directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#porradirecteCAT : Junts pel Sí (67/71), a tocar de la majoria absoluta

El bon resultat de la CUP(10/11) que podria superar Albiol (PPC) acostaria els independentistes a tocar de la majoria absoluta en vots

Comentaris 40  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 25 vots )
carregant Carregant

Li diem la porra del directe!cat, li podem dir el que cadascú cregui, però podem quasi assegurar que serà la porra que s’assemblarà més als resultats electorals, feta amb el cor i el cap. Les eleccions de demà són úniques, així que la majoria d’enquestes fetes no reflecteixen la realitat del que la gent votarà aquest diumenge, perquè les aproximacions són molt diverses. 

#PorradirecteCAT Catalunya
#PorradirecteCAT Catalunya


#PorradirecteCAT Barcelona
#PorradirecteCAT Barcelona


#PorradirecteCAT Girona
#PorradirecteCAT Girona


#PorradirecteCAT Tarragona
#PorradirecteCAT Tarragona


#PorradirecteCAT lleida
#PorradirecteCAT lleida

Comparteix
   


Etiquetes

Enquestes dubtoses

Les enquestes són eines amb capacitat d’influir, utilitzades algunes vegades maldestrament, per aquest motiu no té cap sentit que una llei impedeixi publicar-les a menys de 5 dies de la data electoral. Ahir mateix un mitjà radicat a Andorra publicava una sorprenent enquesta que donava vida UDC amb 5/6 escons. En unes hores ho veurem, com també comprovarem amb tota probabilitat que la #porradirecteCAT serà la que més s’apropi al repartiment d’escons definitiu.

Junts pel Sí (67/71) i la CUP (10/11) a tocar de la majoria absoluta en vots

Es tracta d’una “porra” electoral feta amb tot el seny i la rauxa juntes i que deixa la llista de Junts pel Sí (67/71) a tocar de la majoria absoluta i amb la suma de la CUP (10/11) a tocar de la majoria absoluta en vots. Manquen uns milers de vots per fer possible una clara victòria independentista que impacti Europa i el Món. Així, Junts pel Sí podria igualar o fins i tot superar el resultat de CiU (50) i ERC (21) sumades en els comicis de 2012.

Mai una opció política havia obtingut un recolzament tant important en els actes de la campanya electoral, mai una campanya tant intensa com aquesta no solament en unes eleccions catalanes sinó també en unes eleccions espanyoles. Tenen a tocar la majoria absoluta, dependrà de no perdre vots en el darrer moment. En concret, la #porradirecteCAT indica que Junts pel Sí guanya clarament a les quatre circumscripcions i la gran diferència els permet batallar per un escó més a totes elles.
 
Ciudadanos, segona força, entre els 16 i els 18 escons

Així que Arrimadas serà amb tota probabilitat la cap de l’oposició i la líder dels unionistes derrotats. Tot i que són menys escons dels que preveien, la fugida del seu líder natural a Madrid els ha fet perdre pistonada, però malgrat tot derrotaran el PP i el PSC.

PSC, entre 14 i 16 diputats, encaixarien una derrota important, però menor a l’esperada

S’haurà de veure què farà Iceta amb aquest resultat. Aguantarà o cedirà pas? Núria Parlon farà el salt per encapçalar un PSC tocat i quasi enfonsat?  

Catalunya Sí que es Pot, entre 12 i 14 escons, obtindria un mal resultat tenint en compte les expectatives de gairebé trenta escons que li donaven les enquestes

Són els mateixos que té actualment Iniciativa, amb 13, i podrien portar conseqüències a dins dels ecosocialistes. Veurem si encara poden fer l’operació d’Herrera i Camats d’anar a Madrid.

PPC, entre 10 i 11 escons, un mal resultat que ja tenia Alicia Sánchez-Camacho com a candidata

De confirmar-se, deixaria molt tocat Albiol i la nova estrella Andrea Levy, un fracàs en tota regla que alegraria si més no l’actual presidenta.

La CUP, entre 10 i 11 escons molt a tocar del PPC, registraria un gran resultat que consolida un projecte de caire popular.

Així, si les dades ho encerten la majoria absoluta en vots és a tocar dels independentistes, ho veurem si aquestes dades confirmen el bon paper d’una candidatura d’arrel popular.

UDC, segons la #PorradirecteCAT doncs no entraria al Parlament malgrat l’enquesta andorrana

Així que s’haurà d’estar atent per veure si algú ‘tanca la paradeta’ aquest dilluns. De moment, però, totes les dades ho diuen molt clar: no entren a la futura cambra catalana, no arriben en cap cas al 3% mínim exigit que els hi donaria l’accés via Barcelona amb 3 escons. Però són lluny d’aconseguir-ho malgrat l’enquesta andorrana que qualificaríem d’estratosfèrica.

