directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montilla planta Terribas i evita donar explicacions en horari de màxima audiència

L'entrevista, anunciada des de fa dies, s'ha ajornat a petició de Presidència

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

A hores d'ara el PSC manté divergències importants de discurs en el sí del mateix partit respecte al trinxament de l'Estatut. Si bé la postura oficial del PSC és reivindicativa, i per això assistiran a la manifestació del proper 10 de juliol, el líder estatal dels socialistes, José Luís Rodríguez Zapatero, celebrava la sentència com el 'punt i final' de les reivindicacions catalanes, i la socialista catalana Carme Chacón el secundava afirmant que no anirà a la manifestació perquè està 'satisfeta' amb la retallada. Per evitar fer pal·leses aquestes contradiccions flagrants dins el partit, els socialistes han anul·lat l'entrevista que la directora de TV3, Mònica Terribas, havia de fer a Montilla aquest dijous. Des de TV3 han lamentat la 'plantada' del president de la Generalitat, i a través d'un breu comunicat deixant clar que l'entrevista s'ha ajornat, indefinidament, a proposta de Presidència.
mònica terribas jose montilla
Comparteix
   


Etiquetes
A l'entrevista, Mònica Terribas pretenia interrogar el president de la Generalitat sobre la resposta institucional, després que els deu magistrats del Tribunal Constitucional espanyol hagin esmicolat el gruix de l'Estatut d'Autonomia aprovat pels catalans en referèndum. Amb el rigor que la caracteritza, Terribas hagués preguntat al president sobre la reacció institucional que prepara la Generalitat, i hagués demanat explicacions en nom de la ciutadania sobre el futur del país i l'escenari que s'obre ara amb un Estatut que, tot i estar desplegant-se, ha estat jurídicament escapçat.

Conscients que la darrera entrevista de l'exconductora de 'La nit al dia' a Montilla va acabar amb un allau de crítiques des de files socialistes arran de la suposada 'contundència' de la periodista cap al president, des del PSC haurien preferit quedar malament no presentant-se a Televisió de Catalunya i evitar així el mal major que hagués estat l'entrevista, on les contradiccions de discurs socialistes s'haurien esbombat en horari de màxima audiència.

L'entrevista a Montilla ha estat substituïda per l'edició especial de l'Àgora que hi havia prevista a continuació, amb els portaveus de tots els grups parlamentaris de la cambra catalana. Hi han participat Oriol Pujol (CiU), Miquel Iceta (PSC), Anna Simó (ERC), Dolors Montserrat (PPC), Dolors Camats (ICV-EUiA) i Albert Rivera, de Ciutadans.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
Baldiri fletxa Setcases
2 de juliol de 2010, 21.30 h

Tenim un president botejara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
2 de juliol de 2010, 16.57 h

O bé es un covard o no hi va per no mentir-nos!

Com enyorem en Companys!!*!!

Visca la Democràcia!
Visca la Constitució Catalana!
Visca la Llibertat!
Visca Catalunya Estat!



Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
2 de juliol de 2010, 13.27 h

EXTIRPAR el càncer UNIONISTA de la SOCIOVERGÈNCIA es VITAL per la supervivència nacional de Catalunya. EXPULSAR-LOS de tot arreu es la única i veritable solució per anar cap endavant per assolir la independència.
MAS i MONTILLA son la mateixa porqueria unionista que porta manant a la nostra nació des de la transició claudicant i mesella, per esclavitzar-la sota Espanya. La llibertat nacional mai vindrà de la ma de del Psc i Convergència. Si volem ser cal fer el pas endavant i deixar-l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
2 de juliol de 2010, 13.23 h

El meu comentari, aquesta vegada farà referència al fet de que vinc observant que l'ambient s'està escalfant molt en els fòrums d'aquest diari. Potser serà degut a la ràbia, indignació i escarni que els espanyols fan de nosaltres, i que si les coses no canvien molt, continuaran fent en el futur. Almenys és el què jo sento i penso. Dit això, no treu que hàgim d'apartar-nos de les bones maneres. Penso que l'insult i les ofenses ens les podríem estalviar, encara que certs comentaris no ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
CIU=PP fletxa SÓN EL MATEIX GOS AMB DIFERENT COLLAR.
2 de juliol de 2010, 11.45 h

#14
Com d´hipòcrita i patètic arribes a ser ex-llepa de Ciu. FEU LA PROVA DEL COTÓ PREGUNTEU ENTRE LES VOSTRES AMISTATS I EN ESPECIAL SI CONEIXEU SOCIS DEL FCB SI VOTARAN LAPORTA. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
2 de juliol de 2010, 11.21 h

DEMOCRÀCIA CATALANA JA!!!! II*II TERRA LLIURE // LAPORTA PRESIDENT


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
2 de juliol de 2010, 11.20 h

Ex-votants( mercenaris de CiU ): mira si sou burros que acabeu d´admetre que ERC ha fet escac i mat al PSC..i a CiU i a tota la resta. La jugada és fenomenal : des que ERC va entrar al govern cada cop és més difícil defugir la pregunta de si es vol o no la llibertat, i alguns partits s´acabaran trencant i d´altres canviant de rumb. Ara tot queda a les mans dels votants de CiU : NO VOTEU L´ARTUR MAS SI NO DECLARA DEVANT NOTARI QUE FARÀ EL REFERENDUM SOBIRANISTA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Jordi-80 fletxa València
2 de juliol de 2010, 10.43 h

#9 Els primers que ho saben és la sociovergència, per això ens odien tant als independentistes. Ara CiU i PSC estan fora de joc i han de veure com poden continuar fent teatre per a continuar amb els seus privilegis, però ara els serà més difícil, gràcies a la valentia d'ERC que ha espentat per a arribar a aquest escenari clarificador amb Espanya: o acceptem això o marxem.

Montilla no vol ni aparéixer per TV, i a Mas se li ha acabat això de decidir el concert.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
CIU=PP fletxa SÓN EL MATEIX GOS AMB DIFERENT COLLAR.
2 de juliol de 2010, 10.43 h

Feu cas al fills de puta botiflers ex-llepes com el d´aqui a sota i voteu en massa CIU i doneu pel sac a ERC, per seguir com sempre que en aquest país nostre ja ens hem acostumat a ser uns masoques i a premiar a qui ens dona pel sac sense vaselina i a castigar a qui intenti fer alguna cosa per la dignitat i la llibertat del país. Voteu Ciu perquè la pela és la pela que el que compta és omplir les butxaques dels sinyorets i de tota la màfia que hi tenen al darrera tots tan educats i ben pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
2 de juliol de 2010, 10.11 h

El problema del tripartit P$OEmontillista és que el temps s'acaba i no només no es produirà cap miracle sino que cada vegada les contradiccions i l'espectacle agònic seran més evidents.

Cada dia que passa sense convocar eleccions, a partir d'ara, serà un suplici pel tripartit P$OEmontillista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.