directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas es presenta com "un soldat al servei de Puigdemont" i demana votar la "decència" que representa CDC

L'expresident titlla l'Estat de "pseudodemocràcia" i carrega contra els "delinqüents que fabriquen proves"

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

ACN Manresa .- El president de CDC i expresident de la Generalitat, Artur Mas, s'ha presentat aquest divendres com un "soldat al servei del president de la Generalitat", i ha reclamat votar diumenge la "decència" que representa Convergència, aquell partit que "no s'ha doblegat davant dels atacs més durs, més ferotges, que ha aguantat dempeus al servei del país, al servei de la causa de Catalunya". Mas ha titllat l'Estat de "pseudodemocràcia" i ha carregat contra els "delinqüents que fabriquen proves". "Els meus col·laboradors eren lleials a la causa de Catalunya, els delinqüents eren els d'allà, els de Madrid", ha exclamat l'expresident de la Generalitat fent referència a les gravacions que fan referència a Germà Gordó.








Comparteix
   


Etiquetes

En el míting de final de campanya de CDC, Mas ha reivindicat que el seu partit ha tirat endavant malgrat els "atacs innobles i indignes" de l'Estat, que ha titllat de "pseudodemocràcia". Sabent que això és així, ha reclamat aquest diumenge que "molta gent obri els ulls i en prengui nota", i opti per aquell partit que ha aguantat tot i que mai ha estat "derrotat del seu compromís, de les seves conviccions, que es diuen Catalunya i la seva llibertat".
 
"Estem aquí a peu dret al servei del país, al servei del president Puigdemont. Jo sóc un soldat al servei del president de Catalunya", ha exclamat Mas, que ha demanat als catalans que diumenge votin "la decència d'aquells que mantenen el seu compromís, que defensen les seves conviccions, que no s'han doblegat davant dels atacs més durs, més ferotges, que han aguantat dempeus al servei del país, al servei de la causa, de Catalunya".
 
També ha sortit al pas de les gravacions que parlen de conxorxes per substituir-lo al capdavant de CDC, amb Germà Gordó com a nou líder. Mas ha garantit que els seus col·laboradors són "lleials a la causa de Catalunya", i ha remarcat que "els delinqüents eren els d'allà, els de Madrid, que fabricaven dossiers i intentaven enfonsar el prestigi d'uns dirigents que se l'estaven jugant pel poble de Catalunya". "Els delinqüents estaven allà, aquests que no saben dimitir", ha apuntat
 
I és que Mas ha reclamat treure lliçons del que ha passat amb el referèndum sobre el Brexit. Ha reivindicat que els britànics han demostrat que "fins i tot les grans tensions que poden arribar a dividir l'opinió d'una societat es resolen en referèndum a les urnes", però també que quan algú guanya per una mica més del 50% "allò va a missa". "I quan algú juga fort i perd dimiteix. Han de parar l'oïda a ponent, perquè aquests no dimiteixen tot i que se la juguen fent delictes", ha afegit Mas, constatant que aquesta és la diferència entre "la democràcia real i una democràcia de baixa qualitat".

Puigdemont reclama votar "sense por" i carrega contra els que van "cavalcar al damunt de l'escombraria de l'Estat"

Homs es queixa que la policia espanyola no estigui regirant la casa del ministre de l'Interior

ACN Manresa .- El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reclamat aquest divendres votar "sense por" el proper diumenge i optar per CDC, "que ha plantat cara a l'amenaça i a la pudor del clavegueram de l'Estat" i que "no li han tremolat les cames". En el míting final de campanya, Puigdemont ha carregat contra aquells que van "cavalcar al damunt de l'escombraria" que es va llençar des de Madrid contra Convergència "per treure rèdits electorals", i ha constatat que el partit ha estat "molt sol" però ha estat capaç de "generar confiança enfront de tota mena d'adversitats i incomprensions". Per la seva part, el candidat convergent, Francesc Homs, s'ha queixat que la policia espanyola s'hagi personat al diari Público i en canvi no estigui regirant ara mateix la casa del ministre de l'Interior en funcions.

