directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 04:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’unionisme embogit pel suport a Mas

Ciudadanos compara Mas amb el “caudillo”, Albiol titlla el suport a Mas d'acte propi de dictadures i el govern del PP compara la concentració en suport a Mas davant el TSJC amb el setge al Parlament del 2011

Comentaris 49  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

Jordi Cañas, exdiputat de Ciudadanos i assessor de la formació al Parlament Europeu ha comparat a Twitter el president Mas amb el “caudillo” i ha acompanyat el text amb una fotografia en blanc i negre de Mas saludant, en clara referència al feixisme. El popular Xavier García Albiol, en declaracions a TV3 ha considerat que el suport dels alcaldes és "un acte propi de dictadures". També han carregat de valent contra el suport "intimidatori" a Mas, la ministra de Foment, Ana Pastor, els ministres Fernàndez Díaz i Rafael Català, així com el president espanyol Mariano Rajoy.

Comparteix
   


Etiquetes
Pastor desbarra

Per la ministra de Foment la situació és comparable als fets que van tenir lloc el 15 de juny del 2011 quan prop de 2.000 'indignats' van impedir l'accés dels diputats del Parlament de Catalunya a la cambra i van insultar i agredir alguns dels representants. Aquell cas va acabar a l'Audiència Nacional, que va absoldre els acusats, malgrat que el Tribunal Suprem en va acabar condemnant a vuit a penes de tres anys de presó.

"Aleshores tots els ciutadans vam dir que era terrible i que no es pot alterar el funcionament dels òrgans constitucionals, i avui crec que cal respectar les decisions dels tribunals, que actuaran, em consta, amb independència", ha dit en una entrevista a RNE. "Si entra dins de la seva llibertat d'expressió", ha conclòs, "jo no coincideixo amb aquesta llibertat d'expressió".

Rajoy veu el suport innacceptable

El president espanyol, Mariano Rajoy, ha descrit com “absolutament inacceptables” les manifestacions de suport al president Artur Mas davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. “Les manifestacions, les amenaces i presències intimidatòries davant dels tribunals de justícia són absolutament inacceptables”, ha dit Rajoy en declaracions a la premsa a Brussel·les. “Amenaçar els tribunals amb manifestacions és una cosa absolutament inacceptable i impropi d’un país democràtic com és Espanya”, ha afegit.
 

Albiol supera  Fernández Díaz 

El candidat del PP a les elccions del 27-S, García Albiol  ha assegurat que "Alcaldes, tots amb el carnet independentista, i acudint per pressionar als jutges. Això només passa a dictadures tipus Cuba, Veneçuela i altres bananeres". El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ho ha insinuat però no ha estat esplícit com Albiol, el ministre ha mencionat temps passats i ha considerat que la concentració e suporta Mas és un "atac a la independència judicial". "Qualsevol actuació que de manera real o en aparença intenti pertorbar, condicionar la independència del poder judicial atempta contra els fonaments de la democràcia", i "la independència del Poder Judicial és un fonament bàsic de l'Estat de dret", ha dit.

Catalá preocupat pel suport a Mas

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha assegurat  que fet que el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi comparegut acompanyat "d'alcaldes i companys de partit" el "preocupa" perquè pot suposar "pressió social" davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i "manca de respecte a la independència del Poder Judicial". En tot cas ha afirmat que "el sentit de la compareixença" d'aquest dijous és que Mas es presenta davant la Justícia "com tots els ciutadans". "Ningú està per sobre la llei i ningú està al marge de l'actuació dels tribunals ", ha dit. 

Arrimadas veu intent de pressió als magistrats

La cap de files de Ciudadanos a Catalunya, Inés Arrimadas, ha estat més suau qu el'exdiputat Jordi Cañas i ha definit la presència de membres del Govern a les portes del TSJC com un "intent de pressió" als magistrats. Arrimadas també ha considerat que Mas està "més còmode" declarant pel 9-N que "donant la cara" per la corrupció i les retallades.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#49
PROU!! fletxa cornudella del montsant
17 d'octubre de 2015, 00.54 h

Als opressors repressors unionistes els i marxa la força per la boca


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Synera fletxa Barcelona
16 d'octubre de 2015, 11.05 h

LA JUSTÍCIA ESPANYOLA INCOMPLEIX LA LLEI FLAGRANTMENT

FORA DE CAT! INSUBMISSIÓ AMB LA INJUSTÍCIA ANTICATALANA!


La Llei Organica del Poder Judicial, 6/1985

Artículo 395: No podrán los Jueces o Magistrados pertenecer a partidos políticos o sindicatos o tener empleo al servicio de los mismos, y les estará prohibido:

1.º Dirigir a los poderes, autoridades y funcionarios públicos o Corporaciones oficiales felicitaciones o censuras por sus actos, ni concurrir, en su calidad de miemb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
16 d'octubre de 2015, 10.48 h

ÉS BONIC, VEURE ELS FRANQUISTES, (ALBIOL), ALS FALANGISTES I LERROUXISTES (RIVERA), CLAMANT AL CEL PER LA SANGUINÀRIA "JUSTÍCIA". DE QUE TORNI LA SANG QUE VA CREAR LES ESTRUCTURES ESPANYOLES, PRENYADES DE NACIONALISME.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Synera fletxa Barcelona
16 d'octubre de 2015, 09.14 h

LA JUSTÍCIA ESPANYOLA INCOMPLEIX LA LLEI FLAGRANTMENT

FORA DE CAT! INSUBMISSIÓ AMB LA INJUSTÍCIA ANTICATALANA!


La Llei Organica del Poder Judicial, 6/1985

Artículo 395: No podrán los Jueces o Magistrados pertenecer a partidos políticos o sindicatos o tener empleo al servicio de los mismos, y les estará prohibido:

1.º Dirigir a los poderes, autoridades y funcionarios públicos o Corporaciones oficiales felicitaciones o censuras por sus actos, ni concurrir, en su calidad de miembros ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
independent fletxa catalunya
16 d'octubre de 2015, 08.44 h

Com més tardi espanya a fer prevaler la democràcia, més forta serà la hòstia que espanya es fotrà en haver d´acceptar la realitat catalana.
Independència, sí !


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Synera fletxa Barcelona
16 d'octubre de 2015, 01.21 h

#35 Yes, una mena de lumpen al que la societat, disimuladament, abandonarà.

Torna als seus orígens. La aceituna.

Res no és perquè sí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
#ArturMas Trending topic a Alemanya fletxa ...........................................
15 d'octubre de 2015, 23.45 h

http://www.tagesschau.de/multimedia/video/video-124481.html

A nivell internacional la figura de Mas va creixent i el seu prestigi també. Ara més que, mai el president de Catalunya, és conegut a tot el món gràcies als Tribunals d'(in)justícia espanyola.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
15 d'octubre de 2015, 23.08 h

TODO ÉSTE CIRCO ES IDÉNTICO AL QUE MONTARON PARA APOYAR A PUJOL EN EL CASO BANCA CATALANA.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
15 d'octubre de 2015, 22.45 h

PPSOE , ciuda-anos , feixistes més que feixistes, una púrria de gent que hauria d'estar a la presó. Marxem ràpid, la cosa esdevé ja insoportable. Caspanya és porqueria total, podrimenta FASCISTOIDE, d'analfabets, bàrbars i cavernícoles , i això va per polítics, jutges, policia, exèrcit, tots zombis sorgits d'una pèssima pel•lícula de terror del pleistocè .


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
15 d'octubre de 2015, 20.24 h

En C's no condenamos el franquismo, pero comparamos a Mas con Franco.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.