directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

El patetisme de Susanna Griso al descobert

La periodista i crítica de TV, Mónica Planas, desemmascara la manca de pluralitat del programa de Griso a Antena 3 durant les quatre setmanes que han parlat del “desafio sobiranista”

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 18 vots )
carregant Carregant

Mónica Planas fa notar en un article al diari ARA la descarada manca de pluralitat del programa de Griso, Espejo Público, i els arguments ridículs que ha esgrimit el seu equip a l’hora de justificar-la. Plana fa una relació de les entrevistes del més de setembre al programa de Griso i critica que no hagin “trobat ni cinc minuts” per entrevistar ningú de la CUP, de Junts pel Sí, de l’ANC, Òmnium, Súmate, o a cap empresari a favor de la independència. “Ja és mala sort. Deuen estar tots ocupadíssims hipnotitzant les masses i conduint-les al desastre de la independència”, ironitza Plana.

Comparteix
   


Etiquetes
Tot l’unionisme ha passat pel plató de la Griso
 
Plana ha comptabilitzat que Griso va entrevistar dues vegades Xavier García Albiol, Miquel Iceta i Albert Rivera. A unionistes com la candidata de Ciudadanos Inés Arrimadas; les populars Celia Villalobos i Andrea Levy; a dos exministres del PSOE, Josep Borrell i Carme Chacón;  i al ministre del PP Jorge Fernández Díaz.
 
També va entrevistar al líder d’Unió,  Duran i Lleida;  a l’ecosocialista  Joan Herrera i al candidat de Catalunya sí que es pot, Lluís Rabell.
En el panorama econòmic Griso va entrevistar a dos membres d’Empresaris de Catalunya, Josep Bou i Carlos Rivadulla; al president del Círculo de Empresarios, Antonio Vega de Seoane;  a Joaquim Gay de Montellà, i a l’empresari unionista Félix Revuelta. 
L’entitat unionista Societat Civil Catalana, que no té ni 100 socis, va comptar amb dues entrevistes: una  al seu president Josep Ramon Bosch i una a Mariano Gomà, membre de SCC.
 
Això sí, Griso va entrevistar dues vegades a Montserrat Gassull, exregidora d’ERC que va denunciar les comissions del 3% de Convergència en directe.
 
L’independentisme estava molt ocupat
 
Plana alerta que Griso va tancar aquest divendres la campanya assegurant que el seu equip ha intentat que pel seu programa passessin tots els candidats a la Generalitat i assegurava que el els que no havien passat pel programa era  perquè ells no han acceptat la invitació del programa, “devien tenir altres compromisos”, assegurava Griso. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa EL VALLES UN DE SOL NO DOS
28 de setembre de 2015, 11.09 h

En totes les Televicions PRIVADES ESPAÑOLES I CATALANES A Favor del P.P. No Guanya perd molt ,, ALBIOL Noi DIMITE Prega la culpa deus ser tu que no te volem ni tus votantes ha ha ha ... TAL FARAS TAL TE TROBARAS Gracias al Govern Espanyol del P.P. DE RAJOY Tot lo han fet a servido per donar una GRAN VICTORIA A CIUTADANS I UNA GRAN DERROTA AL P.P. a Catalunya FELICIDADES RAJOY .. Ja sabes que te espera ara he que te faran fora a tu


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
27 de setembre de 2015, 18.40 h

Si guanyem sortim en massa al carrer a celebrar la victòria de totes les maneres habituals agudes i per haver. D'aquesta manera les imatges que donaran la volta al món seran la de milers d'independentistes fent onejar estelades i cridant independència de manera espontània a les places de les nostres ciutats. A Barcelona hi ha 180 periodistes estrangers de 80 mitjans internacionals! Podem fer del dia d'avui una doble victòria: electoral i internacional ;)


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Mercè fletxa Hospitalet de ll.
27 de setembre de 2015, 18.31 h

Es una noia que no treballe com a periodista, perque no te el sentit del ridicul, ni escrúpuls ni vergonya, llepaculs, marioneta i ninot de patlla que nomes treballe per la poltrona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
27 de setembre de 2015, 17.18 h

http://dbalears.cat/opinio/2015/09/25/287177/tenim-2.html
.
El no ja el tenim, ara anem a guanyar el Sí a la independència, sí a construir un nou país, sí a la DEMOCRÀCIA en majúscules, sí a un futur millor


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
jbm fletxa Palma
27 de setembre de 2015, 17.16 h

Acusacions de tupinada a la llar d'avis Germanetes dels Pobres, a la plaça Tetuan de Barcelona, en les eleccions plebiscitàries d'aquest diumenge 27 de setembre. Xus Figueres ha explicat a 'El Món' que quan ha anat a buscar la seva mare -de 87 anys-, una monja li ha donat un sobre amb el DNI, la targeta censal i una papereta a dins. Figueres l'ha obert per mirar què hi havia al sobre i hi ha vist la butlleta del PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
27 de setembre de 2015, 16.59 h



APA, JO TAMBÉ E VOTAT I TOTS ELS MEUS. I TAMBÉ EM VOTAT JUNTS PEL SI. !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Synera fletxa Barcelona
27 de setembre de 2015, 16.53 h

Una altre garrula que no veu més enllà del seu poble.

Pobre! Impensable com a periodista europea!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
m33 fletxa Cagarronense
27 de setembre de 2015, 16.00 h

"La cagarronenses que come lapos", te els genolls pelats. Serà que està tipa d'anar-se menjant platans. Avuivpels monegros no es vota, oi cagarronenses?


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Aragoneses orientales (que hablais en LAPAo o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (joan Sales dixit fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes).
27 de setembre de 2015, 15.31 h

queridos nazis,


llevo meses avisando que hagais acopio de fortasec y valium porque ni el 11 de setembre, ni las fiestas de la merced, ni la luna roja evitara que esta noche os lleveis una patada en el culo.



Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
333 fletxa tarragones
27 de setembre de 2015, 13.51 h

es veu que des que es va posar botox i es va operar els llabis i les arruges li va afectar al cervell aixi ha quedat de tarada.No crec que torni a casa mes per que la seva credibilitat i parcialitat en quedat pelesas i en aquest país ens coneixem tots i ella ja no te lloc entre nosaltres.Pajara quedat a madrit que es el teu lloc


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.