últim" i li etziba que es tracta de fer una gran mobilització al voltant de la seu dels populars "potser sí" que ho aconseguirien.

Comentaris 61  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

El candidat del PP Xavier García Albiol ha amenaçat avui amb una manifestació dels partidaris de seguir a Espanya si el sobiranisme guanya el 27-S i es comença a complir el full de ruta amb una declaració d’independència. El candidat del PP vol fer aixecar del sofà la suposada ‘majoria silenciosa’ “perquè es vegi que som milions”. Unes previsions que contrasten amb la realitat de la marxa unionista del ‘Dia de la Hispanitat’ de l’any passat, que omplia la plaça Catalunya amb prou feines i que va registrar 38.000 assistents segons la Guàrdia Urbana.


Comparteix
   


Etiquetes

Mas ironitza sobr el'avís d'Albiol

Artur Mas, ha ironitzat sobre l’avís de  Garcia Albiol, i li ha etzibat que confon la seva capacitat de mobilització perquè "deu estar neguitós per si quedarà el penúltim o l'últim". "I això pot provocar neguits, pot confondre sobre les teves pròpies forces, perquè no veig el PPC amb la credibilitat que té a Catalunya capaç de fer grans mobilitzacions", ha apuntat, i ha afegit que si es tracta de fer una gran mobilització al voltant de la seu dels populars "potser sí" que ho aconseguirien.

La CUP i Catalunya sí que es pot responen a la provocació 

La número dos de CUP, Anna Gabriel, ha assegurat que no tenen cap por perquè  "no només ens han demostrat que tenen zero capacitat de mobilització", sinó també perquè "a nosaltres no ens poden amenaçar amb mobilitzacions al carrer perquè el carrer és el nostre terreny d'actuació política de sempre".

El candidat de Catalunya sí que es Pot ha titllat la provocació d’Albiol de "guerracivilista"  i ha alertat que el candidat del PPC "no té res de demòcrata". Rabell ha apuntat que no cal treure la gent al carrer per "oposar-se" a un mandat democràtic.

El govern espanyol, aliat d'Albiol

García Albiol ha dit també en una entrevista a l’agència ACN que a banda de les manifestacions, tractarien d’aturar la constitució de l’Estat català des del Parlament i amb l’ajuda del govern de Madrid. L’exalcalde de Badalona, doncs, voldria desafiar així la voluntat popular de la majoria i tirar pilotes fora amb concentracions on no es pot saber amb exactitud els assistents en lloc de comptar vots.

A Badalona ja va atiar el foc

Una estratègia que ja va utilitzar sense èxit en els dies posteriors a les eleccions municipals, quan ja era evident que les forces d’esquerres farien un front comú per apartar-lo de l’alcaldia de la tercera ciutat catalana. De fet, durant el ple d’investidura de la nova batllessa del municipi, una concentració convocada per Albiol va provocar una una tensió i crispació sense precedents a la plaça de la Vila de Badalona i sense comparació a cap altra localitat del país. No li va servir de res, i just després de la constitució del consistori, els simpatitzants del PP van acceptar el resultat dels comicis i no es van mobilitzar més.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#61
Maria Jose fletxa Badia del Vallès
19 de setembre de 2015, 15.42 h

.........Como "el pulga y el linterna"---Lo menos,lo menos 20.0000personas ,más,maás,au va!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
18 de setembre de 2015, 12.42 h




Comunicat de la Resistència Antiespañola :



Aquest any la celebració de la Diada Nacional de Catalunya es presenta amb un caràcter si cap més especial a causa de les circumstàncies extraordinàries derivades de la seva coincidència amb la convocatòria d'unes Eleccions Catalanes que es perfilen com a transcendentals per l'esdevenir del Poble Català.

En les properes dates , després de la Diada, comença la campanya electoral per a uns comicis que poden marcar un abans i un despré... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59

Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
Joui Triviani fletxa La Guingueta
17 de setembre de 2015, 12.13 h

El nou titella del PP a Catalunya, el senyor Albiol ha amenaçat avui amb una manifestació dels partidaris de seguir a Espanya si el sobiranisme guanya el 27-S i es comença a complir el full de ruta amb una declaració d’independència. Albiol vol fer aixecar del sofà la suposada "majoria silenciosa" “perquè es vegi que som milions”. Unes previsions que contrasten amb la realitat de la marxa unionista del "Dia de la Hispanitat" de l’any passat, que omplia la plaça Catalunya amb pro... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
Aquest 11S ha donat la volta al món fletxa el 27S encara serà més gran
17 de setembre de 2015, 11.32 h

https://www.youtube.com/watch?v=MzaoBfD7zW0

Hundreds of thousands rally for independence in Barcelona

Aquest 11S milions de persones d'arreu del món han vist tot un poble unit, alegre i combatiu han descobert que els catalans som un poble i que no pararem fins alliberar el nostre país! Però no hi haurem guanyat res si no guanyem el 27 per majoria absoluta. Convèncer els indecisos és feina de tots.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa EL VALLES UN DE SOL NO DOS
17 de setembre de 2015, 09.52 h

ALBIOL Amanaça en fer una Gran Manifestació del Nacionalisme Espanyol de Españoles i Castellanos a Catalunya .. Nomes que fara trampa Portara Autucars de fora de Catalunya de la Resta de Espanya de MADRID ,, ANDALUCIA , EXTREMADURA Las terres que mes odien Catalunya Nomes aixis podra fer una GRAN MANIFESTACIÓ ESPAÑOLA A Catalunya si els porta de España ...aqui a Catalunya la Manifestació sempre que la fan es ben petita


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
17 de setembre de 2015, 07.10 h

#49

Tens tota la raó,. Es un personatge obscur i que te el ridícul em el seu link. L'han dit varies vagades , però semble que el seu odi i el seu complexa

davant del camí del independèntisme , no el deixa reaccionar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
Synera fletxa Barcelona
17 de setembre de 2015, 02.44 h

EL GRAN DICTAMEN

LA LLEI DE TOTS

DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictàmen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Manel fletxa Tarragona
16 de setembre de 2015, 23.18 h

#50 Tu puerco de mierda,que dices que té jode tu perro, tendrias que estar en el manicomio, "cerdo" no té puedes ni imajinar el asco que nos das a todos.por suerte para nosotros ya té queda poco tiempo en este digital.... Debes de estar podrido por dentro i por fuera,cabron.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
16 de setembre de 2015, 23.01 h

Albiol, ¿que te habìes pres, quant fent el mes impressionant ridìcul, vas parla de milions.?. NEN, TOCA DE PEUS A TERRA. !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.