directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 23:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Albert Rivera barreja lladres i presó amb Convergència

En el míting de Ciudadanos a Terrassa, Inés Arrimadas actua de telonera del president del partit i recita el discurs de sempre

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Guifré Jordan @enGuifre. – Albert Rivera ha fet gala dels seus excel·lents dots populistes quan en el míting de Ciudadanos a Terrassa una assistent li ha preguntat què faria amb els lladres si arriba a ser president d’Espanya. “Quan entrem nosaltres, els lladres estaran a la presó”, ha respòs de manera improvisada Rivera. I ha continuat: “Parlant de lladres, fa uns dies van entrar a la seu d’un partit”, una referència a CDC i els seus dirigents, a qui d’aquesta manera ha amenaçat d’empresonar. 

Rivera, al costat dels que han manat sempre

Un discurs de la por que ha complementat aprofitant els arguments que estan generant els poders fàctics de l’Estat com ara les empreses i els bancs. El partit ‘renovador’ Ciudadanos confirma així que no té problemes de fer d’altaveu dels que han manat a l’ombra tota la vida, dels que no volen sentir ni parlar de canvis. ”L’altre dia tots els bancs d’Espanya advertien que es pot perdre la garantia dels estalvis dels catalans; també ens estem jugant les pensions”, ha exclamat Rivera.

Rivera, com Adolfo Suárez

El candidat a presidir l’Estat també ha fet servir el míting com a acte preelectoral pels comicis al Congrés, ja que ha criticat que Rajoy digui que “España va bien” i s’ha autoproclamat hereu d’Adolfo Suárez. Després de demanar fer una segona transició, ha recordat que “Suárez va reconciliar els espanyols”. Ha atiat el foc també contra els socialistes per gestos com facilitar l’adhesió de Terrassa a l’AMI o contra Podemos per posar a Catalunya un candidat “independentista”.

Arrimadas també parla dels orígens dels votants

Una altra mostra de la voluntat de fer servir el 27-S de trampolí per les eleccions que realment importa a Ciudadanos, les de desembre, és que Rivera ha intervingut l’últim. Inés Arrimadas ha estat la telonera de l’acte en un discurs amb moltes frases calcades a les sentènces que repeteix als debats i entrevistes. Com si d’un disc ratllat es tractés, ha reiterat que Catalunya quedarà fora d’Europa amb la independència. A més, ha recordat a l'audiència els familiars que, segons ella, molts tenen a la resta de l’Estat: “Em fa molt mal que des de Catalunya estiguin impulsant baralles entre diferents territoris d’Espanya”. 

Arrimadas, la populista

També ha deixat ‘perles’ populistes com ara “nosaltres tancarem ambaixades i obrirem quiròfans” o bé “mentre uns es dediques a crear organismes com el Diplocat, que sembla el nom d’un dinosaure, nosaltres crearem una direcció general d’ajuda a les persones dependents”. Tot i la falta de carisma comparada amb Albert Rivera, Inés Arrimadas es perfila com a cap de l’oposició a tenor de la multitud que s’ha aplegat a l’acte de Terrassa. Desenes de persones s’han quedat fora en una sala amb capacitat per unes 200 persones. Ironies de la vida, el lloc on s’ha celebrat el míting era el Centre Cívic Francesc Macià, situat a la Rambla Francesc Macià del municipi egarenc. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
mario fletxa barna
24 de setembre de 2015, 10.32 h

#21 Doncs mIra VAL PER TOT, I SI, sóc el ruc català per si em vols ofendre, no podràs encara que t'hi esforcis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Francesc fletxa Calders
23 de setembre de 2015, 11.40 h

#20 Jo em penso que el ruc ets tu de no comprovar que en comptes de Romeva el meu escrit hi diu Ribera. El senyor Romeva, altrament, mereix tots els meus respectes i votaré per ell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
mario fletxa barna
23 de setembre de 2015, 10.15 h

#17 D'on surts tu ara, de la butxaca d'algú que t'ha pagat per fer el broquil? Qui coneix al món els españolistes saben hores d'ara qui són i que fan de negatiu pel seu país de positiu res només ROBEN als contribuents que no poden fer res més que deixar-se robar segons tu?.
El SR Romeva el coneixen a tot arreu del món per una persona i polític Íntegra i honest per això se l'estimen com a polític i com a persona, com els que el seguim i el coneixem, no dedueixis sense fonaments, nom... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Pep fletxa EL VENDRELL
22 de setembre de 2015, 19.33 h

Sois tan MISERABLES como los del PS y PP todos a votar independencia el dia 27 VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
22 de setembre de 2015, 13.55 h

No es pot acusar sense tenir proves.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Francesc fletxa Calders
22 de setembre de 2015, 13.20 h

Jo no sé si el senyor Ribera és un lladre però estic segur de que és un arribista sense cap escrúpol. (Definició d'arribista: "Persona que per tots els mitjans procura atènyer de pressa l'objecte de la seva ambició." A Catalunya no ens agraden els arribistes. Acostumen a ser gent sense escrúpols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
mario fletxa barna
22 de setembre de 2015, 11.34 h

Quina colla de demagogs analfabets, uns personatges així ens volen alliçonar o arribar a ser presidents d'españa? ja hem vist el que han fet els que hi ha , tots eh? s'han carregat españa i la seva economia a la totalitat i s'han empenyorat amb el 135% del seu PIB. Qui ho pot fre pitjor?

Ciudadanos té el cinisme de dir que ELLS ho solucionaran. Quina BARRA, tan en saben? perdoneu que ho dubti. S'uniran tots per ajudar-se uns als altres a veure entre tots els corruptes i malfactors com es ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Joui Triviani fletxa La Guingueta
22 de setembre de 2015, 11.29 h

Han traspassat totes les líneas vermelles. S'han tret definitivament la careta. Tractar de teledirigir el vot de la gent es profundament antidemocràtic. Però el més bèstia de tot es que jugar a amenaçar amb un corralito (una cosa socialment dolorosa, i molt perillosa per incontrolable) davant d'Europa retrata als governant espanyols com veritables inquisidors que son, al segle XXI...! Lladres, cafres e inconscients.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
mario fletxa barna
22 de setembre de 2015, 11.20 h

#13 Has de demanar pedó als rucs, entot cas són NÍCIS de cap a peus però globalment, que ja és dir!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Joui Triviani fletxa La Guingueta
22 de setembre de 2015, 10.02 h

Espanya és un país ranci, antidemocràtic i que ni tan sols els gibraltarenys en volen saber res, qui vol ser espanyol? tan sols un ruc pot voler formar part d'un país que prohibeix expressar-se en referèndum.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.