directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

Un PSC abocat al pou intenta rentar la cara de la seva candidata

Federalistes d’Esquerres anuncia una gran trobada de federalisme demà a Santa Coloma de Gramenet, amb xerrades i intervencions per videoconferència

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El corrent de l’òrbita del PSC ha muntat un macroacte per demà al matí on intentarà confrontar des d’una vessant intel·lectual el concepte de la unitat d’Espanya al secessionisme català, emparant-se en el paradigma escocès, referent invàlid a Catalunya.

 

El PSC intenta rentar la cara a Chacón mentre aquesta s'esforça a atiar l'odi
El PSC intenta rentar la cara a Chacón mentre aquesta s'esforça a atiar l'odi

Comparteix
   


Etiquetes

El referèndum que el PSC no va voler

No és cap notícia que Catalunya hagués desitjat un referèndum com el d’Escòcia, per decidir sobre la independència. Aquest extrem és el que ha buscat obviar l’establishment espanyol que és conscient que, de permetre un referèndum, el podria perdre, no com a Escòcia. Tant PP, com el PSOE i Ciudadanos no en volen sentir ni a parlar, i el PSC fins i tot es va despenjar de la petició de referèndum que es va fer des de Catalunya. Ara ja o defensa ni el dret a decidir.

El PSC intenta crear una màscara a Catalunya de tolerància a un mes dels comicis

Malgrat això, el corrent ‘Federalistes d’Esquerres’, vol tornar a llaurar una imatge de tolerància envers aquesta qüestió, organitzant un seminari que es podrà seguir per streaming entre intel·lectuals i personalitats de l’òrbita socialista i de les essències d’ICV i el PSUC. L’acte, que tindrà lloc demà de 10h a 14h a Santa Coloma de Gramenet, serà introduït per l’alcaldessa Núria Parlón, que va haver de fer veritables equilibris la darrera legislatura al Parlament, per no sortir esquitxada de la crisi del seu partit, i ara s’ha aferrat al seu fortí colomenc.

Rentar la cara a Carme Chacón?

Sota el títol “Federalisme vs Secessionisme a Europa: els casos de Catalunya i Escòcia”, l’entitat vol fer una reflexió i comparar les realitats d’Escòcia i de Catalunya. Posteriorment, hi haurà una altra tertúlia on s’explicaran les “raons del federalisme”, i es projectaran vídeos de personalitats com ara la cineasta Isabel Coixet, o l’exministre Gabilondo. El PSC de Miquel Iceta intentarà rentar la cara de la seva candidata, Carme Chacón, mentre aquesta seguirà destil·lant autoodi contra Catalunya i la voluntat popular, amb les seves intervencions incendiaries sobre l'actualitat política, a la caça d'un escó al Congrés.
 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
22 de novembre de 2015, 15.55 h

lletja i asquerosa


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
jaume fletxa Esplugues.
22 de novembre de 2015, 12.45 h

#19 S'agraex la correccio , com que no ho se tot m'agrada aprendre.Ja veig que estas picat per els quatre bastons d'hair per la nit.
No t'amoinis , que els teus amics ja estan preparant un recurs al constitucional perque anul·lin el partit ,retirint el punts i sancionin al Barça.
Motiu ,"no actuar comforme a derecho,no respetando las 24 horas reglamentarias de duelo ,en la conmemoracion de los 40 años del obito del Caudillo "
PD. Quasibe sona be ,pot ser ho recullin al diccionari la propera ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
22 de novembre de 2015, 10.10 h



#19 Qui creus, pobre pallús, que pot fer cas de les teves PAPANATADES CANTIMFLESQUES, sabent com sabem tots (perquè tu mateix t'has cuidat de demostrar-nos-ho palesament) que ets un pobre ANALFABET PEDANT que vols anar de savi però fots unes FALTES D'ORTOGRAFIA pròpies de nen de parvulari.

De tant en tant convé que et recordi les FALTES ANALFABURRES que fas, per tal de "rebaixar-te els fums" que manifestes com a bon esPANOLI .

De manera que, aquí va una llista de les faltes que jo he... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
22 de novembre de 2015, 09.19 h

#8 En que calle hace la carrera la putita mona Chacon? y que precio tiene? Iceta, le pagais la SS a la putita de madrid del cielo, guapeton?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
21 de novembre de 2015, 23.26 h




Els caspanyates estan tan ESPANTATS amb la IMPARABLE INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, que estan donant L'ESPECTACLE MÉS RIDÍCUL QUE HAN DONAT EN ELS DARRERS TRES SEGLES, . . .


. . . que ja és dir, perquè mira que n'és de ridícul que en 1898 declaressin la guerra als Estats Units, GUERRA QUE VAREN PERDRE COM TOTES LES GUERRES EXTERIORS DELS DARRERS QUATRE SEGLES, tant li fa que fos contra Anglaterra, contra França, contra sudamericans o fins i tot contra els MAGREBINS. .


* * * * * *


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
pengyu fletxa Tarragona
21 de novembre de 2015, 22.19 h

Esta mañana en Santa Coloma de Gramanet, la sra. Chacon ha apelado magistralmente como siempre hace ha la memoria del bueno de Ernest Lluch, refiriendose que no tolerarìa una Catalunya rota, me he quedado con las ganas de decirle que Ernest Lluc, igual que los Maragall se hubiera ido de este partido, que no tiene nada de Catalan pero si mucho de español. Recordar que la sra. Chacon hace mucho tiempo que dejò ser socialista para ir a vivir en una torre de lujo situada en el el barrio de la b... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
21 de novembre de 2015, 21.48 h

HOY RAFA BENITEZ HA HECHO MAS CONTRA LA INDEPENDENCIA SEPARATISTA QUE NADIE EN LOS ULTIMOS 5 AÑOS.

¿QUIEN VA A QUERER PERDERSE NOCHES COMO ESTA DE FUTBOL?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
pepet fletxa el vendrell
21 de novembre de 2015, 19.52 h

Si fuera sociata me caería la cara de vergüenza que unos aprendices C,s me jodieran los votos de los no ntegrados a esta generosa tierra que los acogió con toda la bondad, menuda TOTILA han escogido como candidata VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL .UN DE SOL NO DOS
21 de novembre de 2015, 16.10 h

RENTAR EL P.S.C. es eliminar a ICETA LA CAGA A FRACASSAT Te un gran Fracás politic a de MARXAR Altra a de portar EL P.S.C. no importa no sapiga BALLAR Lo que a de saber es portar el Partit a bon PORT ICETA No hu a fet ADEU ICETA BON VENT I BARCA NOVA ... LA Cara NETA DE UN PARTIT Es molt facil san de treura ALS CORRUPTES Els que ban FRACASSAR TENIR ALGUN FRACÁS Recordu ARTUR MAS Porta alguns Fracoasos EN Anteriores Eleccions Catalanes i Europeas FRACÁS Con Preside... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL .UN DE SOL NO DOS
21 de novembre de 2015, 16.05 h

CARME CHACON TE LA CARA NETA Molt Facil ella no es Corrupta con hu son molts altres Socialistas altres de Convergencia altres de UNIO altres del P.P. .. A JORDI PUJOL EX-PRESIDENT DE CATALUNYA FUNDADOR DE C.I.U. JA NO LI SERVEIX DE RES QUES POGUI RENTAR LA CARA LA CARA VERITAT Ni a RODRIGO RATO Tampoc he ni a FELIX MILLET ni a BARCENAS Ni al SR EX-Alcalde de Sabadel SR BUSTOS NI ELS PUTES 40 ALCALDES CORRUPTES I LLADRES Que ban COBRAR SOBRESOUS EN D... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.