 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#40
27 de setembre de 2015, 22.47 h

Mas algún dia et dire el que penso de tu i la teva gestio cap a la indepedncia!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
et tenim calat! fletxa Catalunya
27 de setembre de 2015, 22.12 h

Mas felicitats per endarerrir la votacio fins al 27S. Una Gran jugada de CiU! Romeva president!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
27 de setembre de 2015, 20.08 h

Majoria absoluta independentista, segons el sondatge de TV3
Diumenge 27.09.2015 20:00
La suma de Junts pel Sí i de la CUP obtindrà entre 74 i 79 diputats i un 49,8% dels vots, segons el sondatge a peu d’urna que ha fet públic TV3 amb el tancament dels col·legis electorals. Ciutadans seria el partit unionista més votat, amb 19-21 escons, seguit del PSC, amb 14-16; Catalunya Sí que es Pot, amb 12-14; el PP, amb 9-11 i Unió, amb 0-3. Segons aquesta enquesta, la CUP tindria més represen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Synera fletxa Barcelona
26 de setembre de 2015, 23.26 h

EL GRAN DICTAMEN

LA LLEI DE TOTS

DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictàmen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
26 de setembre de 2015, 23.16 h







D'aquí a 10 . . . D E U ! ! ! HORES emetré el VOT MÉS IMPORTANT DE LA MEVA VIDA, el vot que he estat esperant durant dècades, el vot que si l'electorat català no ha perdut el cap, ens portarà cap a una vida nova , rica i plena, LA INDEPENDÈNCIA ! ! ★ ! !








Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
26 de setembre de 2015, 23.13 h




CASTELLA HA FRACASSAT en el seu intent de vertebrar un imperi , i també ha fracassat en el seu intent de vertebrar un estat. La ignorància, els enormes COMPLEXOS D'INFERIORITAT, el menyspreu a qui sap més que ells, els FANATISME ANALFABET, han fet que l'estat "espanyol" , nom amb el que es preten CAMUFLAR L'ESTAT CASTELLÀ, ha esdevingut un FRACÀS ESTREPITÓS QUE FA AIGÜES PER TOTES LES QUADERNES DE LA NAU.


Castella, has demostrat ser una INCOMPETENT, una BARROERA, a l'hora d'orga... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
26 de setembre de 2015, 22.44 h




CATALUNYA TÉ 7,5 MILIONS D'HABITANTS, comparem aquesta demografia amb la d'alguns països de l'àmbit "occidental" (xifres en milions d'habitants)


Suècia . . . . . . . . . . . . . .9,2

Austria . . . . . . . . .. . . . 8,3

Bulgària . . . . . . .. . . . . .7,6

Catalunya . . . . . . . . . . .7,5

Israel . . . . . . . . . . . . . . .7,4

Dinamarca . . . . . . . . . . 5,5

Finlàndia . . . . . . . . . . . .5,3

Eslovàquia . . . . . . . . . . 5,3

Croàcia . . . . . . . . . . . . .4,2... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
jcc fletxa bcn
26 de setembre de 2015, 22.41 h


Hem acabat una etapa i ara, amb els nostres vots, iniciem una de nova plena d'il•lusió, d'esperança, on cada un de nosaltres haurem de continuar caminant fins assolir l'objectiu: Catalunya estat d'Europa

http://jordicolomines.blogspot.com.es/2015/09/final-detapa-i-inici-duna-nova-partir.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
26 de setembre de 2015, 22.26 h




Si Espanya o Castella no hagués estat tan idiota en un passat, hauria estalviat moltes morts, patiments i destruccions arreu del món, a Amèrica, Europa i Àfrica. Tanta destrucció, tantes morts i tants patiments no li han servit més que per a ser una MONARQUIA BANANERA que és la RIOTA d'Europa i del món civilitzat.


Espanya-Castella ha tret algun ensenyament de la seva història? . . . que va! ja hi torna! En el cas de Catalunya, en comptes d'entendre el problema, no oposar-se a lo I... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
26 de setembre de 2015, 22.10 h




#30 JA HI TORNES, CAGARRONESITA? MIRA REINA: CAP DELS MEUS TRES NOMS NO ÉS ANTONI, SEGUR QUE EM CONFONS AMB ALGUN DELS CLIENTS QUE ES FOLLEN LA TEVA MARE A CANVI DE 20€ .

Però no puc exigir-te responsabilitats, pobreta Cagarronesa, perquè veig que ja tornes a delirar i a tenir els típics fàstics d'una PRENYADA.

Això només es cura de dues maneres: sabent que un gos no pot prenyar un noiet ximplet i amariconadament zoofílic com tu, i d'altra banda no tornant a fer que el teu gos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.