directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Portabella recorda a Hereu que no pot governar Barcelona a cop de decret

Denuncia el dèficit democràtic del govern del PSC-ICV aprovant la prohibició del burca sense consens

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La decretada de Jordi Hereu prohibint el burca i el nicab sense debat al ple municipal ha provocat reaccions desiguals entre les formacions polítiques barcelonines. CiU i PP han aplaudit la decisió, però l'han trobat poc ambiciosa, ja que ambdues formacions es mostren a favor d'estendre la prohibició de les dependències municipals al carrer, mentre que els socis d'Hereu a l'alcaldia d'ICV s'han mostrat en contra del decret. Des d'Esquerra han lamentat que aquest tema no s'hagi debatut a la Comissió d'Immigració i no s'hagi buscat el consens 'per evitar el conflicte'. No es pot governar aquesta ciutat a cop de decret', ha sentenciat Portabella, per qui l'anunci d'Hereu és una prova més del dèficit democràtic del bipartit que governa la ciutat, després del fracàs de la consulta de la Diagonal.
jordi portabella
Comparteix
   


Etiquetes
Pel president d'Esquerra a Barcelona, les paraules d’autoritat de l’alcalde responen a 'una qüestió de salvació personal després d’una setmana en què ha estat qüestionat com alcaldable' més que no pas a una forma de governar sòlida i dialogant.

'Aquest és un tema important que abans s’ha de parlar i debatre en el marc de la Comissió de Immigració per arribar a una posició el màxim de consensuada possible per evitar el conflicte', ha assegurat Portabella, que ha recordat els diversos dèficits democràtics dels darreres mesos, com és el cas dels Jocs Olímpics d'Hivern o del tramvia per la Diagonal. Malgrat aquesta contundència, Portabella ha recordat que Esquerra no està d'acord amb l'ús de la burca i el nicab.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
15 de juny de 2010, 10.32 h

No sóc ni de bon tros cap simpatitzant de l'alcalde Hereu. Diré més, no sóc ni de Barcelona ni de la província. Dit això he de dir-li Sr. Portabella que jo que sóc republicà, la qual cosa no vol dir que sigui militant del partit que representa vostè, i trobo que el decret d'aquesta prohibició encara és aigualit, perquè jo el prohibiria arreu de l'estat i a qualsevol dels llocs de pública afluència de ciutadans. Si volen portar burca o aquesta mena de vestimentes, se'n diguin el nom... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
15 de juny de 2010, 09.15 h

No juguis a despistar tripartidista Portabella, que sabém que encara hi tens a tot el teu equip a l'ajuntament de Barcelona.

Com sempre, els d'ERC teniu "equidistància electoral transitòria", que ja ens ho tenim ben aprés aixó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.