directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Susanna Griso, retratada

La periodista renya Miguel Àngel Rodríguez per la piulada masclista sobre Arrimadas, però va sortir en defensa de l’afusellament de Mas que defensava l’exportaveu d’Aznar

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La presentadora d’’Espejo público’ ha quedat en evidència pel seu doble raser a l’hora de reprovar les paraules d’un dels seus tertulians estrella. Després de la piulada de l’exportaveu d’Aznar, Miguel Ángel Rodríguez, on assegurava que: “Arrimadas es físicament atractiva com a femella jove. Políticament és inconsistent”, Griso va respondre-li a Twitter amb una estirada d’orelles. El fet contrasta amb la justificació que va fer la periodista de les paraules de Rodríguez, l’octubre de 2014, quan en directe que va proposar afusellar Mas, el dia que coincidia amb l’aniversari de l’afusellament de Companys. Llavors Griso va justificar Rodríguez assegurant que parlava de forma “metafòrica i no literal” i que estava mal interpretat, i també va afegir que “també fa mal escoltar Artur Mas parlar que el govern espanyol és un adversari”.
 “Ay que bruto eres!”

Rodríguez va argumentar que “Mas vol ser víctima d’alguna cosa. I com ningú li fa cas, està desesperat, el que li manca és un afusellament, aleshores estaria molt millor” , i després de l’expressió de la Griso: “Ay que bruto eres!”, l'exportaveu  va insistir que "el que li manca és això", referint-se a l'afusellament, i va afegir que el que vol Mas és que el govern espanyol li envií la Guàrdia Civil, o que treguin els canons. “Es veu que entre els dirigents espanyols és tradició afusellar presidents de la Generalitat o treure els canons contra els catalans”, va cloure Rodríguez davant la passivitat de Griso.

T’aprecio, però t’estiro les orelles

En canvi,  després de la piulada masclista de Rodríguez, Griso va piular: Jo amb  Miguel Ángel he tingut moltíssimes bronques, però he de dir que és una persona que aprecio i per això em fa tant de mal el tuit que ha escrit; i des d'aquí Miguel Ángel et faig una estirada d'orelles. Després te la faré personalment”. En una altra piulada va afegir: “Tenim molta feina davant les dones, eh”.

Se li veu el llautó

En resum, demanar l’afusellament del president de Catalunya en l’aniversari de l’assassinat del president Companys, és una metàfora mal interpretada i Mas s’ho ha buscat perquè parla de l’Estat espanyol com a adversari, però fer un comentari masclista de la cap de l’oposició del Parlament català i diputada de Ciudadanos, Inés Arrimadas, mereix una doble estirada d’orelles, això sí, sempre amable.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
29 d'abril de 2016, 10.48 h

Dirli Borratxo a Miguel Àngel Rodrigues Ex-Portaveu del Govern de Aznar , es dir la veritat es un Alcoholic li agrada molt beure alcohol , aixo es nota amb galtes ben bermelles moltes vegades i amb la cara paga este tio ..Tambe con diu les coses i les que diu Cuan fan anuncis la televició el deu anar fer un trago una copa de algu per poguer aguanta be ..EL Ban atrapar Borratxo con el Ex- Torero portan el cotxe el EX-TORERO Va matar una persona i ja esta lliure con si res es fet .... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
29 d'abril de 2016, 09.26 h


En Rodriguez està com un trò. MOLT SOVINT L'HEM VIST "FORA DE LLOC I CRIDANT COM UN BOIX"

I LA GRISSO ES DEL BARÇA, SI, PERÒ FA MASSAS ANYS QUE TREBALLA I VIU A MADRID.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
29 d'abril de 2016, 08.53 h

EL CONGRÉS USA ACLAREIX EN UN INFORME QUE ACOMPLIRAN AQUEST DICTAMEN EN CAS DE INDEPENDÈNCIA DE CAT. QUE LA VOLUNTAT DELS CATALANAS ESTÀ PER DAMUNT DE LA CONSTITUCIÓ:


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
28 d'abril de 2016, 22.39 h

2 ) Aixo no es LA MARCA ESPANYA .. Si no lo PITJOR que te ESPAÑA .. Este tio perjudica LA MARCA ESPAÑA y la Himagen de España a La Unio Europea Pero cosa me agrada quels mateixos Espanyols perjudiquin la seva MARCA ESPAÑA .. Els catalans nomes cal mirar con cau El imperio Espanyol abans i tot de tenir LA INDEPENDENCIA No digueu no ES UN RIDICUL que no tingui un Govern Espanyol per que P.ÑP. Y P.S.O.E. No es tragan no defensen pas els interesos de Españ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
28 d'abril de 2016, 21.51 h

Mireu lo que digui un Pocasolta Alcoholico Borratxo con Miguel Àngel Rodriguez Ex-Portaveu del Govern del P.P. de Aznar no li teniu que fer ni cas . Va tenir problemes greus amb el Alcohol el ban atrapar borratxo portan el Cotxe fa temps .. Per lo tan pensu si esta casado segur maltracta ala dona Pero en costaria de creura que un tio con el pogues tenir una dona ..NO la sabria pas respectar cap Borratxo hu a fet mai las pican , insulten criden i pican ..EL P.P. DE AZNAR Que va ana... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
28 d'abril de 2016, 19.39 h

MARCA ESPANYA


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
pep fletxa Barcelona
28 d'abril de 2016, 19.29 h

La Susanna sin maquillaje:
http://spaincrisis.blogspot.com/2013/12/susanna-griso-sin-materia-gris.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.