directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Oriol Pujol adverteix que si compareix Mas també ho haurà de fer Montilla

Pau Molins, l'advocat de Fèlix Millet pel cas Palau, renuncia a defensar-lo

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, creu que si els grups del tripartit volen fer comparèixer al president de CiU, Artur Mas, a la comissió d'investigació del 'cas Palau', també ho haurà de fer el president del Govern, José Montilla, perquè és l'actual president del consorci del Palau de la Música. En declaracions a Catalunya Ràdio, Pujol ha negat 'taxativament' que Convergència tingués concertat amb Fèlix Millet un sistema per cobrar comissions per obra pública després de les informacions aparegudes en diferents mitjans aquest cap de setmana. Les paraules de Pujol coincideixen amb la renúncia del fins ara advocat de Fèlix Millet, Pau Molins, que ha declinat continuant defensar-lo. Molins serà substituït per una advocada del despatx Piqué Vidal.
artur mas, josé montilla, parlament, resolució estatut
Comparteix
   


Etiquetes
El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha explicat que quan aquest cap de setmana passat llegia les informacions sobre el 'cas Palau' pensava 'sant tornem-hi' perquè haurien de donar més explicacions i que les informacions en qüestió eren 'refregides'. Segons Pujol, CiU fa gairebé set anys que dóna explicacions sobre aquestes informacions, que considera que només tenen a veure amb als set convenis que es van signar amb la fundació del Palau de la Música i l'orfeó i els diners dels quals es van anar retornant paulativament en funció del que s'estipulava en un darrer conveni.

Pujol ha dit que l'afirmació apareguda als mitjans on es deia que Millet controlava l'obra pública de CiU el deixa 'garrativat', i ha assegurat que l'única relació que va tenir l'exresponsable de finances de convergència, Carles Torrent, amb el Palau de la Música, és la mateixa que tenia l'actual responsable de finances del partit: la de signar els convenis amb la fundació i l'orfeó, i ha remarcat que aquests no tenen res a veure amb l'obra pública.

Respecte a la comissió d'investigació del 'cas Palau', Pujol ha dit que ells mai s'han negat a que compareguin els responsables d'obres públiques de CiU, Felip Puig i Pere Macies, i ha assegurat que el PP i Ciutadans les van demanar, que CiU hi va votar a favor i que els que s'hi van negar son els membres del tripartit.

On Pujol i CiU creuen que sí que hi ha errors administratius és en l'afer de l'hotel del Palau de la Música i per això ha insistit una vegada més en demanar la compareixença a la comissió del conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells.

Segons Pujol 'és més que evident' que s'insisteixi tant en la compareixença del president de CiU a la comissió i l'ha qualificat de 'tribunal polític i una escabetxina' en vista a unes eleccions que 'segurament estan més a prop que lluny'. Pujol no ha descartat que Mas comparegui a la comissió, però ha dit que si ho fa, també ho haurà de fer el president de la Generalitat, José Montilla, perquè és alhora el president del consorci, d'on 'han volat entre cinc i deu milions d'euros, al marge dels de l'hotel'.

L'advocat de Fèlix Millet, Pau Molins, renuncia a defensar-lo

Per la seva banda, l'advocat Pau Molins ha renunciat aquest dilluns a la defensa de Fèlix Millet pels casos relacionats amb el Palau de la Música. El lletrat ha aportat aquest matí un document a la jutgessa del cas de l'hotel on fa efectiva la seva renuncia i ha passat el cas a una advocada del despatx Piqué Vidal, que ja portava la defensa de l'esposa de Millet, Marta Vallès. En el cas del desfalc del Palau, encara no es pot confirmar si també ella serà qui defensi Millet. De moment, es desconeixen els motius de la renúncia de Molins al cas, però la seva nova advocada ja s'ha fet càrrec de les declaracions d'aquest dilluns. L'advocat de Jordi Montull, per la seva part, sí que es manté al costat del seu client.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
D fletxa Catalonia
28 de juny de 2010, 16.50 h

Si l´alcaldable de CIU, senyoret Mas, ha d´anar a donar explicacions a la comissió anti-politics-corruptes, també hi han d´anar Messié Sarkozy i en Mister Obama. No faltava més. El nivell intel.lectual dels dirigents de CIU cada cop és més baix. lladres! exuses de lladre!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
observador fletxa barcelona
28 de juny de 2010, 16.35 h

i si no canta, Millet es podrirà a la pressó. i la clau de la cel.la els catalans la tirarem al fons del mar i als naïfs convergents de CIU el més probable és que també.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
jm fletxa bcn
28 de juny de 2010, 14.13 h

L'ex advocat d'en Millet diu "que ha perdut la confiança en el seu client".
Ara el defesanrà un expert en temes convergents com Banca Catalana


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
28 de juny de 2010, 14.01 h

#5 Millet no ha canviat d'advocat, ha sigut l'advocat de Millet qui l'ha deixat.

Be, suposo que aqiest matis és massa rebiscat per les ments naïfs.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
observador fletxa barcelona
28 de juny de 2010, 13.35 h

Si Millet canta, CIU farà aigües per tota la bruticia i tots els diners que han arribat a "moure" i no valdrà l´excusa d´insultar independentistes d´ERC, periodistes o qui passi per allà. Convergents, jo de vosaltres em posaria nerviós ja ho sé que ho esteu i molt, sobretot el clan dels Pujol, però millet ha canviat d´advocat i com la nova estratègia de defensa sigui la de col´laboració amb la justicia, se sabrà tota la veritat sobre CIU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
MONTSE fletxa Barcelona
28 de juny de 2010, 12.46 h

ERC ja té les mas brutes per protegir als socialistes a l'ajuntament i a la Generalitat. Potser fins i tot també està emmerdada amb adjudicacions i increments pressupostaris tan sospitosos com els de l'Hospital del baix Llobregat. Crec que l'autèntica por del Tripartit a no repetir i sobretot a perdre l'ajuntament de BCN i la diputació és la merda que pot sortir a la llum amb la xarxa d'empreses "amigues". 30 anys donen per molt.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
28 de juny de 2010, 12.42 h

EXPULSAR de tor arreu de la nació a les màfies socialistes i convergents es avui una necessitat vital per la supervivència nacional catalana com poble digne i lliure. NI UN SOL VOT MAI MES a socialistes i convergents..!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
REAGRUPEM-NOS fletxa Barcelona
28 de juny de 2010, 12.25 h

Sociovergència putrefacta, recolçada pels extrems pel PP i per ERC i ICV. Cal aire fresc al Parlament. Laporta i Carretero tenen a les seves mans aplegar tot l'independentisme català. Fem-los costat perquè ni en el pitjor dels escensaris ens podrien decebre tant com ho ha fet l'ERC de Puigcercós i Carod.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
28 de juny de 2010, 11.34 h

La família que discuteix unida continua unida. I esperem que, continuen units o no, ho facen a presó si són responsables de delictes. La sociovergència és el major càncer de Catalunya, és el cavall de Troia de l'espanyolisme, i a més, és una estructura profundament putrefacta per l'acció de la corrupció. Una demostració de la salut democràtica de la societat catalana serà veure si els fan baixar en conjunt dels actuals 85 diputats actuals i a cadascú dels dos de forma individual.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.