directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Castells declararà davant del jutge el 21 de juny pel cas de l'Hotel del Palau

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Economia, Antoni Castells, haurà de declarar el dia 21 de juny com a testimoni pel cas de l'Hotel del Palau de la Música, juntament amb l'extinent d'alcalde de l'ajuntament de Barcelona, Xavier Casas. També estan citats a declarar el recent dimitit tinent d'alcalde, Carles Martí, i el president de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias. directe!cat ja va avançar el 4 de juny que la fiscalia tenia la intenció de citar Castells a declarar. El jutjat d'instrucció número 10 de Barcelona també ha admès a tràmit la querella presentada per la Fiscalia contra Fèlix Millet i Jordi Montull pel cas de l'Hotel del Palau i els cita a declarar com a imputats el proper divendres 18 de juny. La defensa de Millet i Montull estudia presentar un recurs contra la querella, cosa que probablement farà.
antoni castells
Comparteix
   


Etiquetes
El Ministeri Fiscal va interposar una querella per presumpte delicte continuat de tràfic d'influències i delicte continuat d'apropiació indeguda contra Fèlix Millet i Jordi Montull. El jutjat d'instrucció número deu de Barcelona ha decidit admetre a tràmit la querella. Segons el jutjat d'instruccions, de la documentació proporcionada per la Fiscalia es conclou que els fets denunciats podrien ser constitutoris de delicte continuat de tràfic d'influències i delicte continuat d'apropiació indeguda.

En conseqüència, decideix admetre la querella a tràmit per tal d'esclarir els fets relatats i emprèn les diligències convenients, entre les quals hi ha la citació dels qeurellats Fèlix Millet el dia 18 de juny a les deu del matí, i Jordi Montull el mateix dia a dos quarts d'una del migdia, perquè prestin declaració en qualitat d'imputats.

Per altra banda, cita, en qualitat de testimonis, el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells i la directora general de Patrimoni de la conselleria d'Economia, Immaculada Turú, el proper 21 de juny a les deu i a les dotze del matí respectivament.

Joan Morera, advocat de la Generalitat adscrit a l'Assessoria jurídica de la conselleria d'Economia; Xavier Casas, extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, i Ramon Massager, gerent d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, declararan en qualitat de testimonis el proper 22 de juny a les deu, dos quarts de dotze i dos quarts d'una del matí respectivament.

De la seva banda, Carles Martí, recent dimitit tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona; Ramón García-Bragado, quart tinent d'alcalde de Barcelona, i Xavier Trias, president de CiU a Barcelona, hauran de comparèixer davant del jutge com a testimonis el proper 23 de juny a les deu, dos quarts de dotze i dos quarts d'una respectivament.

Joan Llinares, director general de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i José Luís Nuñez, expresident del Barça, també hauran de declarar com a testimonis el dia 28 de juny a les deu, dos quarts de dotze i dos quarts d'una del migdia respectivament. Manuel Valderrama, propietari d'Olivia Hotels, declararà el 29 de juny a dos quarts de dotze del migdia.

Itziar González, exregidora del districte de Ciutat Vella, i Mercè Homs, regidora de l'Ajuntament de Barcelona, hauran de declarar el 2 de juliol a les deu i dos quarts de dotze del matí.

Tota la correspondència des del 2005
El jutjat d'instruccions demana, per tal d'esclarir els fets, tota la correspondència postal que es va enviar entre els anys 2006 i 2009 sobre la tramitació dels projectes urbanístics que fessin referència a l'hotel del Palau, així com el conveni del 24 d'octubre del 2006 signat entre la Fundació Orfeó Català, l'Ajuntament de Barcelona i la Conselleria d'Economia. A més, també requereix l'acta completa de la sessió de la Comissió d'Urbanisme, Infraestructures i Habitatge corresponent al dia 10 d'abril del 2008.

En el termini de tres dies el Jutjat també vol disposar de tota la correspondència postal entre la conselleria d'Economia i la Fundació Orfeó Català entre els anys 2005 i 2009 en relació al conveni del 8 de març del 2006 signat entre la Fundació i Economia i el conveni del 24 d'octubre del 2006 entre la Fundació, l'Ajuntament de Barcelona i Economia.

