directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Acte de Sobirania celebrarà la sentència amb cava a la plaça Sant Jaume

L'entitat festejarà la retallada de l'Estatut al·legant que la independència de Catalunya és més propera

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Enmig de la indignació general per la sentència de l'Estatut, hi ha qui vol veure-hi més enllà i lluny de lamentacions el que faran es celebrar el dictamen dels magistrats. És el cas de l'entitat Acte de Sobirania, que ha convocat a les 8 del vespre un acte a la plaça Sant Jaume per celebrar que després de la sentència el camí cap a la independència de Catalunya és inevitable. Durant l'acte es demanarà que es ratifiqui l'Estatut aprovat pel parlament el 30 de setembre de 2005 alhora que també que els partits polítics presentin en els seus programes electorals una consulta sobre la independència de Catalunya. Acte de sobirania repartirà cava per brindar sobre el futur de Catalunya. Per la seva banda la CUP de Girona també ha convocat una manifestació en contra de la sentència del TC, a les 8 del vespre a la plaça del vi.

Comparteix
   


Etiquetes
L'entitat Acte de Sobirania ha convocat a les 8 del vespre una trobada a la plaça  Sant Jaume per celebrar la sentència sobre l'Estatut. Més enllà de la indignació generada a la societat catalana per la sentència, l'entitat fa un pas més enllà i festejarà davant la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona que finalment el TC hagi fallat el text estatutari. Amb la idea que els magistrats del Tribunal Constitucional han marcat un camí inevitable cap a la independència de Catalunya, l'entitat oferirà una copa de cava a tots els manifestants. L'entitat també convoca aquesta trobada per instar al parlament a que ratifiqui l'Estatut acordat el 30 de setembre de 2005 al parlament de Catalunya, així com també per demanar a les forces polítiques que duguin en el seu programa electoral una convocatòria de referèndum per la independència de Catalunya. Acte de Sobirania va néixer arrel del conflicte de l'Estatut que ha estat gairebé quatre anys esperant una sentència que finalment ha arribat. L'entitat dóna suport també als referèndums sobre la independència que es realitzen arreu del territori català.

Per la seva banda la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona ha convocat aquest vespre una manifestació contraria a la sentència del Tribunal Constitucional i a favor de la independència de Catalunya. La trobada tindrà lloc a les 8 del vespre a la plaça del vi.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
29 de juny de 2010, 22.10 h

Queda constatat davant d'Europa que Espanya és una dictadura!
Adéu Espanya! :-(
Hola Europa! :-)

Visca la Democràcia!
Visca la Constitució Catalana!
Visca la Llibertat!
Visca Catalunya Estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
29 de juny de 2010, 18.43 h

EXPULSEM, DESTERREM-LOS i EMPRESONEM-LOS a tots els UNIONISTES MAFIOSOS de la SOCIOVERGÈNCIA CORRUPTA que tan de mal esta fent a Catalunya.
Treballem plegats per assolir una nova majoria social de diputats i diputades INDEPENDENTISTES al proper Parlament. Aprofitem les properes eleccions, per EXPULSAR als UNIONISTES socialistes i convergents d'arreu de la nació catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pako fletxa VdG
29 de juny de 2010, 17.16 h

Doncs no em sembla bona idea festejar que un tribunal franquista s'hagi passat pel forro la voluntat del poble català, del parlament i del congrés...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.