directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Atac furibund de la caverna a una cooperativa de seguretat independentista

Esdevé el blanc de l'unionisme per ser una empresa d'estètica i pensament sobiranista

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

directe!cat ha parlat amb en Carles Roca, un dels fundadors de la cooperativa FiR SCP, una petita empresa de serveis per a cobrir concerts i esdeveniments on tots els treballadors de cara al públic parlen català i porten una armilla que hi diu 'Països Catalans'. Aquesta estètica ha provocat tot tipus d'intoxicacions cap a la cooperativa i els ajuntaments o entitats que van contractar els seus serveis. En declaracions a aquest mitjà Roca ha dit que el seu negoci és legal i ha explicat que elTrinagle mai va voler atendre'l per a modificar la notícia feta de males maneres.

fir scp, empresa de seguretat, cooperativa, carles roca
FiR SCP empresa de seguretat sobiranista

Comparteix
   


Etiquetes
La caverna mediàtica contra una cooperativa catalana
 
FiR CSP és una cooperativa que ha estat motiu d'atac per part de la caverna i l'unionisme perquè ha ofert un servei que fins ara no existia: una empresa de seguretat on tots els membres atenen en català i que, a més, per norma bàsica atén amb bones maneres i educació. Fins i tot, les porres que porten els seus empleats duen estelades i a l'uniforme, una armilla reflectora, hi diu 'Països Catalans'. Ajuntaments tan importants com el de Sant Cugat o les festes de la Creu Alta de Sabadell han contractat els seus serveis.
 
El Triangle, la caverna d'aquí contra l'empresa catalana
 
Primer fou el Triangle amb un article titulat 'Porrazos en catalán' i després diaris espanyols de la caverna com periodistadigital.es o el d'Eduardo Inda Okdiario que se n'han fet ressò. Explica Carles Roca que quan es va assabentar de l'article que li havia fet el Triangle de seguida va contactar amb ells per explicar-los que el que s'hi deia era fals. Narra Carles Roca que el periodista de El triangle va dir que la informació li havia arribat a través d'una noia i que no l'havia comprovat. Després en voler tornar a contactar amb ell, li varen dir des del diari ElTriangle que s'havia trencat una cama. Roca encara espera...
 
Tots els requisits legals amb proves
 
Carles Roca explica a directe!cat que es van constituir com a "FiR scp" iniciant l'empresa entre tres persones, però efectuant actes i serveis com a "personal de control d'accés". Explica que hi ha empreses de vigilants de seguretat amb qui col·laborem. Explica que "a escala individual, també tenim la titulació del 'ministerio del interior' com a vigilants de seguretat.
 
Fins i tot, ens diu que alguna vegada la cooperativa "ha passat una inspecció de la policia administrativa trobant-ho tot correcte". Roca ha volgut aportar-nos un parell de documents que acrediten la legalitat de la seva empresa.
 
Una cooperativa per a les persones
 
Carles Roca explica que ha estat un cop dur per la seva petita empresa i que s'ha vist sense opció a defensar-se. A més, explica que basa la seva contractació a gent que té problemes per a trobar feina: "som un grup de persones variat, hi ha gent gran i gent jove, dones i homes, de diferents orígens, amb diverses coses en comú: professionalitat, bones maneres i, a més, totes també, saben parlar castellà".
 
Èxit de les seves actuacions
 
Sobre la qualitat del seu servei Roca ha volgut destacar que les entitats o empreses que els han contractat "quan han vist qui som i com treballem hem generat confiança. S'ha donat el cas, que ens demanen serveis on el decret no obliga a tenir personal de control d'accés, però en agafar-nos confiança, ho ha preferit.".
 
Atac per ser independentista
 
Roca està convençut que el motiu d'aquest article sense contrastar i del tot malintencionat és perquè són una empresa desacomplexadament sobiranista: "si féssim com les altres empreses convencionals, no ens haguessin fotut canya ni calumnies, és l'única manera que tenen... nosaltres fem un servei que hauria de ser normal".
 
