directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC decidida a superar En Comú Podem el 26-J

Els republicans encaren la campanya amb l'eslògan 'L'únic canvi possible' i amb un pressupost al voltant dels 700.000 euros

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El cap de llista d'ERC al Congrés a les eleccions del 26-J, Gabriel Rufián, ha assegurat que els republicans afronten la campanya electoral "amb força" i amb la intenció de derrotar a les urnes qui va quedar en primera posició a Catalunya el 20-D, En Comú Podem. De fet, els ha definit com "l'adversari electoral". Amb aquesta premissa i amb la consigna 'Sense permís' com a eix conductor de la campanya, els republicans portaran per eslògan 'L'únic canvi possible' perquè creuen que l'eina per a la "regeneració i fins i tot la revolució" és el procés constituent català. Per això rebutgen qualsevol forma "de rendició" política. Gabriel Rufián i el número 2 de la candidatura, Joan Tardà, tindran el suport dels dirigents del partit Oriol Junqueras i Marta Rovira en una campanya que obriran al barri de Sant Andreu de Barcelona i tancaran a Palamós. L'acte central, a Sabadell. El pressupost de campanya és d'uns 700.000, una xifra lleugerament per sobre de les eleccions del desembre.
Els republicans encaren la campanya electoral "amb força" i amb la intenció de guanyar les eleccions de finals de juny. De fet, s'han fixat la formació que liderar Xavier Domènech com a "adversari electoral" perquè van ser ells qui van obtenir la primera posició a les urnes del 20-D, i ERC va quedar en segon lloc.
 
L'eslògan dels republicans aquesta campanya serà 'L'únic canvi possible', perquè volen defensar els propers dies que "l'únic canvi possible, l'única possibilitat de canvi i de regeneració i fins i tot de revolució és el procés constituent a Catalunya". En aquest sentit ha advertit als d'En Comú Podem que Esquerra no acata "la rendició" política a l'Estat perquè no volen demanar permís en un escenari que preveuen amb victòria del PP. "Només es pot guanyar un país millor i una república millor per tots a Catalunya", ha resolt Rufián.
Els republicans no buscaran entrar en conflicte amb CDC en aquestes eleccions i consideren les diferencies pròpies de la transversalitat del procés. I mantenen com a condicions per investir un president que fos d'un partit d'esquerres amb polítiques socials, econòmiques i fiscals socialdemòcrates i que autoritzés un referèndum a l'escocesa en el termini d'un any.
 
El calendari de campanya
 
El cap de llista ho ha explicat acompanyat del seu número 2 Joan Tardà, després de presentar el calendari que els guiarà per Catalunya els proper dies. El republicans arrencaran al barri de Sant Andreu de Barcelona, en un acte en què també hi haurà Oriol Junqueras. Per ara hi ha previst una vintena d'actes amb el president del partit. També la secretària general, Marta Rovira, els acompanyarà.
 
Els republicans han organitzat per aquesta campanya i com a novetat una ruta alternativa al que seguiran els periodistes amb l'autobús de campanya. De manera que els actes de matí tindrà un perfil més sectorial, i pràcticament sempre a Barcelona, i a la tarda hi haurà dues agendes d'actes pel territori, que seguiran tant Tardà com Rufián. Els republicans han preparat actes gairebé sempre a l'aire lliure i amb la intenció també d'arrossegar un votant cansat per les cites electorals. Segons Esquerra, duran a terme més de 200 actes entre nacionals i locals.
 
El central, per exemple, serà a Sabadell, un alcaldia republicana amb Juli Fernández al capdavant. L'agenda de campanya durà els periodistes a Blanes, Cambrils, L'Hospitalet de Llobregat, Amposta, Salt, Mataró, Igualada, Lleida, Granollers, Vilanova i Mollet. La segona agenda dels republicans també farà parada, però, a ciutats com Lleida, Girona, Pallejà, Vic, Tremp, Balaguer, Manresa, Rubí o Sant Adrià.
 
La revetlla de Sant Joan la duran a terme a Barcelona, en un acte popular que organitza la Federació barcelonina. I tancaran campanya a Palamós en un acte final a prop de la platja. En les dues ocasions hi seran Tardà, Rufián, Junqueras i Rovira. El Born CC servirà de seu als republicans per seguir la nit electoral el 26-J.
 
