directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Homs escèptic davant la reunió entre Rajoy i Puigdemont

El portaveu de DL, convençut que la causa del 9-N tirarà endavant: "A nosaltres qui ens busca les pessigolles és la fiscalia i no Manos Limpias"

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El portaveu de Democràcia i Llibertat (DL), Francesc Homs, afronta amb escepticisme i amb "poques esperances" la reunió del proper 20 d'abril a la Moncloa entre Rajoy i Puigdemont. "El president li posarà sobre la taula el procés, però també qüestions del dia a dia que cal resoldre amb urgència", ha assenyalat Homs al 'Via Lliure' de Rac1. "Hi ha una cosa pitjor que no haver fet cap reunió des de fa un any i mig, i és que del plantejament de les 23 propostes que va fer el president Mas no n'hem obtingut cap resposta, tot i que moltes demanaven el simple compliment de lleis vigents", ha recordat el portaveu de DL, que també s'ha mostrat convençut que la causa del 9-N tirarà endavant tot i la polèmica amb Manos Limpias. "A nosaltres qui ens busca les pessigolles i vol posar-nos a la presó és la fiscalia", ha afirmat Homs.

francesc homs, cdc, dill
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes

"Així com a l'infanta l'acusació s'aguanta per Manos Limpias i la fiscalia es va dedicar a dir coses com que 'hacienda no somos todos'", ha ironitzat el portaveu de Democràcia i Llibertat, "en el meu cas és la pròpia fiscalia la que ens ha enfilat". "Qui ens busca les pessigolles i qui ens vol posar a la presó per posar les urnes és la fiscalia i no veig que estigui en situació d'afluixar", ha insistit Homs, que ha volgut posar sobre la taula una "gran contradicció" de l'ens ja que inicialment no va veure cap indici de delicte en el 9-N per unanimitat de la Junta de fiscals de Catalunya. "I ara els hi veuen tots, van canviar de criteri", ha puntualitzat el portaveu de DL al Congrés, que ha descartat haver rebut cap tipus de pressió del sindicat ultradretà Manos Limpias.
 
"A mi no m'han intentat extorquir i, a més a més, un sindicat feixista d'aquestes característiques ho hagués tingut molt malament", ha precisat Homs. "Mercadegen amb la informació. Manos Limpias era una font que de vegades es personava en una causa simplement per tenir accés a l'expedient i llavors la passaven", ha valorat el portaveu de Democràcia i Llibertat. "És arxiconegut en els medis judicials i periodístics que en una causa quan hi ha Manos Limpias automàticament passa a la premsa. I a canvi d'això jo crec que han tingut certa protecció en alguns mitjans", ha conclòs Homs.

 
 
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Synera fletxa Barcelona
16 d'abril de 2016, 13.38 h

I jo també com la majoria de catalans. Una comèdia!

Cap pas enrera. Sempre més endevant!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.