directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP responsabilitza Mas del sabotatge a l’AVE

El govern espanyol diu que el tall de la fibra òptica va ser "premeditat" i que la xarxa ferroviària "requereix especial atenció" dels Mossos. Camacho acusa Mas de "preocupar-se només pel procés i no vigilar la seguretat dels trens”.

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

Renfe no tornarà els diners a les persones que es trobaven a l'interior de l'AVE quan es va aturar la circulació aquest dijous, segons ha confirmat aquest divendres el secretari d'Estat d'Infraestructures, Julio Gómez-Pomar. El secretari ha afirmat que el tall de la fibra òptica a la línia d'alta velocitat va ser una actuació "premeditada" i "deliberada" amb l'objectiu d'actuar contra Adif. Pomar ha dit que un servei tan "important" com és l'alta velocitat "requereix una especial atenció" per part de qui té la competència de seguretat de la comunitat autònoma i ha defensat que Adif té un sistema de seguretat a la línia d'alta velocitat "molt elevat".

Comparteix
   


Etiquetes
Camacho posa més llenya al foc

Per la seva banda la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha acusat aquest divendres el president de la Generalitat, Artur Mas, de "preocupar-se només pel procés i no vigilar la seguretat dels trens". "És un exemple més que Catalunya està desgovernada", ha dit sobre el sabotatge al TGV, en la línia de les declaracions que ha fet també el ministre de Justícia. En declaracions als mitjans Camacho ha demanat una "reflexió important quin ha estat el paper de la vigilància i de la seguretat" en aquest cas, i ha remarcat que el Ministeri de Foment havia avisat el Govern del que estava passant.

"No entenem com pot ser que estiguin fallant els sistemes de seguretat perquè el 50% dels robatoris siguin a Catalunya", s'ha queixat la popular, que ha lamentat un cop més que el Govern no s'estigui ocupant dels problemes i preocupacions reals dels ciutadans.

Jané es defensa

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha evitat entrar en "la picabaralla" amb el ministre de Justícia, Rafael Català, que ha criticat els Mossos d'Esquadra per una suposada manca de vigilància a les instal·lacions de l'AVE després del possible sabotatge. "No s'ho mereixen els milers d'usuaris afectats", ha raonat, que allò que volen és que és busquin "solucions". El conseller ha defensat la policia catalana i ha remarcat que ja s'acumulen 14.000 hores de patrullatge en l'àmbit del metall, una àrea on s'inclou la vigilància de les vies ferroviàries. Jané ha subratllat que els furts al sector han baixat un 35% en els darrers 5 mesos i ha recordat "detencions" recents de lladres sorpresos 'in fraganti'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
josep de bna. fletxa Barcelona
10 d'octubre de 2015, 20.57 h

La Generalitat no te que permetre les acusacions calumnioses fetes sobre els mossos a rel del incident del AVE fetes sense comprovació dels actes sobre el que acusaven ,menyspreant la professionalitat dels agents.Es te que presentar denuncia als jutjats imputant al que ho ha manifestat o semblarà que tenen rao. Diuen que la millor defensa es un bon atac . Tenim que demostrar que som una comunitat forta i valenta amb personalitat, i que en política no tot si val.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
10 d'octubre de 2015, 13.03 h

#23 Standard & Poor’s

Que clase de credibilidad tiene esta gente, que son los principales causantes de la crisis ahora os interesa hacerles caso, si hacen lo mismo que entonces seguro que sera por intereses y sacar tajada.

Per alguns analistes aquesta companyia i d'altres de classificació financera són part de la causa de la crisi financera global del 2008 i 2009, especialment en fer les degradacions de la classificació

La agencia de calificación Standard & Poor’s pagará una multa d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
10 d'octubre de 2015, 13.02 h

#26

Pues en mi opinion lo habeis hecho vosotros los nazionalistas españoles para poder justificar acciones, y traer mas policia a catalunya y echarle mierda a la Generalitat, os ha faltado un milisegundo para hacerlo, lo demuestra que siendo competencia de los Mossos alguien ha dicho "terrorismo" cuando es un sabotaje y delito, de esa manera quien se encarga en la investigacion es el estado, no sea que los mossos vean algo que no interesa, que rapido han ido los de RENFE y ADIF estructuras d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Manolón fletxa Hospi (som 350.000 habitants, com Girona, Tarragona i Lleida juntes)
10 d'octubre de 2015, 12.26 h

Que este boicot al AVE lo haN perpetrado los cachorros de toda esta puta mierda que infecta al pueblo catalán como es eL NAZIOnal-catalanismo, es más obvio que el hecho de que el cielo es de color azul.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Manolón fletxa Hospi (som 350.000 habitants, com Girona, Tarragona i Lleida juntes)
10 d'octubre de 2015, 12.24 h

Que este boicot lo has perpetrado los cachorros de toda esta puta mierda que infecta al pueblo catalán como es en NAZI0nal-catalanismo, es más obvio que el hecho de la el cielo sea azul.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Synera fletxa Barcelona
10 d'octubre de 2015, 11.44 h

BRUSELES VIU EL TUF DE LA MARCA ESPANYA

Ridícul espantós d'un rei de tercera. El que mereix un Estat de tercera.

Banderes republicanes espanyoles, franceses, italianes, estreleires gallegues, la bandera de Gibraltar, falta d'aplaudiments per molts diputats, cadires buides, discurs sencer llegit, so del cant dels maulets que diu així:

"Si no l'empara el Nostre Senyor, tallarem la cua a Felip de Borbó"

Tot plegat en un emicicle en el que excepcionalment van prohibir la intervenció, el de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVE FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes).
10 d'octubre de 2015, 10.50 h

El Asaltapiscinas os esconde la verdad. "Y conocereis la verdad. Y la verdad os hara libres".

S&P rebaja la calificación de Catalunya a 'bono basura negativo' por la "tensión política"


http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/standard-and-poors-rebaja-calificacion-deuda-catalunya-bono-basura-negativo-pulso-independencia-4576870


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
10 d'octubre de 2015, 10.35 h

LA NYEPA ESPANYOLA ÉS MAJÚSCULA, SEMBLA MÉS UN SABOTATGE ESPANYOL, ELS 300 POLCIES QUE TENEN PROP DE CALELLA SALVAGUARDANT? PATRIMONI ESPANYOL, PODRIEN DESTINAR-LOS A QUELCOM ÚTIL, A PART DE SERVIR DE'ESPANTALLS, I VIGILAR L'AVE QUE AL CAP I A LA FI ÉS SEU (de moment).


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Núria fletxa Barcelona
10 d'octubre de 2015, 09.33 h

Totes els culpes, les te en Mas, fins hi tot a mi aquet istiu m' han entrat formigues a casa. Si ell hagues estat al "aguait" aixó no hagués passat.

No et precupis President, jo també he rebut del tribunal superior de justícia, la interlucotoria per haberme auto inculpat pel 9N. Igual ens veiem a la presó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Artur I fletxa BARCELONA
10 d'octubre de 2015, 09.32 h

CATALUNYA
UNA GENT, UN POBLE, UN PAÍS,
UNA NACIÓ, UN ESTAT LLIURE,
SOBIRÀ I INDEPENDENT


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.