directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Veïns de Bellaterra tallen la carretera de Sant Cugat amb urnes del 9N per la segregació de Cerdanyola

Van guanyar una consulta amb un 94% del sí

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Coincidint que tot just fa un any del 9N, un centenar de veïns de Bellaterra han tallat la carretera de Bellaterra a Sant Cugat just a sobre de la cruïlla amb l'AP-7, amb urnes del 9N per demanar respecte al resultat de la consulta feta durant el mes de setembre d'aquest any on hi va haver una participació del 54% (la segona amb més participació a Catalunya) i amb un 94% a favor de la separació. 


bellaterra, cerdanyola, urnes,
Veïns de Bellaterra reclamen la independència de Cerdanyola
© Gerard Sesé

Comparteix
   


Etiquetes
Des de dos quarts de 8 fins a dos quarts de 9 un centenar de veïns de Bellaterra ha tallat la carretera que la uneix amb Sant Cugat per demanar respecte a la consulta que va realitzar fa un parell de mesos on el sí es va imposar amb 94% amb un total del 54% de participació. El tall ha tingut el seu efecte mediàtic, ja que tant TV3 com televisió espanyola han acudit a la manifestació dels veïns de Bellaterra. Ramon Andreu, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) ha explicat que l'alcaldia de Cerdanyola en mans de la CUP i altres partits a favor del dret a decidir per a Catalunya ara neguen fer cas al resultat d'aquesta consulta.

Unitat a Bellaterra
A l'encara barri, existeix unanimitat entre tots els partits polítics, Convergència, Esquerra i, fins i tot, el PP. Aquest últim també a Cerdanyola i portarà el cas al Parlament de Catalunya. Tots entenen també, segons Ramon Andreu, que Bellaterra seria perfectament sostenible a escala econòmica i que no caldria ampliar les infraestructures i despesa pública.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Coloma fletxa Santa Coloma de Farnes
9 de novembre de 2015, 17.54 h

#2 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
9 de novembre de 2015, 17.30 h

Queridos NAZIS,

Mad MaSS es un cadáver politico, la CUP lo ha enterrado, no ha funcionado el intento en varias elecciones que “la voluntad d´un poble” le diera la mayoria absoluta para esconder sus corruptelas tras la estelada pero el pueblo le ha dicho en CADA eleccion y cada vez con mas rotundidad que NO, su partido ha ido perdiendo votantes y, por consiguiente poder y diputados a cada eleccion. La enesima prueba es que CDC no aceptara otro Presi que no sea el Mass porque no es un par... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de novembre de 2015, 12.36 h




Molt ben fet, Cerdanyolencs Bellaterrencs, (tot i que no "demanen la independència DE CERDANYOLA" , com diu el peu de foto, sinó de Catalunya, suposo)

Però consti que de fet NO NECESSITEM CAP VOTACIÓ NI CAP REFERÈNDUM:

Va necessitar un referèndum la Índia, per a independitzar-se d'Anglaterra? I el "Marruecos espanyol" va celebrar alguna mena de consulta?

Catalunya va ser annexionada a Espanya de resultes d'una barreja de maniobres polítiques, casaments monàrquics i derrotes en ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.