El pressupost
 
Els republicans han assegurat que impulsaran una campanya electoral austera, en línia amb la del desembre. De fet, si pel 20-D es van gastar 667.907 euros, per aquests comicis n'han pressupostat 700.000. Això suposa un estalvi del 74,83% respecte el màxim de despesa electoral que podien fer, 2,78 milions d'euros, és a dir 37 cèntims per habitant de les quatre demarcacions on es presenta el partit. El mailing electoral va a banda i suposa una aportació addicional de 800.000 euros. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
9 de juny de 2016, 11.15 h

BEN PENSAT, PODEMOS, CRÍPTICA I AMAGADA, ÉS PERÒ BEN PALÈS VINCULADA AL NACIONALISM,E IMPÈRIALISTA ESPANYOL, DEFENSOR DE LES ESTRUCTURES FORMADES PEL TERRORISME BORBÒNIC, DESTRUCTOR DELS DRETS I CONSTITUCIONS DE L'ANTIC REGNE DE VALÈNCIA, DE MALLORCA I D'AQUÍ CATALUNYA / ERC FEU TOT EL POSSIBLE PER ASSABENTAR A TOTHOM DE LA REALITAT DE PODEMOS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
8 de juny de 2016, 13.00 h

#22
#23
#24 CALLA, PEPARRA! COM ET DEIXEN SORTIR DEL FRENOPÀTIC, MALALT CONVERGENT?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
8 de juny de 2016, 09.10 h

#21 et referixes al perfilats i arreglat Rufian, el guapo una mica maric....., oi guapa d'erc-manicura i varis?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
8 de juny de 2016, 09.09 h

la ronya de tontets del parroco Junqueras, escup sang i bateja a tothom que no llepa el cul del Junqueras de CONVERGENTS.
per ERC, adorar al Junqueras es un manament de DEU!!
ERC, partit de parrocos, catolics, apostolics i tronats agricols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
8 de juny de 2016, 08.47 h

#18 las mujeres i el vino, eh? i a tu t'agraden més la coca cola i els homes, no, mariconet?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
8 de juny de 2016, 08.45 h


#19 Deixa'l estar, no val la pena. Aquest nen convergent és anormal, el pobre. No t'entendrà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
8 de juny de 2016, 08.39 h

#17
#18 Nen boig de CONVERGÈNCIA: a veure si aprens a no ser un petit i miserable fill de puta que insulta ben amagadet a casa seva. Que no ho veus que algú et pot atrapar i deixar-te les orelles ben calentes, nen idiota?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
8 de juny de 2016, 08.30 h

#13 rata d'erc, partit de pueblerinos, aquest Rufian es un Truhan i es passa tot el dia a la manicura i la estethiciene?
Votar una cosa com aquesta es un art sexual o que es guapa d'ERC, partit de gent tonteta que vota colaus i altres dements?
ERCup, ERCulau el tripartit dels gossos d'esquerra ja el tenim aqui, oi Rufian al que le GUSTAN LAS MUJERES, ME GUSTA EL VINO


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
8 de juny de 2016, 08.27 h

#16 ai ave maria purissima, ercista, del partit religios del cristia, catolic i apostolic Junquera el Gras que vol anar al cel, el pobre dement.
injectar el programa GWC.exe ES PROPI DELS FEIXISTES D'ERC, partit de tontets, que voten Colaus i el pobre Bosch el tonton lleparli el CUL A LA GORDA COLAU
ESQUERRES I GORDOS, ESQUERRES I MISERABLES RICS COM EL SALELLAS, nomes indica LA FALSEDAT


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa CATALUNYA TRIOMFANT TORNARÀ A SER RICA I PLENA MENTRE ESPANYA S'ENFONSARÀ EN LA CORRUPCIÓ I LA INCOMPETÈNCIA. || || ★ || ||
8 de juny de 2016, 07.15 h







#5 Veus, tu que vols votar Convergència: votaràs igual que el petit estúpid que en comptes d'atacar els espanyols invasors, prefereix dedicar-se a a dir "borratxo, a dormir la mona" ( #4 ) als qui , sense haver-lo insultat abans en cap moment, "perpetrem el crim" de votar ERC, ...




També es dedica a dir que el President màrtir Companys era un "faldillero" (no respecta ni tan sols la llengua catalana, sempre escriu pilons de castellanismes) i a confondre preferir amb proferir.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.