Dard contra elTriangle
 
Roca sentencia per acabar: "En un país normalitzat, aquests articles no sortirien al carrer, els professionals, primer contrastarien les informacions, i demanar treballadores que parlin el català, seria el més lògic i normal".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
BEJOTA fletxa bcn
15 de febrer de 2016, 17.40 h

El Circulo de Empresarios considera que la secesión de Cataluña sería "muy negativa" para la economía.

N.B. LA PARANOIA , FINS I TOT A CATALUNYA , ÉS UNA GREU MALALTIA MENTAL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Robert fletxa Castelldefels
14 de febrer de 2016, 13.40 h

La Seguretat privada també és un servei necessari. Ja era hora que a Catalunya tinguessim una empresa d'aquestes característiques, amb homes i dones professionals, catalano parlants i plenament identificats amb aquesta societat i aquest país, i no tota la patuleia d'espanyolistes i anticatalans fastigosos que malauradament, són majoria a les diverses empreses de seguretat que operen al nostre país.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
JCV fletxa SCd'A
12 de febrer de 2016, 20.01 h

#7 Sí, és veritat, serà igual com els de la Trama Gurtel, Caso Bankia, Caso Rato, Caso Taula, Caso Pokemon, Caso Palma-Arena, Caso Noos amb la vostra infanta real emmerdada fins a les celles, Caso Caja Castilla la Mancha, i per últim el cas aquell que hi està involucrat la mà dreta de la Espe Aguirre, el Cas Barcenas, i per ser justos el cas multimilionari de els ERE's d'Andalusia. I no puc acabar sense esmentar la inspecció que ha tingut avui la seu dels PePerros, la qual veurem com aca... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
12 de febrer de 2016, 18.22 h

ENHORABONA!

VENDREU MÉS QUE MAI!

A PRODUIR FORT. AIXÒ ÉS CAT, NO ESPANYA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa ADIOS MASS ADIOS . VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
12 de febrer de 2016, 16.55 h



QUERIDOS NAZIS,

YA SABEMOS QUIEN SE LLEVARA TODOS OS CONTRATOS EN EDIFICIOS OFICIALES DE LA GENE CATALANA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
AliBay fletxa Cornellà
12 de febrer de 2016, 16.26 h

Estil Triangle i estil Jaume Reixach.

I és una pena. Veure una publicació que s'havia guanyat un respecte, ni que fos per la seva independència, per culpa d'un paràsit fa molta pena.

De totes maneres, acumula ja prous despropòsits o mala fe com perquè el Col·legi de Periodistes pensés en prendre alguna mesura contra ell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Carles Viñals Casado fletxa Sant Vicent del Raspeig
12 de febrer de 2016, 14.08 h

M'agraden aquest tipus de notícies. En vull més. Gràcies a FIR SCP i a les persones que la fan possible.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Arnau fletxa Morvedre
12 de febrer de 2016, 14.05 h

Abans hi havia uns periodistes al Triangle que, certament, eren en general bons professionals. D'un temps ençà, i segurament per la influència del seu director de tota la vida, unionista i socialista declarat, i amb aspectes que algú algun cop haurà d'investigar, l'equitat i rigorositat de les informacions són molt poc fiables, quan no directament manipulades o tergiversades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
12 de febrer de 2016, 10.58 h

MOLT BÉ, PER LA COOPERATIVA LLUITADORA PER ALLIBVERAR-NOS DE LES IMMUNDICIES DEL REGNE D'ESPANYA


Valora aquest comentari:   votar positiu 45   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa barna
12 de febrer de 2016, 10.24 h

Cada dia més clara la nostra posició independent i la dels nostres ciutadans. Cal tenir empenta i desició i valentia i autodeterminació. Endavant companys sense POR! ens ho juguem TOT i s'ha de defensar el procés amb ungles i dents amb paraules i fets contundents.
És que els Catalans som innovadors de mena i treiem pa de les pedres quan cal. VISCA I APLAUDIMENTS PELS QUE FAN RESSÒ D'AQUESTA QUALITAT!


Valora aquest comentari:   votar positiu 33   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.