directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciudadanos, del partit taronja al partit negre

Militants de Ciudadanos a Jaén descriuen el partit com "una màfia i una secta"

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

directe!cat us ha anat narrant les barbaritats, corrupteles, falta de llibertats i altres greuges que pateixen els militars de base de Ciudadanos, els que veritablement treballen al carrer. A Catalunya ja hi ha moltes ciutats on exmilitants del partit d'Albert Rivera, han denunciat fets i problemàtiques molt similars fruit de les males pràctiques del partit unionista. En menys d'un any de la seva implantació a l'Estat, es repeteix la seqüència a diferents pobles espanyols.

albert rivera, ciudadanos
La fosca ombra de Rivera

Comparteix
   


Etiquetes
Tres regidors i ara exmilitants Ciudadanos s''han atrevit a denunciar les pràctiques 'mafioses' del partit d'Albert Rivera. En aquesta ocasió ha estat a Jaén. Salut Anguita, Víctor Santiago i Iván Martínez són tres joves (advocada, periodista i enginyer, respectivament) que van decidir sumar-se al projecte "il·lusionant" de Ciutadans a Jaén "per canviar les coses a la nostra ciutat i al nostre país". Però han acabat deixant el partit denunciant que és una secta.
 
Una màfia i una secta

Defineixen Ciudadanos com "una màfia i una secta", en al·lusió a la forma d'actuar del partit de Rivera. Els tres exmilitants del partit taronja només vuit mesos després d'aconseguir tres regidors a Jaén, després de moltes hores i dedicació, tots ells han renegat de Ciudadanos i es mantenen com no adscrits "perquè els veïns ens van votar per canviar les coses, no per fer-les igual que aquells als quals tant hem criticat", diuen.

Finançament il·legal

Un dels fets més escandalosos és la gestió econòmica que Ciudadanos imposa als seus regidors perquè els obliga a ingressar les assignacions que reben dels seus ajuntaments en comptes d'una única sucursal de Madrid controlades per dues persones alienes als grups municipals , el vicesecretari general, José Manuel Villegas, i el secretari de Finances, Carlos Cuadrado.
 
Després de les informacions de laRazon.es sobre la Carta Ètica i Financera per la qual Ciutadans obliga a tots els seus candidats a destinar aquests diners municipals a pagar crèdits del partit per a campanyes electorals, la direcció nacional del partit de Rivera ha hagut de reconèixer que el paràgraf en qüestió "no és molt afortunat i caldrà canviar", perquè no es refereix a les assignacions municipals, sinó a les subvencions estatals pels vots de cada municipi, segons l'última versió de Ciutadans. "Menteixen per la gola, tots sabíem que aquest punt de la Carta Ètica es referia als diners dels grups municipals i així hauria seguit si no s'hagués destapat".

Qui vulgui quelcom que s'ho pagui!

També recorden que ells mateixos van posar sobre la taula més de 20.000 euros per implantar Ciutadans a la seva ciutat i per finançar la campanya electoral, ja que el seu partit els va dir que "qui vulgui alguna cosa, que s'ho pagui". Però, després de les eleccions, Ciudadanos els va pressionar exigint-los els originals d'aquestes factures i que les posessin a nom de Ciutadans.
 
Els que discrepen, expulsats
 
Una altra circumstància on coincideixen no només ells, sinó altres ex de Ciudadanos d'altres parts de l'Estat, és "la manca total de democràcia interna: qui es queixa o acudeix al Comitè de Garanties, acaba expulsat".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
Pepet fletxa El Vendrell
4 de maig de 2016, 20.22 h

Los catalanes los conocemos perfectamente son como son, pero la culpa es de los miserables que les votan solo para ir en contra de Catalunya pandilla de renegados de la tierra que les dio de comer muertos de hambre y miserables esto es lo que son VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
4 de maig de 2016, 18.33 h

Y CONOCEREIS LA VERDAD. Y LA VERDAD OS HARA LIBRES.

La Generalitat empieza a devolver documentos al Archivo de Salamanca
El presidente de la asociación Salvar el Archivo de Salamanca, Policarpo Sánchez, atribuye el gesto a la presión social, política y judicial

Ha subrayado que la devolución a Salamanca se ha llevado en "total secreto", sin informar a los investigadores, ni a los ciudadanos.

Sánchez ha precisado que no es la primera vez que la Generalitat devuelve papeles, pero por "... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Jaume fletxa Barcelona
4 de maig de 2016, 12.07 h

CIUDADANOS, UN PRODUCTE FATXENDA DE SLOGANS, BANCS I TELES

Era més que previsible. Només veient qui és el líder, el Perruquetes Rivera (perruca de 30.000 Euros) i que tenen militants tant 'bons' com el Girauta, l'Arrimadas, el Cañas, el Nart, el Garicano, etc,... il.luminats pel Francesc de Carreras (alies el Consti), n'hi ha per apretar a corrrer.

En breu: els han finançat els Bancs (Sabadell al davant) i l'Ibex-35, els han fet la gara-gara moltes Teles i Ràdios (a base de pasta clar)... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
4 de maig de 2016, 11.05 h

Doncs després de llegir, pense que aquest partit passa de "taronja" a "butanero o carabassa". Deixeu això de "partit taronja" que amb el "naranjito" (UV Lizondo) ja en vàrem tenir prou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
4 de maig de 2016, 10.58 h

CIUDADANOS C's I EL SEU ALBERT RIVERA, NOMÉS SABEN DEFENSAR L'STATUS QUO, A ANDALUSIA, HAN DIT DISBARATS, I COM A TOTA LA DRETA I PERPETUA DRETA NACIONALISTA IMPERIALISTA ESPANYOLA, MAI HA ABORDAT EL PROBLEMA DELS TERRATINENTS ANDALUSOS QUE MANTENEN AL SEU POBLE AMB UN SISTEMA FEUDAL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
4 de maig de 2016, 10.08 h

Màfia, secta,... a què em sona això ? Rivera, C´s, Rajoy, PP, Aragoneses, Bejota, Fascista Vic, Catalanipotecus... Tots són el mateix. Restes de residus espanyols. Ells cap a Àfrica, nosaltres l´UE.
Visca Catalunya independent.
´´*``


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
4 de maig de 2016, 09.19 h

Què s'ha disfressat de "La Máscara" aquest paio?

Entre les.disfresses de la senyoreta Pepis, en Canyes i aquest de la foto s'han guanat una representació folclòrica a "El Molino".


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
4 de maig de 2016, 09.09 h

Cañas, como tienes la cuenta corriente, CHORIZO DE ESPAÑA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
4 de maig de 2016, 08.41 h

El que es greu, es que fan una donació sense pagar l'impost de donacions els MOLT LLADRES DE CIUDADANOS, partit d'estraperlistes i lladres antisocials


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
4 de maig de 2016, 07.50 h

Mentre hi hagi burros alguns aniran a cavall.

Imagineu al govern a aquests alguns en mans dels quals ningú deixaria els seus negocis?


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.