directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Turisme busca 'fans' de Catalunya entre el públic espanyol i català

Custo Dalmau, Gemma Mengual, Bojan Krkic, Josep Carreras i Ferran Adrià promocionen el país

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Generalitat ha presentat aquest divendres la nova campanya de turisme, que té com a principal objectiu incidir en el públic espanyol i català. Amb el lema és 'Sóc fan de Catalunya', evolució de l'eslògan de l'anterior campanya 'Fes-te fan de Catalunya', la promoció compta amb cares conegudes com el xef Ferran Adrià, el dissenyador Custo Dalmau, la nedadora de natació sincronitzada Gemma Mengual, el futbolista Bojan Krkic i el tenor Josep Carreras. La varietat dels 'admirables' escenaris presents en els espots publicitaris van des d'històrics com l'amfiteatre romà de Tarragona, fins a emplaçaments més nous com l'aeroport Lleida-Alguaire, oferint una imatge de 'qualitat' i 'identitat pròpia'.
custo dalmau, turisme de catalunya, lleida alguaire, aeroport
El dissenyador Custo Dalmau, amb l'aeroport de Lleida-Alguaire de fons, en una de les imatges promocionals de la campanya de turisme.

Comparteix
   


Etiquetes
El director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, ha destacat el pes que ha guanyat en els darrers dos anys el turisme local i el de la resta de l'estat espanyol. 'La crisi continua, i la gent seguirà fent els seus viatges a destinacions properes més que no pas a destinacions llunyanes' ha indicat. 'Hem de seguir reforçant el missatge perquè segueixin venint a casa nostra' ha afegit Vilata, dient que aquesta 'pròxima proximitat' pot causar l'efecte a la inversa, és a dir, 'fer que se'n vagin a altres destins que també els són propers'.

A banda de Catalunya, les altres àrees d'interès per on es vol 'captar' visitants són Madrid, Aragó, País Basc i el País Valencià. Segons dades de l'Observatori de Turisme de Catalunya, al 2009 es van registrar 991.000 turistes que eren del País Valencià; 898.000 procedents de Madrid, 778.000 que eren d'Andalusia i 740.000 de l'Aragó. Precisament, els aragonesos són els que més dies van quedar-se de mitjana a Catalunya, amb 7,4, mentre que els valencians van ser els que van estar-s'hi menys, amb 3,9 dies d'estada de mitjana.

La presentació de la campanya ha coincidit amb una reunió de treball que s'ha celebrat aquest divendres a la tarda al Palau de la Generalitat, on el president Montilla i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet han parlat i canviat impressions amb representants del sector turístic i hoteler. A banda de Vilalta, la roda de premsa ha estat conduïda per el secretari general adjunt de Presidència, Jordi Menéndez, i del director de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), Ignasi de Delàs.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Voltaire fletxa Rias baixas
19 de juny de 2010, 12.43 h

Ni seduïnt-los arrivaran mai a estimar-nos tal com som. Aquests del P$C em sembla que fan tard, en aixó de la pedagogia. Ja ho vàren intentar els regionalistes de CyU i mireu a on estem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
19 de juny de 2010, 11.17 h

Ja, ja, ja. Caram de quins botiflers s'ajuden per promocionar Catalunya els de la Generalitat. Aquí només hi falta aquell tan alt que juga a bàsquet a USA, i aquella altra cantant soprano que viu o té ara nacionalitat andorrana per a no pagar impostos aquí. Molt bé !!! Felicitats !!! "Dios los cria i ellos se juntan!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.