directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

El mallorquí Luis Salom mor en un fatal accident al Circuit de Catalunya

Ha caigut en un revolt aquesta tarda i ha mort a l'Hospital

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Luis Salom ha mort després del greu accident que ha patit durant els segons entrenaments de Moto2 al GP de Catalunya durant aquesta tarda. El pilot de Moto2 ha perdut el control del vehicle i ha patit un greu accident quan faltaven uns 25 minuts per al final de la FP2. Després de quedar estès a terra hi ha hagut moments de tensió fins que ha estat ser atès ràpidament.
luis salom
Luis Salo

Comparteix
   


Etiquetes
ACN Barcelona .- El pilot de motos mallorquí Lluís Salom ha mort aquest divendres després de patir un accident al circuit de Barcelona-Catalunya. L'accident s'ha produït durant la segona sessió d'entrenaments lliures de Moto2 del Gran Premi de Catalunya de motociclisme. A causa de la gravetat de les ferides, el pilot, de 24 anys, ha estat traslladat fins a l'Hospital General de Catalunya, però els serveis sanitaris no han pogut fer res per salvar-li la vida. Lluís Salom ha mort poc abans de les cinc de la tarda.

Salom va debutar en el Mundial, a la categoria de 125, al circuit de Jerez l'any 2009. En la seva carrera esportiva va puja al podi 25 vegades, amb 9 victòries al Campionat de Moto3. El 2012 va ser subcampió del món de la categoria petita, i el següent tercer. Aquesta temporada va ser segon al primer gran premi de l'any de Moto2, al circuit de Losail (Qatar).
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
4 de juny de 2016, 14.22 h

3 ) NO diguis tonterias NO Va donar la Vida va tenir un accident Mortal ques diferent , el era gran promesa del mutor un futur campeon ...Nomes els joves tenen el valor i coratge de fer coses amb valentia .. SENSE Espectacles no huria diversió EL FUTBOL Es espectacle i a la Vegada es Corrupció te coses bones i de dolentes LAS MOTORS I LA FORMULAS-1 Carreras de Motos i Cotxes son molt maques pero tenen els seus perills Hasta las Corridas de Toros ques un espectacle a la baixa per s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
mario fletxa barna
4 de juny de 2016, 09.32 h

Sap greu que una persona tan jove dóni la vida pel seu SOMNI. Un DOL molt sentit...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa CATALUNYA TRIOMFANT TORNARÀ A SER RICA I PLENA MENTRE ESPANYA S'ENFONSARÀ EN LA CORRUPCIÓ I LA INCOMPETÈNCIA. || || ★ || ||
3 de juny de 2016, 22.17 h




La mort d'un bon xicot, sempre sap greu.


Dit això, jo estic en contra d'aquests ESPECTACLES COMPETITIUS que la nostra societat té la DESFATXATESA d'anomenar "esports".


Encara, l'atletisme, el ciclisme o fins i tot el futbol, no gasten més que uns pocs materials , però aquests altres "esports" que gasten combustibles fòssils i no fan cap bé al cos, em semblen NEFASTOS.


Catalunya, abans de l'estúpida sublevació dels militars encapçalada per Franco, és a dir, abans del 1936,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
3 de juny de 2016, 20.20 h

DESCANSI EN PAU ,, El meu Condol Pesame a tota la seva Familia i Amics una trajica Mort de un jove que hu donaba tot per SER UN GRAN CAMPEON ...EL Mòn de la Moto de les carreras per avui un Gran Corrador que prometia molt era valent ..EL CIRCUIT DE MONTMELO Mai i habia mort cap corrador de motos fins ara .Caldra esperar les envestigacions de la causa del fatal accident mortal ...Aquesta curva fatal Diumenge sera eliminada la treuran les motos no pasaran per ella la carrera... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.