Per altra banda, també demana que se li notifiqui si en alguna acta de la Junta General del Patronat de la Fundació consta si Millet o Montull van fer referència a l'existència de l'aval constituït per Olivia Hotels a favor de la institució l'any 2007 o si es va informar de l'elecció que es va fer de l'empresa com a cessionària dels drets que la Fundació tenia sobre les finques.

Alhora, reclama al Registre Mercantil el certificat de totes les inscripcions i anotacions registrals de què disposa relatives a l'empresa Hotel Palau de la Música S.L.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
jordibcn fletxa barcelona
14 de juny de 2010, 01.11 h

#15 Ja però les noticies les escriu algú, no? per ejemple si tu ets de Mallorca, tema piscina Pedro J, la noticia és igual al MUNDO o al Diari de les Balears?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Gilbert fletxa Mallorca
13 de juny de 2010, 19.20 h

La Vanguàrdia i el Periódico són diaris españols, però les notícies són notícies en tots els idiomes


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
LA INDEPENDÈNCIA ES LA NOSTRA VOLUNTAT fletxa LA VOLUNTAT DEL POBLE ES DEMOCRÀCIA
13 de juny de 2010, 16.34 h

#12 la vanguardia española i de las jons, com a mitjà d'informació objectiva ??? En castellà i la rahola com a protagonista ??? ui ui ui que ciu i pp, son molt mes amiguetes del que semble. I tú, ecs, com a lleguidor de la caverna mediàtica, ens posses com a exemple aquet panflet ??? Necessites tractament urgenttttt, corre a veure si hi ets a temps i explica-li al psicòlec, quines son les teves fonts d'informació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Michel fletxa Palafrugell
13 de juny de 2010, 16.10 h

#10 Mireu si està fotuda la gent d'ERC que creuen que els vots positius que reben els comentaris de recolzament a altres forces com la de CiU o la de Joan Laporta venen del mateix que escriu, si només és pot votar una vegada!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
13 de juny de 2010, 14.25 h

No s'hi pot afegir res més:

http://www.lavanguardia.es/lv24h/20100613/53945292603.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
CIU=PP. fletxa Els més venuts de tots.
13 de juny de 2010, 12.41 h

#9
TRIPARTIT ESPANYOL= CONVERGÈNCIA+UNIÓ+PP, O CONVERGÈNCIA+UNIÓ+PSOE. SEGONS BUFI EL VENT.

COM MENYS CIU MÉS INDEPENDÈNCIA!!! !¡*¡! !¡*¡! !¡*¡! !¡*¡!. VISCA CATALUNYA LLIURE!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
CIU=PP. fletxa Els més venuts de tots.
13 de juny de 2010, 12.32 h

#9
Els trolls convergents i unionistes fan hores extres. Apart de votar-vos vosaltres mateixos un munt de vegades el madí també us hauria d´ haver ensenyat a exposar arguments i a escriure una mica bé encara que només fos per dissimular una mica. Els vostres comentaris són tant insípids i repetitius que sembleu ximplets. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Laura fletxa Manresa
12 de juny de 2010, 19.59 h

Castells... un altre enmerdat del tripartit espanyol


Valora aquest comentari:   votar positiu 51   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
pere fletxa barcelona
12 de juny de 2010, 19.24 h

Carla, fas la feina de troll molt malament, el Madí no et pagarà les hores extres, i això que ho fa amb els diners del Palau i les obres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 29
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Gisela fletxa Bcn
12 de juny de 2010, 14.26 h

Miquel del Fai, ets un sonat que no t'enteres. en l'altra missatge dius d'expulsar Convergència de Cat a la vegada que recolzes a Benedito quan aquest va ser membre de CiU. Després aquest rollo que fots és un spam de molt poca classe i poc argumentat, a més d'incert perque lúnic partit que pot pactar amb els socialistes com ja s'ha demostrat en aquests quasi 8 ants és Esquerra Rep. O sigui nen... fes-t'ho mirar


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.