"Aquest diumenge hem de votar sense por, amb confiança i amb esperança". Així ha començat el seu discurs Puigdemont durant el míting de final de campanya de CDC al Teatre Kursaal de Manresa. El president de la Generalitat ha reclamat el vot per aquell partit que "ha estat valent, que no li han tremolat les cames" i que ha fet front a la "pudor del clavegueram de l'Estat".
 
Però a més, ha remarcat que han estat els convergents els que han generat confiança mentre d'altres, que ara "s'esquincen les vestidures" per les gravacions de les converses entre el ministre de l'Interior i el director de l'Oficina Antifrau, "van cavalcar damunt d'aquella escombraria" simplement "per treure rèdits polítics".
 
Puigdemont ha alertat del perill de votar amb por, i ha subratllat que el passat 27-S va haver alguns catalans que van fer-ho. Uns perquè creien que els independentistes anaven "massa ràpid o massa lluny" i preferien escollir "el camí del mig", i d'altres perquè opinaven el contrari, perquè temien que JxSí anés "a poc a poc o no fos seriosa". "Eren dues menes de por i totes aquestes persones avui estan profundament decebudes i dolgudes, perquè no hi ha camins del mig i perquè els que han fallat al compromís són aquells que l'havien de garantir", ha exclamat, referint-se en aquest punt a la CUP.
 
Seguint amb el mateix argument, ha destacat també que els van votar en contra de la independència d'Escòcia perquè es van creure la "campanya de la por" del Regne Unit de la UE, "ara s'han trobat sense independència i sense la UE". "Diumenge hem de respondre a les urnes i carregar-nos de confiança, la que ens farà falta per continuar, perquè l'estat espanyol només escolta un poble quan li diu prou i li diu no. No deixem les coses a mitges", ha conclòs.
 
També Homs s'ha referit a les gravacions difoses pel diari Público per queixar-se que la policia espanyola no hagi anat aquest divendres a casa del ministre "a regirar-li tot" després del que s'ha publicat, sinó que s'hagi personat al mitjà "a espantar, a reprimir".
 
Igual que ha fet Puigdemont, també ha carregat contra aquells que van donar crèdit a les "mentides" que se van publicar sobre el llavors alcalde de Barcelona, i ha criticat durament l'actual alcaldessa, Ada Colau, que "no va tenir cap mania a l'hora d'utilitzar una acusació que era una infàmia i va acusar CDC de màfia". "No estem disposats a cap lliçó, senyora Colau i senyors de Podem", ha exclamat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
26 de juny de 2016, 22.45 h


#18 Aquesta rectificació significa que no ets tan nefast com em pensava.

Retiro tots els insults que et vaig dirigir, molest per la parcialitat que significava que et posessis en contra de qui no havia començat la baralla.

I és que el nen "raret" que sempre ve a provocar, ens fa perdre les bones maneres, perquè JA N'HI HA UN FAERT, amb aquest nano malalt.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
josep de Bna. fletxa Barcelona
26 de juny de 2016, 20.54 h

#17 Omissió que em disculpo per no haver-ho fet doncs se'm va passar. És condemnable per els mateixos raonaments exposats. No és pot anar per el mon amb aquesta radicalitat tant agressiva faltant a tothom. No si guanya res, sinó tot el contrari a més de demostrar que s'és un mal educat i manca de cultura.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
26 de juny de 2016, 20.36 h


#16 No tinc res en contra de la vostra argumentació, malgrat que no la comparteixo en alguns punts, però només volia dir una cosa: trobo a faltar, si de debò us considereu un home de seny i de probitat, que condemneu els insults impertinents del xicot aquest dels comentaris #5 i #6 , que tantes vegades ens ha insultat als simpatitzants d'ERC.

