directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mónica Oltra fa un Susana Díaz i acusa Catalunya de tenir privilegis

La líder de Compromís relaciona el procés català amb un suposat favoritisme inversor de l’Estat espanyol a Catalunya

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

En plena campanya electoral, la vicepresidenta de la Generalitat valenciana i líder de Compromís, Mónica Oltra,  ha decidit fer un Susana Díaz, i ha assegurat en una roda de premsa que veu "amb preocupació" que el govern espanyol financi el Port de Barcelona amb 77 MEUR i el de València amb 12 MEUR. Oltra ha explicat  que "li costa d'entendre" perquè "Barcelona sí i València no". "Es veu que no generar problemes està castigat", ha dit Oltra relacionant el procés català amb un suposat favoritisme inversor a Catalunya per part de l’Estat. Les paraules d'Oltra demostren que el populisme i l'atiar l'anticatalnisme per aconseguir vots no només és patrimoni dels partis espanyolistes tradicionals.

Comparteix
   


Etiquetes
Oltra ha defensat que el port valencià és "l'únic que té una ubicació estratègica", ja que té "el 52% del PIB nacional generat a una distància inferior a 350 quilòmetres". "No entenem aquest càstig. Estem infrafinançats, és una cosa que reconeix el govern espanyol amb la boca petita", ha dit i ha lamentant que és difícil" treballar quan el govern espanyol els posa "permanentment contra les cordes".
 
Les declaracions de Mónica Oltra se sumen a les del president valencià, el socialista Ximo Puig, que aquest dijous ha assegurat que el PP ha afavorit les infraestructures del port de Barcelona donant llum verda als convenis per construir accessos, cosa que, a parer seu, va "contra l'autoritat portuària valenciana". El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha replicat Puig, a través del seu compte personal de Twitter, puntualitzant que els accessos ferroviaris al Port de Barcelona "arriben amb 10 anys de retard", que la Generalitat cedeix un tram de via de dos quilòmetres de FGC a Adif i que el Port de Barcelona pagarà el 50% dels costos. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
JOSEP BLESA fletxa València
19 de juny de 2016, 18.36 h

Bona notícia //*//

Hi ha res més antic i competencial que estructure més la Nació Catalana que la lluita entre els ports de València i Barcelona per a aconseguir la primacia entre tots dos Cap-i Casals per a liderar el conjunt de la Nació?
Principatins: Sigueu positius i no "blavers del nord"


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
18 de juny de 2016, 23.11 h





#21 "Juanma" (oooooiiich) EL NACIONALISME ESPANYOL NO T'HA ANUL.LAT LA VOLUNTAT, T'HA ANUL.LAT TOT EL CERVELL I T'HA CONVERTIT EN UN POBRTE IDIOTS MÉS ESTÚPID QUE ELS CAMIONERS CLIENTS DE LA TEVA MARE QUAN ES PROSTITUEIX A LA CARRETERA.




Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Juanma fletxa Barcelona
18 de juny de 2016, 22.55 h

La verdad duele, el nacionalismo ha anulado y anestasiado la voluntad de muchos catalanes, para Mónica Oltra el victimismo no cuela.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Synera fletxa Barcelona
18 de juny de 2016, 18.43 h

EL CONGRÉS USA ACLAREIX EN UN INFORME QUE ACOMPLIRAN AQUEST DICTAMEN EN CAS DE INDEPENDÈNCIA DE CAT. QUE LA VOLUNTAT DELS CATALANAS NO POT ESTAR PER DAMUNT DE LA CONSTITUCIÓ NI DE LA RESTA D’ESPANYOLS:


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON IL.LEGALS EN UN ESTAT DEMOCRÀTIC

- Declarem que existeixen normes en el dret internacional que prohibeix les declaracions unilaterals d’independència en un país democràtic
- Declarem que quan hi ha una co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
18 de juny de 2016, 11.06 h

Jo no subscric les paraules ni les intencions de la Sra. Oltra. Segurament Catalunya té part, xicoteta part del que li correspon. Nosaltres els valencians votant la corrupció i el saqueig pepero ens ho hem buscat i, tenir recel, de qui se l'ha jugat pel bé del seu país no és ni decent ni valencià. Un lladre és lladre perquè roba, no per la quantitat que roba a Nosaltres els Països Catalans ens han furtat fins i to l'alé.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
18 de juny de 2016, 09.43 h

#7 pero de que vas? com que la Moniqueta t'ha enganyat ara a votar el PP? es que no hi veus més enllà del teu nas? A no! ja veig que ets un troll


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
18 de juny de 2016, 08.46 h


He intentat esbrinar si es cert el que diu la bandarra de #10 , però no he pogut (sabut?) trobar cap explicació a http://transparencia.gencat.cat/ca/inici/ . Molt parlar de transparència però...

Suposo que el sou de l'Honorable President Puigdemont, si és que de debò és de 145.000€ és perquè no hi ha plusus "d'assistència" "de representació" i de tota mena que deu tenir el Mari ano Rajoy. Ni tampoc els "sob... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
18 de juny de 2016, 07.43 h

#10 La zoofília t'ha malbaratat el cervell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
18 de juny de 2016, 00.01 h

ENCOMÚPODEN Poden demana EL VOT A Catalyunya n QUE ASOBRE LA VOLEM PERJUDICAR I LA ATACAN De veritat qui VOTI A ENCOMÚPODEM Es ben Jilipollas i tonto NO TE RES DE CATALÀ NI DE SENY CATALÀ.... Balla home lo que faltaba que EMCOMUPODEM Insultesin a Catalunya de tenir Privilejis DE TENIR MOLTS ATURATS De tenir mil Sense Sostre NOMES A BARCELONA ... De tenir MALNUTRICIÓ INFANTIL De tenir Faltas de Becas de MENJADOR De falta de Escoles i que treguin els BARRAC... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Synera fletxa Barcelona
17 de juny de 2016, 23.12 h

CARTA DE LES NACIONS UNIDES
CAPITOL I: PROPÒSITS I PRINCIPIS
Article 1.2:

"Els propòsits de les Nacions Unides son: 2. Fomentar entre les nacions relacions d'amistat basades en el respecte al principi de la igualtat de drets i al de lliure determinació dels pobles, i prendre altres mesures adecuades per a enfortir la pau universal"


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.