directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Colau, ara alcaldessa de Madrid

Les alcaldesses de Barcelona i Madrid intercanviaran les alcaldies per fomentar la relació entre Madrid i Barcelona. Innocentada de la nova política?

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La innocentada de la nova política: Barcelona i Madrid  intercanviaran durant dues setmanes les seves respectives alcaldesses per fomentar la cooperació, explorar iniciatives i compartir les polítiques públiques que ambdues han començat a posar en marxa durant aquests primers mesos de govern, segons informa el web de BComú i d’Ahora Madrid. L'intercanvi, segons expliquen els webs, es produirà en el marc del d'un projecte pilot, "Projecte Pilot d'Alcaldies Rotatives", que ja s’ha experimentat amb anterioritat als països nòrdics, com Suècia o Noruega. Es tracta d'un intercanvi de dues setmanes en el que les alcaldesses podran reunir-se i conèixer els governs municipals i l'organització interna dels consistoris.

Comparteix
   


Etiquetes
Sense govern a Barcelona però tot el temps per fer innocentades

L'intercanvi es concretarà en els primers mesos del 2016, no obstant això les dates definitives depenen de les agendes dels dos consistoris, i encara s'han de concretar. La idea es va gestar a la primera trobada municipalista que es va duu a terme a Barcelona el passat mes de setembre, al fer-se evidents moltes problemàtiques en comú i maneres diverses de legislar al respecte. En alguns actes oficials es podran substituir l'una a l'altra, encara que caldrà cenyir-se a la legislació vigent en el cas dels plens municipals, per exemple.

Colau vol compartir experiències

Ada Colau ha destacat que "és important compartir experiències per millorar les polítiques públiques a les respectives ciutats. Aquesta pot ser una primera prova que després es repliqui a diverses ciutats d'Europa". Per la seva part Manuela Carmena fa temps que ha mostrat el seu interès per conèixer més de prop la realitat de Barcelona i com s'està fent front a diverses problemàtiques com les polítiques d'habitatge o els mecanismes de transparència.

Canelons i entrepà de calamars

Manuela Carmena ja ha anunciat a Ada Colau que ha començat un curs de català. Per la seva banda, Ada Colau destaca que aprofitarà l'estada per millorar el seu accent. "Mai havia menjat canelons el 26 de desembre i m'ha encantat l'experiència", bromejava Manuela Carmena. Ada Colau ha respost que "l'entrepà de calamars sempre m'ha semblat una idea fascinant. Segur que ens el podem emportar a Barcelona per implementar-lo". Més enllà d'aquests episodis anecdòtics la proposta s'augura com una experiència molt enriquidora.
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Irene fletxa BARCELONA
28 de desembre de 2015, 19.16 h

El que ha de fer es recuperar els pisos socials que han xoriçat "els mercats" i fer que la moltissíma gent que viu i dorm al carrer tingui una vida digna. Deixa que Madrid tingui la seva propia política o es que ja eres una venuda????? Gat per Llebre, i si es una innocentada, es de molt mal gust, quina obsesió que té amb la ciutat de Madrid aquesta noia.....

No fas gràcia Colau, ni gens ni mica, cada nit veig mes gent dormint al carrer amb el fred que fa..... i el que vas prometre????? T... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
28 de desembre de 2015, 14.48 h

JUSTA LA FUSTA: UN DESGAVELL!

LA IRRESPONSABILITAT IN EXTREMIS


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
28 de desembre de 2015, 12.12 h

#1 QUERIDOS NAZIS,

YA HACE AÑOS QUE SOIS EL HAZMEREIR INTERNACIONAL.


¿CON EL MAD MASS DE L¡PALETO ITINERANTE Y SUS MENSAJES DECIMONONICOS QUE ESPERABAIS?

TRANQUILOS, YA HAY UNOS SOBRES CAMBIANDO DE MANOS PARA QUE DOS DIPUTADOS DE LA CUP VOTEN AL MAD MASS. NO AGOTEIS EL STOCK DE VALIUM QUE LO VAIS A NECESITAR EN UNOS MESE


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Marc Güell fletxa Barcelona
28 de desembre de 2015, 11.56 h

Fins i tot per fer una innocentada l'ha de fer en clau espanyola!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Isabel C. fletxa Barcelona
28 de desembre de 2015, 11.37 h

Espanyolisme rampant i en estat pur. Tornem a la Catalunya de la cultureta PSC dels anys vuitanta i noranta, aquella que cantava "Barcelona tieneeee el podeeeer... mentre empresonaven independentistes per delicte de pensament.

Sra. Colau, amb l'Alcaldia no s'hi juga. No hem votat Podemos, no hem votat l'Alcaldesa de Madrid i vostè no és ningú per cedir-li l'Alcaldia ni una setmana, ni un dia, ni un minut ni un segon. Si us plau, ERC... si us plau, feu fora d'una vegada a aquest troll espan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
MFX fletxa Girona
28 de desembre de 2015, 11.03 h

Dolent! Dolent!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Cadell fletxa Rubi
28 de desembre de 2015, 10.41 h

No teniu res mes que fer una i l'altra que tocar els collons fent-vos les gracioses? Doncs no feu gracia, foteu fàstic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.