Bé que heu condemnat la resposta de Salvi #10, que no era més que això: una resposta a uns claríssims insults originats per una simple PREGUNTA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
josep de Bna. fletxa Barcelona
26 de juny de 2016, 19.14 h

#15 Celebro de que per fi hi hagi en aquest diari, persones que opinin amb educació i bones maneres de fer les coses, molt propi de nosaltres els catalans de seny. El diàleg amb educació és essencial per debatre les diferents opinions pròpies de la condició humana, doncs el que més és fa en la majoria d'articles d'aquest diari és insultar, fins i tot entre catalans. Quan és dialoga no és tracta de imposar res sinó de convèncer al interlocutor amb fets que un creu que son essencial... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
26 de juny de 2016, 15.55 h



#14 CONVERGENT Josep: tens molta raó en demanar un xic més de respecte de part de #13 , que t'ha respost amb una agressivitat crec jo que INNECESSÀRIA.


Però ell té molta raó en dir que tu ,a #12 , insultes de barroer i mal educat algú que només respon als insults "barroers i mal educats" del nen subnormal convergent #5 i #6, que sempre està buscant burina.


Respecte al comentari #1 , crec que no afirma res d'ofensiu, sinó que PREGUNTA, una pregunta sens dubte carregada d'ironia,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
JOSEP DE BARNA. fletxa Barcelona
26 de juny de 2016, 14.19 h

#13 Amb tu és nota molt que tampoc ets convergent per la teva radicalitat i manera de insultar, demostrant una prepotencia pròpia dels personatges de la teva calaña. Quan no es tenen arguments per debatre se insulta, doncs una cosa és la lluita agressiva en campanya per aconseguir vots i una altre es fer-ho amb insults , que és quan és deix de tenir la raó. Esteu fent el mateix que fan els radicals espanyolistes que tant critiqueu. I que consti també que no soc anti ERC, si no tot el co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
26 de juny de 2016, 12.54 h



#12 Veiam, Josep: que tu siguis IDIOTA DEL TOT, no vol dir que els altres també ho siguem.



Ets tan i tan imbècil, que et fots a cridar i a insultar en Salvi #10, que NO HA COMENÇAT ELL els insults


A menys que la teva subnormalitat analfabeta et privi de saber llegir els comentaris #5 i #6 del NEN SUBNORMAL CONVERGENT, hauries de saber que ÉS EL NEN CONVERGENT SUBNORMAL el qui começa a insultar.


els convergents soleu ser així: estúpids , molt estúpids, tan estúpids que no us ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
josep de Bna. fletxa Barcelona
25 de juny de 2016, 20.59 h

#10 Es nota que tu no ets de cdc, perquè si ho fossis no parlaries d'aquesta manera tan irrespectuosament i de ser un mal educat. demostrant la teva cultura simple, barroera i poc democràtica que no accepta les diferents maneres de pensar. Has vist algú d'aquest partit que faci el mateix? . Saps perquè, doncs per el seny que a tu et falta.
#1
Comentari que està influenciat i convençut com un corder, per les acusacions manipulades per la caverna. És possible que els fills hagi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Germinal fletxa Barcelona
25 de juny de 2016, 20.07 h

Jo estic al seu costat, per tot, li vaig dir un dia personalment. En el actual panorama polític català, ningú ha fet tant per la nostra independència com vostè.I quan dic ningú se el que dic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
25 de juny de 2016, 19.31 h



Santa punyeta !!!!!!!! ... altra vegada el NEN SUBNORMAL CONVERGENT #5 #6 intentant fer-se el graciós amb les seves subnormalitats d'idiota malalt del cap.

Quin fart de veure'l fent el papallona per aquí !!

Sisplau, que vingui aquell que li diu que és fanàtic dels pèls del cul de l'Artur mas, pwrquè és el que la radiografiat millor !!





Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.