directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els candidats al 26-J es queden sense la tradicional fotografia organitzada pels diaris

No hauran de complir amb el compromís ja que no n’ha organitzat cap diari. Aprofiten la jornada de reflexió per estar en família i descansar

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- Els candidats al 26-J- Xavier Domènech, Gabriel Rufián, Meritxell Batet, Francesc Homs, Juan Carlos Girauta i Jorge Fernández Díaz- dedicaran la jornada de reflexió d’aquest dissabte per estar en família i descansar després de més de quinze dies frenètics de campanya electoral. Així doncs, podran dedicar tot el dia les seves aficions. Estar amb els fills, passejar, llegir, escoltar música o anar en bicicleta són algunes de les activitats que faran els candidats per agafar energies de cara a la nit electoral d’aquest diumenge. Tots repeteixen l’experiència excepte Meritxell Batet.
El candidat d’En Comú Podem, Xavier Domènech, abandonarà per unes hores l’agenda frenètica que li ha marcat cada dia el seu equip i atorgarà "el dret a decidir l'agenda" al seu fill Drac. "Probablement anirem a la platja al matí i jugarem al que ell vulgui. Té tot el dret del món a decidir la meva agenda aquell dia", ha explicat. Domènech té paraules d'agraïment per la seva parella, la Sònia, "una persona clau que ho fa tot possible". "Val la pena el que estic fent, perquè lluitem per transformar les coses, però és injust no haver pogut estar amb la meva parella i amb el meu fill aquests dies", ha resumit.
 
El cap de files d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, aprofitarà el dissabte de reflexió per descansar i fer vida en família. Instal·larà uns prestatges de l'habitació del seu fill i dinarà amb els seus a la ciutat on viu, Sabadell. El candidat ha explicat que també dedicarà una estona a jugar a futbol amb els de casa i sortirà a passejar per aprofitar una jornada sense compromisos de campanya electoral.
 
La cap de llista del PSC, Meritxell Batet, té previst dedicar el dia de reflexió a l'oci en família i amb els seus amics. La socialista assegura que la campanya electoral ha provocat que tingui amics que fa massa temps que no veu i que la família reclami la seva presència. I és per això que vol dedicar el dia a passejar i descansar amb la seva gent a Barcelona.
 
El candidat de CDC, Francesc Homs, intentarà fer un passeig en bicicleta al matí, una de les seves aficions, tot i que ell mateix ha bromejat que potser la seva dona no li deixa tenint en compte que divendres ja va cloure la campanya precisament pujant a Montserrat en bicicleta. A la tarda estarà en família després de quinze dies d'absència i d'una revetlla en què no han pogut estar junts.
 
El cap de llista de C's, Juan Carlos Girauta, dedicarà aquest dissabte a les seves dues grans passions: la música i la lectura. Passarà bona part del dia escoltant música i llegint relaxadament a casa. També s'endinsarà pel seu barri preferit de la capital catalana, el Gòtic, per fer alguna passejada. De fet, la música ha estat present en la campanya. Va sorprendre els assistents d’un acte electoral a Madrid amb una versió molt particular de 'Mediterráneo', 'a cappella' i guitarra en mà. A més, ha mostrat les seves dots de ballarí al ritme de 'Waka Waka' de Shakira per celebrar el gol que Gerard Piqué va marcar contra la selecció de la República Txeca.
 
El candidat del PP per Barcelona i ministre d'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, passarà el dia de reflexió amb la seva família -la seva dona, els seus fills i els seus nets- . Aprofitarà per estar amb ells perquè el dia següent després de votar se n'anirà a Madrid a fer de portaveu del seguiment dels resultats a IFEMA, junt amb la vicepresidenta del govern espanyol.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
26 de juny de 2016, 12.28 h




#7 Entenc la teva queixa, CAGARRITONESES: són "panfletos" totes aquelles publicacions que no diguin allò que la teva CRETINA percepció deformada de la realitat interpreta com cert.


El pobre fòssil d'en Borrell, que en directe va fer el pallús com poques vegades he vist fer a un català que no sigui en Vidal Quadres, apareix en una sèrie de Youtubes (que són els que tu has mirat, CAGARRITONESES) amb una MANIPULACIÓ evident, retallant les parts més importants de les intervencions d'... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Catalanopitecus fletxa Barcelona
26 de juny de 2016, 10.40 h

Porqué éste panfleto no menciona en absoluto el cara a cara Borrell vs Junqueras, es escandaloso cómo uno le saca los colores al otro y cómo Junqueras acaba asintiendo a todo lo que dice Borrell y éste le demuestra cómo han engañado durante muchos años a la población catalana.

https://www.youtube.com/watch?v=VHYsrhT2ggQ


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
26 de juny de 2016, 07.13 h

INCLÚS LA PREMSA ADIENT AL RÈGIM FRANQUISTA (PP I PSOE) PENSA QUE FORA UN INSULT ALS CIUTADANS DE CAIRE SEMBLANT A "LA FESTA SEGUEIX"


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
25 de juny de 2016, 20.08 h

Una enquesta electoral de la qual ja ens podem riure avui.

“Una encuesta sitúa a VOX en el Congreso.” http://gaceta.es/noticias/encuesta-situa-vox-congreso-20062016-1420

PS: Quants partits absolutistes hi ha allà espanya? Els mateixos que aquí, suposo. Reconec que els absolutistes estan dividits de q-llons!
Partits a favor de una Catalunya lliure: ERC, CDC. La resta, doncs això!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
25 de juny de 2016, 19.50 h

El director de "Público": "Tenim molt més material, que traurem demà."

Carlos Enrique Bayo sospita que el ministre d'Interior ja tenia les gravacions.
El director del diari "Público", Carlos Enrique Bayo, ha anunciat avui que tenen més material sobre el cas Fernández-Díaz. En declaracions al programa "Via Lliure" de RAC1, Bayo ha assegurat: "Tenim molt més material. Avui, jornada de reflexió no publicarem res, però ho reprendrem demà al matí. Tenim material important".
El director ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
25 de juny de 2016, 13.54 h

La pudor que fan el Fernandez Diaz i el Domenech hauria estat insoportable. I la CUP perqyuè no era a la campanya que si no....


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
NOSALTRES SOM EL SOMNI fletxa República Catalana II★II
25 de juny de 2016, 12.20 h



CAT IS NOT 5PA1N


"El Brexit prova que amb un 51.9% n'hi ha prou i que, tot i afectar tots
els europeus, no ho han votat tots.



II★II VISCA LA REPÚBLICA CATALANA LLIURE DE
PARASITS ESPANYOLS



.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 de juny de 2016, 12.05 h

amb aquests politiquets, potser val més marxar de Catalunya.
Tal para qual, i quin més ruc!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.